reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kochane moje ja również chyba będę testować z Wami. @ powinna być 11-12 kwietnia. Zobaczymy. Trzymam za Was i siebie bardzo mocno kciuki! Dobranoc! ;-)

PS. Boli mnie dzisiaj kość ogonowa. Dosłownie siedzieć nie mogę. Ehh.....

reklama
Kochane moje ja również chyba będę testować z Wami. @ powinna być 11-12 kwietnia. Zobaczymy. Trzymam za Was i siebie bardzo mocno kciuki! Dobranoc! ;-)

Kasiunia, to wszystkie 3 na swieta testy kupujemy..oby oby ta wredna @ nie przyszla..

Dobranoc dziewczynki..Buziaki i spokojnej nocki życzę!

Ostatnia edycja:
Dobry Wieczór i Dobranoc zarazem,

Padam Dziewczynki, cały dzień zapieprzu a jutro to samo. Padam na twarz dosłownie.

padaj kochana, prosto do łóżka..widze na suwaczku ze masz mniej wiecej tak samo jak ja testowanie..jest strach?? u mnie straszny..

Trzymam mocno kciuki za Was moje drogie e-kolezanki
Buziolki:laugh2:

Hej Kochane,

Miłego dnia :tak:

przyszła_mamusia - u mnie nie ma żadnego strachu w związku z testowaniem. Luz, zero emocji - sama nie wiem czemu - chyba sie już przyzwyczaiłam że co miesiąc nic z tego. Zresztą i tak mam marne szanse na fasolke więc nawet jakbym chciała to i tak zbytnio sie nie nakręce. Ale za Ciebie i za kasiulka trzymam mocno kciuki - oby Wam sie udało :-)

ola - jak samopoczucie?

mama_sówka - szczęśliwej drogi i powrotu. Odezwij sie koniecznie jak wrócisz i narzeczonek da Ci chwile odsapnąć :-D

Hej Kochane,

przyszła_mamusia - u mnie nie ma żadnego strachu w związku z testowaniem. Luz, zero emocji - sama nie wiem czemu - chyba sie już przyzwyczaiłam że co miesiąc nic z tego. Zresztą i tak mam marne szanse na fasolke więc nawet jakbym chciała to i tak zbytnio sie nie nakręce. Ale za Ciebie i za kasiulka trzymam mocno kciuki - oby Wam sie udało :-)

ola - jak samopoczucie?

mama_sówka - szczęśliwej drogi i powrotu. Odezwij sie koniecznie jak wrócisz i narzeczonek da Ci chwile odsapnąć :-D

a ja kochana za ciebie tez trzymam kciuki, mocniusio!!! a moze tym razem na swieta dostaniemy prezentki...

Aby cały dzień był milutki,
aby poszły precz wszelkie smutki
na dzień dobry ślę Ci całus słodki
a najlepiej dwa aby w nocy jeszcze trwał

Miłego dnia kobietki, ja uciekam na uczelnie..Bede jakos popoludniem :)

Dzieńdoberek dziewczynki! U mnie dziś nie najlepsza pogoda ale i tak nic mi humoru nie popsuje bo jest wiosna! Trzymajcie się! Do wieczorka!

Mimo, że mam dobry humor i nadzieję na przyszłość to jednak na chwilę ścisnęło mi się serduszko bo przypomniałam sobie, że dziś w nocy minął rok jak straciłam swoje drugie maleństwo:-(

Hej Kochane,

ola - jak samopoczucie?

Jakos zyje, chociaz zal jeszcze pozostal, w tym cyklu nie licze dni do owulki, bo nie chce sie rozczarowac, moje cykle dotychczas byly- 28.29.34 wiec nie bede liczyc sredniej tylko poprostu czysty seksik :tak: Ten cykl mnie totalnie rozwalil wiec nie nastawiam na nic, poza tym redukuje w pracy moje godziny o polowe, wiec kijowo na maxa. Moze i dobrze ze sie nie udalo.

reklama
Mimo, że mam dobry humor i nadzieję na przyszłość to jednak na chwilę ścisnęło mi się serduszko bo przypomniałam sobie, że dziś w nocy minął rok jak straciłam swoje drugie maleństwo:-(
Przytulam Kochanie

Jakos zyje, chociaz zal jeszcze pozostal, w tym cyklu nie licze dni do owulki, bo nie chce sie rozczarowac, moje cykle dotychczas byly- 28.29.34 wiec nie bede liczyc sredniej tylko poprostu czysty seksik :tak: Ten cykl mnie totalnie rozwalil wiec nie nastawiam na nic, poza tym redukuje w pracy moje godziny o polowe, wiec kijowo na maxa. Moze i dobrze ze sie nie udalo.

I bardzo dobrze, seksujcie sie i tyle - żadnych obliczeń i obserwacji - czasami pójście na żywioł jest lepsze niż liczenie. A co do pracy to nie za fajnie bo z kaską krucho ale może nie będzie źle :tak:

A mi wypadły popołudniowe zajęcia - tak więc musze ogarnąć łaznienke, zrobić sałatke i kluski leniwe i będę miała luzik - chyba :-) A żeby mi sie tak samo chciało jak mi sie nie chce ...

Ale sie właśnie wkur.... - wlazłam zagłosować na Mateuszka a on dopiero na 4 miejscu - nagle jakiś nowy chłopczyk sie pojawił i ma już ponad 8000 głosów - kur.... to My od miesiąca klikamy i mamy 6000 a tu nagle wyskakuje ktoś z dnia na dzień i ma 8000 - przekręt i tyle. Wrrrrrrrrrrrrrrrrr......................

Ostatnia edycja:
Do góry