reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiatm!Staramy sie z męzem o dziecko teraz w dni p,łodne miałaam temp. 37,6 czy to moze wpłynąc na plemniki?W jakiej temp. gina?Bardzo dziekuje o odpowiedz

To bardzo wysoka temperatura. Skoro przed owulacją jest taka wysoka, to jaka jest po? 38????? :szok: Jesteś pewna, że to były dni płodne, bo mi to wygląda na dni po owulacji????. Choć niby każdy organizm jest inny, więc może taka Twoja natura. A może byłaś w ten dzień chora, przeziębiona czy coś w tym stylu? O której godzinie mierzyłaś tempkę? Bo mierzy się najpóźniej o 8 rano, potem temperatura ciała wzrasta ze względu na metabolizm itd, dlatego zawsze ją trzeba mierzyć rano o tej samej porze.

reklama
Dziewczyny coś mi się wydaje że znów nie mam owulki. Wszystkie objawy śluzu i szyjki wskazują na dni płodne a na teście znów jedna, paskudna kreska. Dobrze że już po Świętach jadę do ginka. To już drugi cykl sprawdzany a ciekawe ile było takich wczesniej

Dziewczyny coś mi się wydaje że znów nie mam owulki. Wszystkie objawy śluzu i szyjki wskazują na dni płodne a na teście znów jedna, paskudna kreska.

No ale te testy owulacyjne chyba pokazują na 2 dni przed owulacją, a objawy płodne mogą występować już dużo wcześniej przed owulacją. Więc spokojnie. :happy:

kroczek_k ja też mam wszystkie objawy owulacji a na usg ginekolożka mówi, że pęcherzyk nie dojrzał i nie pękł, więc owulacji brak.
Jeśli ten i następny miesiąc (planuję z drobną pomocą clo) nie wypalą wybieram się do kliniki niepłodności. Może dadzą skuteczniejsze leki.

Głowa do góry dziewczyny!!!!!! Nie poddajemy się.

reklama
Do góry