reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiatm!Staramy sie z męzem o dziecko teraz w dni p,łodne miałaam temp. 37,6 czy to moze wpłynąc na plemniki?W jakiej temp. gina?Bardzo dziekuje o odpowiedz

To bardzo wysoka temperatura. Skoro przed owulacją jest taka wysoka, to jaka jest po? 38????? :szok: Jesteś pewna, że to były dni płodne, bo mi to wygląda na dni po owulacji????. Choć niby każdy organizm jest inny, więc może taka Twoja natura. A może byłaś w ten dzień chora, przeziębiona czy coś w tym stylu? O której godzinie mierzyłaś tempkę? Bo mierzy się najpóźniej o 8 rano, potem temperatura ciała wzrasta ze względu na metabolizm itd, dlatego zawsze ją trzeba mierzyć rano o tej samej porze.

reklama
Dziewczyny coś mi się wydaje że znów nie mam owulki. Wszystkie objawy śluzu i szyjki wskazują na dni płodne a na teście znów jedna, paskudna kreska. Dobrze że już po Świętach jadę do ginka. To już drugi cykl sprawdzany a ciekawe ile było takich wczesniej

Dziewczyny coś mi się wydaje że znów nie mam owulki. Wszystkie objawy śluzu i szyjki wskazują na dni płodne a na teście znów jedna, paskudna kreska.

No ale te testy owulacyjne chyba pokazują na 2 dni przed owulacją, a objawy płodne mogą występować już dużo wcześniej przed owulacją. Więc spokojnie. :happy:

kroczek_k ja też mam wszystkie objawy owulacji a na usg ginekolożka mówi, że pęcherzyk nie dojrzał i nie pękł, więc owulacji brak.
Jeśli ten i następny miesiąc (planuję z drobną pomocą clo) nie wypalą wybieram się do kliniki niepłodności. Może dadzą skuteczniejsze leki.

Głowa do góry dziewczyny!!!!!! Nie poddajemy się.

reklama
Do góry