reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wkur..lam sie normalnie, nie dosc ze @ przyszla, to jeszcze tak pozno, wiec nie wiem kiedy sie spodziewac nastepnej a o owulce to nawet nie mysle, mam ja w d..pie poprostu juz, jeszcze chyba nie dotarlo do mnie ze znowu zaczynamy od zera.

Powiem Wam tak, pracuje w osrodku opiekunczym dla mlodziezy, przedzial wiekowy 16-20 pare lat, i co miesiac jak przyprowadza sie nowa dziewczyna to za pare miesiecy jest w ciazy. Jak na to patrze to mnie szlag trafia, bo ja pracujac place podatki zeby ona mogla dostac zasilek, bo sie puscila. Potem wielkie dochodzenie, bo nie wiadomo kto jest ojcem. A mnie lekarka powie ze trzeba czekac i sie smieje mi w twarz ze za rok mam przyjsc. K.....wa

Przykro mi, nie zalamuj sie tylko, wszystko bedzie dobrze, jeszcze na pewno wielka radosc przed toba...
Masz racje, swiat jest pokrecony na calego, nie ma sprawiedliwosci niestety...
Musisz jednak znow uwierzyc i probowac calym sercem, na pewno sie uda...

Witajcie kochane w ta piekna pogode. Zwlaszcza nowe starajace...Spac mi sie strasznie chce i nie mam pojecia dlaczego?? Czy to przesilenie, czy co?? Owulka dopiero sie zbliza a ja bym spala i spala...co to bedzie?

Cześć dziewczęta,
znalazłam chwilkę żeby Was poczytać i napisać coś od siebie. Strasznie współczuję dziewczynom, które dostały @. Jeśli chodzi o luteinę też kiedyś miałam długi cykl i luteina mi go wywołała gdy już skończyłam ją brać.

Pianistko jak czytam jakie masz objawy ciąży to jakbym czytała własny pamiętnik. Miałam identycznie A jeśli chodzi o mdłości to podobno bardzo dobry objaw - znaczy, że fasolka się mocno zagnieździła.

Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Wiem, ze to typowy objaw, ale to strasznie meczace, nie mozesz nic z tym zrobic, po prostu jest mi niedobrze i juz. Nawet apetytu nie mam, maz mi przygotowuje takie pyszne obiadki, a ja tylko podziubie i odstawiam.
Z drugiej strony ciesze sie ze nie wymiotuje poki co, bo moge normalnie pracowac, a podobno wymioty tych mdlosci nie likwiduja, dalej sie je ma.

Dobry Wieczór i Dobranoc zarazem,

Padam Dziewczynki, cały dzień zapieprzu a jutro to samo. Padam na twarz dosłownie.

reklama
Do góry