reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam Kochane

Siedze w pracy i sciemniam :-D, bo pisze moja prace, wczoraj nie dalam rady, po zalamce nic mi sie niechcialo. Dochodze do siebie, bo i tak nic na to nie poradze. Za to jest jeden jedyny dobry powód, ze sie nie udalo. W maju jedziemy na wesele, a musze pochodzic jeszcze na solarium, zeby troszke wiecej kolorku nabrac. Wiec mam okolo 2 tygodni na smarzenie sie, skoro fasolka nie chce jeszcze przyjsc, to za to ja sie wypieknie :laugh2:. Ciezko mi, bo juz wózio podpatrywalam na necie a tu niestety dupa zbita, sorki.

Dziewczynki, dziekuje za slowa otuchy, buziam Was :-D

reklama
Witam Kochane

Siedze w pracy i sciemniam :-D, bo pisze moja prace, wczoraj nie dalam rady, po zalamce nic mi sie niechcialo. Dochodze do siebie, bo i tak nic na to nie poradze. Za to jest jeden jedyny dobry powód, ze sie nie udalo. W maju jedziemy na wesele, a musze pochodzic jeszcze na solarium, zeby troszke wiecej kolorku nabrac. Wiec mam okolo 2 tygodni na smarzenie sie, skoro fasolka nie chce jeszcze przyjsc, to za to ja sie wypieknie :laugh2:. Ciezko mi, bo juz wózio podpatrywalam na necie a tu niestety dupa zbita, sorki.

Dziewczynki, dziekuje za slowa otuchy, buziam Was :-D

Olcia! Podoba mi się Twoje podejście. Mądra kobietka z Ciebie..

Ja już czekam na 12.04..Kurcze boje sie tylko ze a bardzo sie nastawiam a jak nic z tego nie bedzie to cholernie sie rozczaruje..

Nektarynka, to jak będziesz robić badania krwi to zrób sobie żelazo - nie jest drogie - a warto to sprawdzić :tak:

A Mateuszek znów spadł na 3 miejsce
dziekuje za rade.. teraz w sumie mialam czekac na 3dc aby zrobic badania krwi hormony i sie doczekac nie moge

No i zaloba w domu nastala. Poczulam klucie w brzuchu, poszlam do WC i papier rózowy na calego, wiec jednak testy nie klamia. Mam juz dosc na dzisiaj. Pozdrawiam
eh to mi takze pozostaje czekac..
główka do góry będzia dobrze..

Ja już czekam na 12.04..Kurcze boje sie tylko ze a bardzo sie nastawiam a jak nic z tego nie bedzie to cholernie sie rozczaruje..
trzymam kciukasy.. aby pojawił sie plusik lub 2 krechy

a propo kobitki po luteinie ładna mam tepmke tak 36,9 od 3 dni... a dziś rano mnie zakuło w podbrzuszu dokładnie jak na @.. ale wczoraj sprawdzałam szyjke to była bardzo nisko, bardzo twarda a otwarta jesli juz od chyba 2 tygodni

Wiatm!Staramy sie z męzem o dziecko teraz w dni p,łodne miałaam temp. 37,6 czy to moze wpłynąc na plemniki?W jakiej temp. gina?Bardzo dziekuje o odpowiedz

Hej Dziewczyny,

kasiulek - jestem, jestem :-) Miałam mały problem z dotarciem do kompa i kiepsko sie czuje ogólnie. Dziś i wczoraj obudziłam się z bólem głowy i ciągle chce mi sie spać. Wczoraj koło 17 na chwile sie położyłam i momentalnie zasnęłam. Chyba mnie dopadło przesilenie wiosenne tak na maxa. No i zaczęła sie alergia - katar i kichanie ...

Kochana trzymaj się dzielnie z tą alergią...

Jestem i ja. Też nie najlepiej się czuję. W pracy nawdychałam się rozpuszczalników i teraz mi niedobrze. Małż wraca później, a na 19 mam angielski i test, nawet w książkę nie zajrzałam.

Co do ginki to nie wpadłam na pomysł żeby poszukać info. Ale chyba sprawdzę.

Kochana jak test Ci poszedł???

Hihihih...wybacz ale rozesmialam sie w glos przed ekranem laptusia..

przyszła_mamusia - ja też buchnełam śmiechem na tego Wacka :-D:-D:-D

Hehe nic się nie stało...my na niego mówimy Wacek, ale żeby tak w Kościele przeczytali???:-p

Pierwszy raz w życiu @ trwa już drugi tydzień.
Mam nadzieje, ze lekarz mnie przyjmie w czwartek bo miejsca już nie miał ale pani w rejestracji kazała przyjść.
Kuźwa, musi, to nagły przypadek, ciota dwutygodniowa to żadna norma a ja już taka osłabiona przez to jestem, że ledwo łażę. Wczoraj omal nie zemdlałam a śpię po 10 godzin i to mało. Dlaczego wcześniej dobrze funkcjonowałam pomimo większego zapierd.....u musi to osłabienie być przez @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kochana strasznie niedobrze z tą @...żeby aż tyle trwała:baffled: masakra:baffled: trzymaj się...

No i zaloba w domu nastala. Poczulam klucie w brzuchu, poszlam do WC i papier rózowy na calego, wiec jednak testy nie klamia. Mam juz dosc na dzisiaj. Pozdrawiam

Kochana strasznie mi przykro, ale musisz być silna i starać się dalej:-)

Wiatm!Staramy sie z męzem o dziecko teraz w dni p,łodne miałaam temp. 37,6 czy to moze wpłynąc na plemniki?W jakiej temp. gina?Bardzo dziekuje o odpowiedz

Witamy:-) niestety nie odpowiem Ci na to pytanie...

Kochane ja się czuję fatalnie...w nocy i dziś do południa wymiotowałam...masakra...strasznie źle się czuję, choć już jest troszkę lepiej...ale mam L4 do piątku...a jutro po Narzeczonka jadę z przyszłą szwagierką, bo pewnie nie będę miała tyle siły, żeby prowadzić do Warszawy...więc plany się troszkę zmieniły...słaba jestem...

Cześć dziewczynki! Jak tam są jakieś nowe ciężarne od poniedziału? Szczerze mówiąc nie chce mi się tego wszystkiego czytać więc tak wyskoczyłam ni z gruszki ni z pietruszki.

reklama
Cześć dziewczęta,
znalazłam chwilkę żeby Was poczytać i napisać coś od siebie. Strasznie współczuję dziewczynom, które dostały @. Jeśli chodzi o luteinę też kiedyś miałam długi cykl i luteina mi go wywołała gdy już skończyłam ją brać.

Pianistko jak czytam jakie masz objawy ciąży to jakbym czytała własny pamiętnik. Miałam identycznie A jeśli chodzi o mdłości to podobno bardzo dobry objaw - znaczy, że fasolka się mocno zagnieździła.

Mamo Sówko testu nie miałam bo nikt oprócz mnie nie przyszedł. Napiszę po świętach.

Do góry