reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hejka

Nie wytrzymalam i zrobilam test, znowu negatywny ale kupilam porzadny elektoniczny no i kasa do kosza. Nie wiem co o tym myslec. Kumpela jutro przyniesie mi dwa. Planuje zrobic tak: w czwartek zrobic kolejnego, jak wyjdzie negatywny to poczekac do Swiat i we wtorek zrobic ten drugi a jak znowu wyjdzie negatywny to ide do lekarza.
Czuje sie wysmienicie, @ nadal nie ma.

reklama
Hejka

Nie wytrzymalam i zrobilam test, znowu negatywny ale kupilam porzadny elektoniczny no i kasa do kosza. Nie wiem co o tym myslec. Kumpela jutro przyniesie mi dwa. Planuje zrobic tak: w czwartek zrobic kolejnego, jak wyjdzie negatywny to poczekac do Swiat i we wtorek zrobic ten drugi a jak znowu wyjdzie negatywny to ide do lekarza.
Czuje sie wysmienicie, @ nadal nie ma.
Ola - dobry plan. Kurcze, coś dziwnego sie dzieje w tym miesiącu.

Ola - dobry plan. Kurcze, coś dziwnego sie dzieje w tym miesiącu.

Liczylam ze mnie poprzesz, bo zaczynam pomalu fiksowac :crazy:
Mykam laseczki bo musze dzisiaj napisac wkoncu te moja prace, wczoraj mialam juz to zrobic, zeby miec wolne dwa tygodnie bezstresowo. Wpadne poznym wieczorkiem
Buziolki

Liczylam ze mnie poprzesz, bo zaczynam pomalu fiksowac :crazy:
Mykam laseczki bo musze dzisiaj napisac wkoncu te moja prace, wczoraj mialam juz to zrobic, zeby miec wolne dwa tygodnie bezstresowo. Wpadne poznym wieczorkiem
Buziolki

Nie fiksuj, nie fiksuj - będzie dobrze :-):-):-)
I pisz prace - kamień serca jak sie skończy, nie ma co odkładać - ja coś o tym wiem :tak:

Witam dziewczyny,

Ja znow przespalam popoludnie i teraz nadrabiam zaleglosci przed kolacyjka:) Jesli chodzi o mnie to musze znow ponarzekac na mdlosci. Powiem wam, ze czasem byloby latwiej chyba zwrocic niz sie tak meczyc, ale slyszalam ze i to nic nie daje. Mdli mnie od 16 kazdego dnia. otem chwila spokoju bo ok. 18 robie sobie drzemke. No i znow mnie dopada wieczorem, jakby caly czas cos na zoladku siedzialo. Chce aby szybciej minal ten pierwszy trymestr, te wszystkie zagrozenia i zle samopoczucie. Poza tym zauwazylam, ze zrobilam sie strasznie drazliwa, ludzie w autobusie, w sklepie, na ulicy mnie denerwuja... najchetniej to bym sie zamknela w domu i lezala w lozku.

Nie fiksuj, nie fiksuj - będzie dobrze :-):-):-)
I pisz prace - kamień serca jak sie skończy, nie ma co odkładać - ja coś o tym wiem :tak:

No i zaloba w domu nastala. Poczulam klucie w brzuchu, poszlam do WC i papier rózowy na calego, wiec jednak testy nie klamia. Mam juz dosc na dzisiaj. Pozdrawiam

reklama
Do góry