reklama
przyszła_mamusia - a ja też bym chciała Ciepłego Buziaka ...
a wedle życzenia...mmmmmuuuaaa :******
maggie_f
Fanka BB :)
a wedle życzenia...mmmmmuuuaaa :******
Zobacz załącznik 126813 hi hi dziękuję i Zobacz załącznik 126814
Nektarynka
kurczak musi Cie lekarz przyjac.. mozesz przeciez stracic przytomność na dłużej.. z mojej mamy kiedyss miesiac lecialo.. tak kapało.. wylądowala w szpitalu na czyszczeniu.. a dawno mieli juz to zrobic.. z racji menopauzy, no ale u Ciebie to inna sytuacja.. jak Cie pielegniarka nie przyjmie to i tak pojdz i zapytaj doktora..Pierwszy raz w życiu @ trwa już drugi tydzień.
Mam nadzieje, ze lekarz mnie przyjmie w czwartek bo miejsca już nie miał ale pani w rejestracji kazała przyjść.
Kuźwa, musi, to nagły przypadek, ciota dwutygodniowa to żadna norma a ja już taka osłabiona przez to jestem, że ledwo łażę. Wczoraj omal nie zemdlałam a śpię po 10 godzin i to mało. Dlaczego wcześniej dobrze funkcjonowałam pomimo większego zapierd.....u musi to osłabienie być przez @
dziekuje bardzo..Ale na wszelki wypadek trzymam mocno kciuki..Może szykuje Ci się świąteczna niespodzianka?
Ciepły buziak dla Ciebie
co do zelaza to nie badalam ale sama nie wiem.. pierwsze tabletki wziełam 38dc.. czyli koniec (ostatnia porcja) 47dc.. potem plus 5 dni max.. i powinna być @.. a jka nie bedzie to kolejny raz ide do lekarza, testy tobiłam w 35dc i dzies.. wydawalo mi sie ze to dosc dlugi okres czasuWiecie co dziewczyny, te @ są jakieś okropne w tym miesiącu. Zastanawiam się czy to cholerne przesilenie nie namieszało w Waszych organizmach. Nektarynka kiedy Ci sie kończy ta luteina? Badałaś kiedyś poziom żelaza. Jak jest mało to @ może się zatrzymać.
maggie_f
Maggie wiesz że można głosować na Mateuszka więcej niż raz dziennie? Ja ostatnio zagłosowałam i potem chyba za 3 godziny znowu i zagłosowało,to pewnie oni siedzą i co dwie,trzy godziny głosują
Eeeeeee, no to jakaś lipa z tym wszystkim, bo w regulaminie jest że tylko raz dziennie można.
Kurde, właśnie kliknełam i sie udało znowu
Madziaas
Już jesteś:)
Eeeeeee, no to jakaś lipa z tym wszystkim, bo w regulaminie jest że tylko raz dziennie można.
Kurde, właśnie kliknełam i sie udało znowu
No właśnie ;/
reklama
maggie_f
Nektarynka, to jak będziesz robić badania krwi to zrób sobie żelazo - nie jest drogie - a warto to sprawdzićco do zelaza to nie badalam ale sama nie wiem.. pierwsze tabletki wziełam 38dc.. czyli koniec (ostatnia porcja) 47dc.. potem plus 5 dni max.. i powinna być @.. a jka nie bedzie to kolejny raz ide do lekarza, testy tobiłam w 35dc i dzies.. wydawalo mi sie ze to dosc dlugi okres czasu
A Mateuszek znów spadł na 3 miejsce
Podziel się: