reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczyny,

kasiulek - jestem, jestem :-) Miałam mały problem z dotarciem do kompa i kiepsko sie czuje ogólnie. Dziś i wczoraj obudziłam się z bólem głowy i ciągle chce mi sie spać. Wczoraj koło 17 na chwile sie położyłam i momentalnie zasnęłam. Chyba mnie dopadło przesilenie wiosenne tak na maxa. No i zaczęła sie alergia - katar i kichanie ...

reklama
No wreszcie chociaż jedna z Was się pokazała :-)
Maggie życzę Ci żeby to nie było przesilenie :-D:-D:-D:-D

kasiulek - powiem szczerze że jak napisałam dziś posta to dopiero sie zorientowałam że @ już za 6 dni sie powinna pojawić. Nawet nie wiem co to za dzień tygodnia ma być. Jakoś mi ten miesiąc zleeeeeeeeciał że szok. Zero nastawinia, kombinowania, szukania objawów - nic - nie mam czasu albo nawet nie tyle co nie mam czasu tylko mi sie nie chce o tym myśleć. Będzie co ma być i tyle :-)

Jestem i ja. Też nie najlepiej się czuję. W pracy nawdychałam się rozpuszczalników i teraz mi niedobrze. Małż wraca później, a na 19 mam angielski i test, nawet w książkę nie zajrzałam.

Co do ginki to nie wpadłam na pomysł żeby poszukać info. Ale chyba sprawdzę.

Pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusie :))

Nie uwierzycie, ale w Kościele od Narzeczonka na zapowiedziach przeczytali Wacek zamiest Wacław buhahahah:-D

Buziaczki:-D

Hihihih...wybacz ale rozesmialam sie w glos przed ekranem laptusia..

hej laski

u mnie dalej @ nie ma, zrobiłam drugiego testa i znów wyszedł negatywny.. no nic pozostaje czekać

Uciekaj koniecznie do ginka...moze on sprawdzi co i jak...a bete robilas???

Jestem i ja. Też nie najlepiej się czuję. W pracy nawdychałam się rozpuszczalników i teraz mi niedobrze. Małż wraca później, a na 19 mam angielski i test, nawet w książkę nie zajrzałam.

Co do ginki to nie wpadłam na pomysł żeby poszukać info. Ale chyba sprawdzę.
Oj, ble ja nie lubie takich zapachów.
A co do angielskiego - Jak będzie taka potrzeba to moge pomóc ;-)

przyszła_mamusia - ja też buchnełam śmiechem na tego Wacka :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Uciekaj koniecznie do ginka...moze on sprawdzi co i jak...a bete robilas???
kochana ja wlasnie w 38 dc bylam u gina po pierwszym tescie negatywnym i dlatego biore luteine.. przez 10 dni a potem do 5 dni ma przyjechać ciotka

jakos tak nie wierze za bardzo, że coś tam jest.. moze to wina clo.. nie wiem.. pierwszy miesiac to bralam

Pierwszy raz w życiu @ trwa już drugi tydzień.
Mam nadzieje, ze lekarz mnie przyjmie w czwartek bo miejsca już nie miał ale pani w rejestracji kazała przyjść.
Kuźwa, musi, to nagły przypadek, ciota dwutygodniowa to żadna norma a ja już taka osłabiona przez to jestem, że ledwo łażę. Wczoraj omal nie zemdlałam a śpię po 10 godzin i to mało. Dlaczego wcześniej dobrze funkcjonowałam pomimo większego zapierd.....u musi to osłabienie być przez @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochana ja wlasnie w 38 dc bylam u gina po pierwszym tescie negatywnym i dlatego biore luteine.. przez 10 dni a potem do 5 dni ma przyjechać ciotka

jakos tak nie wierze za bardzo, że coś tam jest.. moze to wina clo.. nie wiem.. pierwszy miesiac to bralam

Ale na wszelki wypadek trzymam mocno kciuki..Może szykuje Ci się świąteczna niespodzianka?

Ciepły buziak dla Ciebie :)

reklama

Pierwszy raz w życiu @ trwa już drugi tydzień.
Mam nadzieje, ze lekarz mnie przyjmie w czwartek bo miejsca już nie miał ale pani w rejestracji kazała przyjść.
Kuźwa, musi, to nagły przypadek, ciota dwutygodniowa to żadna norma a ja już taka osłabiona przez to jestem, że ledwo łażę. Wczoraj omal nie zemdlałam a śpię po 10 godzin i to mało. Dlaczego wcześniej dobrze funkcjonowałam pomimo większego zapierd.....u musi to osłabienie być przez @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiecie co dziewczyny, te @ są jakieś okropne w tym miesiącu. Zastanawiam się czy to cholerne przesilenie nie namieszało w Waszych organizmach. Nektarynka kiedy Ci sie kończy ta luteina? Badałaś kiedyś poziom żelaza. Jak jest mało to @ może się zatrzymać.
niunia - ja sie nie dziwie że Ty taka osłabiona jesteś - przecież to masakra z tąką @!!! Bierzesz jakieś witaminy. Jak nie to leć do apteki, te babki sie znają i powinny Ci coś doradzić.

przyszła_mamusia - a ja też bym chciała Ciepłego Buziaka ...

Do góry