reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki,
wczoraj miałam dostać @ i nie dostałam.Robiłam test i wyszedł negatywny.
Zawsze jak czytałam jak jakaś dziewczyna to pisała, to myślałam, że jakaś naiwna i głupia, ale teraz... sama mam nadzieję. Pewnie jutro dostanę @ lub pojutrze. Objawów nie mam żadnychn i wbrew wszystkiemu mam nadzieję.

I jak? Jest @? A moze to juz fasoleczka?:)

reklama
Witam się dziewczyny z rana:-D
U nas od rana piękne słoneczko, więc aż chce się żyć:tak:
Hehe dziś siostry mnie zaprosiły na "nocne margarity" (tak tylko mówimy, ale chodzi, że po prostu będę u nich spała:-p), bo rodzice mają na noc do pracy:-D a poza tym śmiały się, że to ostatnia może być taka noc, bo potem Narzeczonek wraca:-)
Ogólnie czuję się dobrze, tylko wczoraj strasznie mnie brzuch bolał:baffled: myślałam, że to przed zbliżającą się @, ale niestety nadal nic:baffled:

Nie uwierzycie, ale w Kościele od Narzeczonka na zapowiedziach przeczytali Wacek zamiest Wacław buhahahah:-D

Buziaczki:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!

Wczoraj rozpoczęliśmy z M sezon grillowy. Mało tego,spaliśmy na działce. :tak: Ziiiimno było niemiłosiernie. Ale przecież zawsze można napić się herbaty albo inaczej się rozgrzać. :-D:-D:-D

A mnie mimo braku owalacji ginekolożka nic nie przepisuje. W styczniu jak wzięłam na własną rękę od drugiego do czwartego dnia cyklu po pół tableteczki clostylbegytu to mnie nawet ochrzaniła, że mogłam sobie krzywdę zrobić. A to taka mała dawka. Jak za pierwszym razem nie mogłam zajść w ciążę to mi clo przepisał gin i miałam brać po jednej tabletce, ale monitorować jednocześnie owulację, a że to były wakacje i nie mogłam to powiedział żebym wzięła po pół. I wtedy zaszłam w ciążę. Teraz mimo tej samej dawki owulacji nie było bo miałam usg. Jak w tym miesiącu się nie uda to też bym chciała spróbować z clo.
Jak myślicie? Mogę tak bez kontroli lekarza? Ostatnio nie ufam swojej ginekolożce, słyszałam opinię, że jest dobra jedynie do wypisywania recept, ale ma usg i nie muszę długo czekać na termin wizyty, a to dla mnie ważne.

Mamo Stacha a może wpisz sobie w wyszukiwarce (np. google) imię i nazwisko lekarza i zobaczysz jakie ma opinie od innych dziewczyn. Ja po poronieniu stwierdziłam,że zmieniam lekarza i propozycji ginów miałam mnóstwo. Po wpisaniu w wyszukiwarkę okazywało się w większości,że tylko lecą na kasę. No i w końcu trafiłam na naprawdę cudowną gin. Jestem z niej zadowolona. Nie było gadania,że staramy się dopiero 4 miesiące i już chcemy się leczyć. Od razu się za nas wzięła. Tak więc może spróbuj sprawdzić jakie ma opinie Twj gin. Poydrawiam i powodzenia!

reklama
Gdzie Was wszystkie wywiało? :-) Maggie gdzie jesteś? Ola jak się czujesz? Ehhh.... u mnie dziewczyny też na razie brak @, ale jeżeli po lekach wyregulowałaby mi się @ to powinna u mnie zawitać dopiero na Święta. Zobaczymy. Nie nastawiam się na fasolkę bo tak jak Wam pisałam wcześniej mój M nie miał za dobrych wyników. Ale co ma być to będzie. dobrze chociaż,że w końcu wiosna!!!!

Do góry