reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No to widzę, że już się trochę staracie- przynajmniej niektóre z was.
Kurcze czemu to tak jest że jak ktoś chce, to się tak długo starać musi, a jak nie chce, to pierwsza okazja- pach- i od razu ciąża :confused2:.

reklama
Cześć dziewuszki! Nie było mnie kilka dni u Was i zapewne dużo napisałyście. Właśnie wróciłam od dentysty. Miałam znieczulenie i czuję teraz jakby mi ktoś wargi obił. Lecę nadrobić czytanie postów.

No to widzę, że już się trochę staracie- przynajmniej niektóre z was.
Kurcze czemu to tak jest że jak ktoś chce, to się tak długo starać musi, a jak nie chce, to pierwsza okazja- pach- i od razu ciąża :confused2:.

Mexi, to taka...mh...( wybaczcie ) chamska złośliwość losu..Tak samo jest z tym jak dobzi, kochający sie ludzie starają się o dziecko..i okazuje sie że albo je traca albo rodzi sie chore...A margines spoleczny, degeneraci, ci co pija i cpaja i zachodza w ciążę by miec dodatkowe 1000zł z becikowego na przechlanie... maja takie cholerne szczescie ze rodzi im sie zdrowy dzieciaczek...

A to znaczy jeszcze czekamy? Ciekawa jestem czy mi bociek coś przyniesie w tym miesiącu? 16 kwietnia mam wizytę u gin w sprawie owulki, troszkę się boję co mi powie.

A to znaczy jeszcze czekamy? Ciekawa jestem czy mi bociek coś przyniesie w tym miesiącu? 16 kwietnia mam wizytę u gin w sprawie owulki, troszkę się boję co mi powie.

Bądź dobrej myśli, nic złego Ci nie powie na pewno. Trzeba tylko mocno zacisnąć kciuki i cierpliwie zaczekać na brak @ a pozniej dwie || :)

W zasadzie to stresuję się tym, że jeśli brak u mnie owulki to znów będę musiała brać jakieś leki i znów odwlecze się w czasie zafasolkowanie.

reklama
Wiosna przyszła więc nie można mieć złych myśli! Chyba mogę już coś zjeść po powrocie od dentysty więc lecę coś przekąsić.

Do góry