reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A Wy z tym dentystą ciągle. Przez Was mam wyrzuty sumienia bo miałam iść w styczniu sprawdzić jeden ząbek ale jakoś zapomniałam. :tak:I na poprzednie wizycie dostałam znieczulenie i sie pogryzłam cała więc masakra na całego.

Ola - ale zajefajnego boćka masz. Skąd go wytrzasnełaś? Ja też chce, ja też chce :-) A to że trafiłaś na forum to nie przypadek - to przeznaczenie :-D

Madziaas - ogarniesz to forum wkońcu - jeszcze inne dziewczyny będziesz uczyć :-)

Okno umyte, ide atakować kuchnie... Ciekawe kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia. Jak długo mnie nie będzie to znaczy że poległam :-D:-D

reklama
A Wy z tym dentystą ciągle. Przez Was mam wyrzuty sumienia bo miałam iść w styczniu sprawdzić jeden ząbek ale jakoś zapomniałam. :tak:I na poprzednie wizycie dostałam znieczulenie i sie pogryzłam cała więc masakra na całego.

Ola - ale zajefajnego boćka masz. Skąd go wytrzasnełaś? Ja też chce, ja też chce :-) A to że trafiłaś na forum to nie przypadek - to przeznaczenie :-D

Madziaas - ogarniesz to forum wkońcu - jeszcze inne dziewczyny będziesz uczyć :-)

Okno umyte, ide atakować kuchnie... Ciekawe kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia. Jak długo mnie nie będzie to znaczy że poległam :-D:-D

Maggie ty jesteś niesamowita :)) Mi coś ogarnianie wolno idzie :))

No ja wlasnie tez mam jeden dlugo nie leczony i musze isc obadac sytuacje.

A bociusia mam tez z przypadku, albo niech bedzie z przeznaczenia, znalalam go gdzies na stronce z gifami. Tak sobie poprawiam humor urozmaicaniem profilu :laugh2:

Ostatnia edycja:
No ja wlasnie tez mam jeden dlugo nie leczony i musze isc obadac sytuacje.

Ehh z zębami niestety tak jest:baffled: jak kiedyś też sobie zaniedbałam, ale teraz już mam wszystkie wyleczone, do fajnego dentystologa chodzę i zawsze ze znieczuleniem:-p teraz tylko na kontrolę muszę iść w kwietniu, żeby mnie nagle na ślubie nie zaczął boleć:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam sie w tak piękny słoneczny dzionek

Bylismy u urologa z M.. ma jakies nieliczne bakterie w moczu dostal tabletki aby sie uzdrowic.. poza tym lekarz stwierdzil ze tym nasieniem do mój M ma da rady mnie zapłodnic.. takze jeden kamień z serca..
ja od razu pojechałam do gina.. udalo mi się na ostatnią pacjentke.. więc luzik.. nic nie powiedział tylko to ze mam brać luteine dowcipną.. przez 10 dni po 2 tabletki i potem do 5 dni powinien sie @ pojawić, jak sie pojawi w czasie brania no to przestać.. czas pokaze..

Witam sie w tak piękny słoneczny dzionek

Bylismy u urologa z M.. ma jakies nieliczne bakterie w moczu dostal tabletki aby sie uzdrowic.. poza tym lekarz stwierdzil ze tym nasieniem do mój M ma da rady mnie zapłodnic.. takze jeden kamień z serca..
ja od razu pojechałam do gina.. udalo mi się na ostatnią pacjentke.. więc luzik.. nic nie powiedział tylko to ze mam brać luteine dowcipną.. przez 10 dni po 2 tabletki i potem do 5 dni powinien sie @ pojawić, jak sie pojawi w czasie brania no to przestać.. czas pokaze..

No kochana to kamień z serca:-) że wszystko z M w porządku:-D

Wrócilam z wc ,bo poprzednim razem zauwazylam chyba lekki róz na papierze, wiec poszlam sprawdzic przy kolejnej wizycie, narazie nic. Troszke mnie pobolewa brzuch ale slabiutko.

Ehh z zębami niestety tak jest:baffled: jak kiedyś też sobie zaniedbałam, ale teraz już mam wszystkie wyleczone, do fajnego dentystologa chodzę i zawsze ze znieczuleniem:-p teraz tylko na kontrolę muszę iść w kwietniu, żeby mnie nagle na ślubie nie zaczął boleć:baffled:

Przy ostatniej wizycie w Polsce w maju w zeszlym roku, dentysta znalazl mi jdena malutka dziurke, wiec obimbalam sobie bo wesele w sierpniu, potem swieta byly, ale wkoncu sprawdzilam jak to tutaj wyglada i kosztuje, wiec we wtorek rozwieja moje watpliwosci

reklama
Do góry