reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kroptusia- ja trafiłam do szpitala właśnie w 18tc. Też miałam łożysko przodujące. Od razu powiedzieli mi, że będę leżała do końca ciąży. Co 5 dni miałam krwotoki. Dotrwałam do 34tc. Miałam cesarskie cięcie. Poszłam do szpitala 24 marca, a za oknem zaczynała się wiosna. Nawet nie mogłam wyjżeć przez okno, bo musiałam leżeć bez ruchu.

reklama
A powiedzcie mi o co tu chodzi - Kliknij jedną z ikon szybkiej odpowiedzi w postach powyżej w celu aktywacji tego okna.

Madziaas - ja tego wogóle nie używam bo to jest szybka odpowiedź. Ja zawsze klikam Odpowiedz albo Cytuj. Tak więc mnie przekierowuje do tak jakby następnej strony podczas odpowiadania.

Madziaas - ja tego wogóle nie używam bo to jest szybka odpowiedź. Ja zawsze klikam Odpowiedz albo Cytuj. Tak więc mnie przekierowuje do tak jakby następnej strony podczas odpowiadania.

Oki bo myślałam że to jest do czegoś potrzebne,tylko kurcze do tych emotikonek i zmiany koloru czcionki to chyba nie dojde co mam nie tak

Ja tez planuje mycie okien tyle ze w sobote, M ma wolne to go zagonie do tych na górze. Tak mi sie nie chce siedziec w pracy ze och och:wściekła/y:

M dzisiaj ostatnia nocka- takze popoludnie planuje spedzic na forum. :tak:

Tak sie ciesze, ze tu trafilam- a to bylo zupelnie przypadkiem.:-)

We wtorek ide do dentysty, pierwszy raz tutaj,ciekawa jestem jak to bedzie

reklama
Do góry