maggie_f , Madziaas, Nektarynka, Ola85 i inne dziewuszki....
Dziekuje bardzo za pamiec i trzymanie kciukow w ciezkich chwilach u mnie jakos leci. W pn bylam kolejny raz w szpitalu i lozysko zeszlo niestety jeszcze nizej wiec zadnych dobrych informacji, przedwczoraj lezalam za to plackiem bo byly 6h skurcze i do tego zauwazylam podbarwiony sluz, ogolnie co 2 dzien dol, doleczek i sobie podplakuje ale staram sie ostatecznie zebrac do kupy i odliczam dzien za dniem, tydzien za tygodniem...Teraz czas leci mega wolno bo siedze sama w domu jak palec, M w pracy z ktorej chca go zwolnic <rewelacja - bo ja tez umowe mialam dostac na czas nieokreslony i podwyzke a jak sie dowiedzieli o ciazy hehehe ani umowy ani nic....podziekowanie za 2 lata ciezkiej pracy, po godzinach za darmo i po nocach....no comments>, Wika w przedszkolu wiec siedze z psem i odliczam godziny az wroca....Zajelabym sie robota normalnie ale nic nie moge wiec dostaje swira i jeszcze ta pogoda za oknem ehhhhh
Wyszlam ostatnio do sklepu po cos pilnego i az mnie odurzylo, swieze powietrze, slonko, zapach wiosny strasznie mi sie slabo zrobilo i taki bezdech moze to przesilenie badz moje oslabienie, nie wiem wiem ze ledwo doszlam z powrotem
Kolejna wizyte mam 23 kwietnia i wtedy padnie decyzja co dalej, moze w koncu usmiechnie sie slonko i zacznie wszystko isc w dobra strone. A tak poza tym ciagle Was tu podczytuje i czekam kochane na fasolinki :-)
Ola - jaki wynik testu pisz tu zaraz :-) ciekawosc mnie zzera ;-)
Typowych dolegliwosci poki co sie nie doczekalam i pewnie juz takie jak mdlosci itp nie przyjda wiec wszysto na co czekalam 3 lata hihi nie przyszlo, moze troche sennosc i to wsio, brzuszek rosnie i tyle....nooo mam za to fazy rozne poki co na wafle ryzowe z pomidorami i szczypiorkiem jak nie zjem paczki dziennie z paroma pomidorami i peczkiem szczypiorku to ciezko bardzo ciezko////////Kroptusiu ja trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo,wierze że wszystko będzie dobrze.Wiem,że ciężko tak siedzieć i to samej,bo sie myśli i myśli ale dasz rade
Jeszcze troszeczke Kochana