reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

maggie_f - dziekuje bardzo hihihi usmial mi sie ryjek a Ty wiesz czemu :-p...Co do ksiazek niestety lubie Stephena Kinga itp ale w ciazy hihih takiee mroczne ksiazki nie wskazane chyba :-pi nie moge sie skupic poza tym

kasiulek82 - u mnie b. zawila sytuacja ... gdyby tylko o to chodzilo nie bylo by problemu, u mnie moze sie zaczac poronienie badz porod w kazdej chwili a jesli do 22 tyg sie nic nie zmieni ide do szpitala do konca ciazy by w razie jak zaczne rodzic byc pod okiem lekarza, wg gina niewiadomo czy donosze ale mam byc dobrej mysli wiec siedze jak na bombie

reklama
maggie_f , Madziaas, Nektarynka, Ola85 i inne dziewuszki....

Dziekuje bardzo za pamiec i trzymanie kciukow w ciezkich chwilach u mnie jakos leci. W pn bylam kolejny raz w szpitalu i lozysko zeszlo niestety jeszcze nizej wiec zadnych dobrych informacji, przedwczoraj lezalam za to plackiem bo byly 6h skurcze i do tego zauwazylam podbarwiony sluz, ogolnie co 2 dzien dol, doleczek i sobie podplakuje ale staram sie ostatecznie zebrac do kupy i odliczam dzien za dniem, tydzien za tygodniem...Teraz czas leci mega wolno bo siedze sama w domu jak palec, M w pracy z ktorej chca go zwolnic <rewelacja - bo ja tez umowe mialam dostac na czas nieokreslony i podwyzke a jak sie dowiedzieli o ciazy hehehe ani umowy ani nic....podziekowanie za 2 lata ciezkiej pracy, po godzinach za darmo i po nocach....no comments>, Wika w przedszkolu wiec siedze z psem i odliczam godziny az wroca....Zajelabym sie robota normalnie ale nic nie moge wiec dostaje swira i jeszcze ta pogoda za oknem ehhhhh

Wyszlam ostatnio do sklepu po cos pilnego i az mnie odurzylo, swieze powietrze, slonko, zapach wiosny strasznie mi sie slabo zrobilo i taki bezdech moze to przesilenie badz moje oslabienie, nie wiem wiem ze ledwo doszlam z powrotem :tak:

Kolejna wizyte mam 23 kwietnia i wtedy padnie decyzja co dalej, moze w koncu usmiechnie sie slonko i zacznie wszystko isc w dobra strone. A tak poza tym ciagle Was tu podczytuje i czekam kochane na fasolinki :-)

Ola - jaki wynik testu pisz tu zaraz :-) ciekawosc mnie zzera ;-)

Typowych dolegliwosci poki co sie nie doczekalam i pewnie juz takie jak mdlosci itp nie przyjda wiec wszysto na co czekalam 3 lata hihi nie przyszlo, moze troche sennosc i to wsio, brzuszek rosnie i tyle....nooo mam za to fazy rozne poki co na wafle ryzowe z pomidorami i szczypiorkiem jak nie zjem paczki dziennie z paroma pomidorami i peczkiem szczypiorku to ciezko bardzo ciezko////////Kroptusiu ja trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo,wierze że wszystko będzie dobrze.Wiem,że ciężko tak siedzieć i to samej,bo sie myśli i myśli ale dasz rade:) Jeszcze troszeczke Kochana:)

Jestem Kochane

Wyszla jedna kreska - ale nic mi narazie nie wskazuje na @, cera lepsza i zero bólu- poczekam jeszcze- chociaz ciut sie rozczarowalam- ale jestem jeszcze pelna nadziei

Owulke mialam okolo 18 marca wiec mozliwe, ze nie wykryl, bede czekac na zmiany i poinformuje Was na biezaco

Dziekujem za 3mane kciuki

Kochana nic się nie martw:-D my dalej trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą:-)

Kroptusiu trzymam kciuki:-D

Witam dziewczyny z rana:tak: strasznie dziś piękna pogoda, taka, że nawet nie chce mi się siedzieć za biurkiem i zaraz w teren pojadę:-D a dziś po południu mebelki przywiozą:tak:

Ostatnia edycja:
Ludzie nawet jak jest cytat to inaczej mam niż wy wszystkie,zaraz wywale tego kompa :))

To wygląda tak jakbyś przypadkiem kasowała ostatni kawałek cytatu bo on sie powinien zaczynać od: np. "quote=Madziaas;3464978" i kończyć na "/quote". Zamiast " -powinno być [ - na początku i ] - na końcu ale jak tak pisze to mi robi cytat z automatu.

O, udało Ci sie

Ostatnia edycja:
reklama
Hihihi dobra to czekam ;) AA no bo ja zawsze coś namieszam.Lece na śniadanianie,a potem na pierwszą do dentysty;/ Może będe jeszcze przed dentystą

Do góry