reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ale mnie kusi test jutro ale chyba sie boje rozczarowania:-(niby jestem wyluzowana ale ten cien nadzieji jednak jest,a jutro mnie czeka imprezka i nie wiem,czy sobie pozwolic na cos mocniejszego,czy sobie dac spokoj,doradzcie cos:zawstydzona/y:,brzuch nie boli,tempka 37 i do tego dzisiaj mi bylo troszke niedobrze ale to chyba z tego przejecia;-)

ale mnie plecy bolą, skończyłam z tą piep.... kuchnią. Wrrrrrrr ..... nie lubie sprzątać, pełno zakamarków, szpare i za cholere ich wyczyścić nie można

Wrócilam z wc ,bo poprzednim razem zauwazylam chyba lekki róz na papierze, wiec poszlam sprawdzic przy kolejnej wizycie, narazie nic. Troszke mnie pobolewa brzuch ale slabiutko.
I jak... i jak ...

wiesz nie jest rewelacja, ale jest szansa.. wiec super.. ma tez brac androvit.. bo wczesniej podawałam mu witaminy A E l-karnityne, beta karoten i cynk.
Najważniejsze że jest szansa :-)

ale mnie kusi test jutro ale chyba sie boje rozczarowania:-(niby jestem wyluzowana ale ten cien nadzieji jednak jest,a jutro mnie czeka imprezka i nie wiem,czy sobie pozwolic na cos mocniejszego,czy sobie dac spokoj,doradzcie cos:zawstydzona/y:,brzuch nie boli,tempka 37 i do tego dzisiaj mi bylo troszke niedobrze ale to chyba z tego przejecia;-)

Justyś, zatestuj i tyle. Taka niepewność nie pozwoli Ci sie dobrze bawić. A tak to poimprezujesz na pocieszenie albo z radości - mam nadzieję że to drugie. :-)

Madziass - już po?? Wejdź w swój profil, w ustawienia i "edytuj opcje" - na samym końcu będzie okienko "pozostałe opcje" i tam "interfejs edytora postów" - zaznacz tam do wyboru: podstawowy, standardowy i zaawansowany. Zrób żeby był zaawansowany i zapisz zmiany.

Kochana najlepiej zrób test i nie będziesz się stresować:-D

:-D:-D:-D
Postanowiłam zwabić bociany na nasze forum:

116.gif

116.gif

116.gif

116.gif

116.gif

:-D:-D:-D
Postanowiłam zwabić bociany na nasze forum:

O matko:-p teraz boćki nas zaaatakują:-p

Dziś u mnie mega masakra, bo Piast gra z Górnikiem i cała Policja i Straż Miejska została wysłana do zabezpieczenia:baffled: ciekawe co tam się będzie działo:baffled: dobrze, że ja szybciutko zmykam do domku po pracy:tak:

Nareszcie przywieźli mi mebelki do domku:biggrin2: już nie mogę się doczekać, aż skończę pracę i pojadę je zobaczyć:tak: już je widziałam w sklepie, ale u siebie to co innego:-D

Ostatnia edycja:
O matko:-p teraz boćki nas zaaatakują:-p

Dziś u mnie mega masakra, bo Piast gra z Górnikiem i cała Policja i Straż Miejska została wysłana do zabezpieczenia:baffled: ciekawe co tam się będzie działo:baffled: dobrze, że ja szybciutko zmykam do domku po pracy:tak:

Nareszcie przywieźli mi mebelki do domku:biggrin2: już nie mogę się doczekać, aż skończę pracę i pojadę je zobaczyć:tak: już je widziałam w sklepie, ale u siebie to co innego:-D
:-D:-D:-D a niech sie boćki zlecą, a co tam :tak:A te mebelki suuuper ale w mieszkanku i na żywo to pewnie obłędne będą.

Aniu - tęsknimy Kochana, odezwij się jak tylko będziesz mogła. A z tych Twoich pięcioraczków może coś wyjść po tym ataku bocianów :-)

A ja miałam niezłą akcje, siedziałam sobie przed kompem i nagle zalała mnie fala gorąca, wypieki na twarzy i kołowrotek w głowie. Teraz mnie boli głowa. Ciekawe co to było?

Dziewczyny,
u mnie masakryczny ból po lewej stronie, jak kolka, szyjkę zbadałam - otwarta.
Być może owulka, ale zastanawiam się czy pęcherzyk dojrzał i czy pęknie i czy w nim będzie jajeczko.
Najgorsze, że nie mam kiedy z M się poprzytulać, jesteśmy dziś u mojego brata.
No chyba, że na ogród w nocy skoczymy :-)

Jak myślicie czy jutro wieczorem nie będzie za późno na przytulanki?

reklama
Dziewczyny,
u mnie masakryczny ból po lewej stronie, jak kolka, szyjkę zbadałam - otwarta.
Być może owulka, ale zastanawiam się czy pęcherzyk dojrzał i czy pęknie i czy w nim będzie jajeczko.
Najgorsze, że nie mam kiedy z M się poprzytulać, jesteśmy dziś u mojego brata.
No chyba, że na ogród w nocy skoczymy :-)
Jak myślicie czy jutro wieczorem nie będzie za późno na przytulanki?
Ty sie Kochana nie zastanawiaj tylko działaj. Idzcie w nocy "pooglądać" ogródek a jutro popraweczka!!!! Nie ma sie co skradać tylko działać trzeba!!!! :-)

oj nawet nie wiesz jak sie ciesze..jeszcze tylko zebym mialam owulacyjne cykle.. i zobaczymy co po tej luteinie bedzie
a o to mój wykresik.. w kazdym razie 3 ostatnie kropki w paincie nanioslam bo nie chcialo mi sie drugiego kompa wlaczac by tempki na wykres naniesc
Nektarynko - krok po kroku i owulacyjne cykle też będą. Zobaczysz że już niedługo będziemy Ci gratulowały II :tak::tak::tak:

Dziewczynki, lubicie czekolade???

Mleczna: mediumk0bhld55481cfdd16e6b735762.jpg

czy może deserowa: Bez_tytuĹ‚u01.jpg ;-):-D???

Do góry