reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ale mnie plecy bolą, skończyłam z tą piep.... kuchnią. Wrrrrrrr ..... nie lubie sprzątać, pełno zakamarków, szpare i za cholere ich wyczyścić nie można

I jak... i jak ...

Najważniejsze że jest szansa :-)

[/size][/font]
Justyś, zatestuj i tyle. Taka niepewność nie pozwoli Ci sie dobrze bawić. A tak to poimprezujesz na pocieszenie albo z radości - mam nadzieję że to drugie. :-)

Madziass - już po?? Wejdź w swój profil, w ustawienia i "edytuj opcje" - na samym końcu będzie okienko "pozostałe opcje" i tam "interfejs edytora postów" - zaznacz tam do wyboru: podstawowy, standardowy i zaawansowany. Zrób żeby był zaawansowany i zapisz zmiany.

Tak ja już po :) Siedziałam na fotelu godzine i w poniedziałek znowu musze iść żeby mi go skończyła.uff

No ja już chyba wszędzie mieszałam,dziwne jest to że jak daje Odpowiedz to mam te emotikonki po prawej,a na górze mam pogrubienie i pochyło że moge pisać i wsystkie funkcje ale jak na nie daje to nie działają ;/hmm

No dobra, a pod spodem są:

Pozostałe Opcje
Pokaż Twoją Sygnaturę - ptaszek
Automatycznie zmieniaj linki na tekst - ptaszek
Automatycznie wklej multimedia (wymaga, żeby opcja powyżej była włączona). - ptaszek
Automatically retrieve titles from external links - ptaszek
Wyłącz emotikony w tekście - bez ptaszka

Masz tak pozaznaczane?

No dobra, a pod spodem są:

Pozostałe Opcje
Pokaż Twoją Sygnaturę - ptaszek
Automatycznie zmieniaj linki na tekst - ptaszek
Automatycznie wklej multimedia (wymaga, żeby opcja powyżej była włączona). - ptaszek
Automatically retrieve titles from external links - ptaszek
Wyłącz emotikony w tekście - bez ptaszka

Masz tak pozaznaczane?

Już sprawdzam

Maggie dziękuje za pomoc,ale widzisz w tym moim złomie może coś jest nie tak,albo mam coś jeszcze źle zaznaczone.No trudno :)

reklama
Nadal bez zmian. Plamienia jak były tak są. Prawdziwa @ nie przyszła.
Więcej info w poniedziałek.
Pa.
Miłego wieczoru:-D;-):laugh2::happy:

Do góry