reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Śmieje się z mojego M, że w tym roku to jednak będzie miał duże bicepsy. Bo tak przemyśleć sprawę to jak chodzi o tych kulach i podpiera sie rękami to pracują niemal wszystkie mięśnie klatki piersiowej. Chodząc o kulach wyrobi sobie mięśnie. Paradoksalnie śmieszne:-D

A tak w ogóle, pamiętacie jak pisałam w ostatnim cyklu że @ jakoś skróciła się nagle, uciekła po jednym dniu, później myślałam, że to od choroby, miałam problemy z pęcherzem i bardzo wysoką temperaturę. Teraz @ przyszła o wiele za wcześnie i jest taka skąpa, a właściwie to nie @ tylko delikatne plamienia bez podpaski. temperatura też taka jak bez owulki a dzisiaj np jest 37.4
Jak do piątku będzie bez zmian to kupuje test ciążowy i jak przez weekend nic się nie zmieni to w poniedziałek czekajcie na wieści.
No rzeczywiście, nieźle się porobiło - chyba że on nie będzie chciał chodzić o kulach i będziesz musiała wszystko przynosić, podawać i wogóle.

Niunia a w którym dniu cyklu to plamienie a la @? I jak długi masz? Może to zagnieżdżanie albo może Ty już dawno bociana dorwałaś?? :-D

reklama
Maggi ostatnio @ pojawiła się zamiast w 26 to w 27 dc. Trwała praktycznie jeden dzień a później były plamienia jak chodziłam. A leżałam bo dziwacznie wysoką temperaturę miałam. Kilka razy wstałam to parę plamień było i wszystko minęło. Teraz pojawiła się w 20 dc a właściwie jakieś plamienie było w 19 dc. I tak coś sobie poplamiłam troszkę, że nawet podpaski nie trzeba. Dla mnie to dziwne. Choćby ze względu na to, że teraz cykl był bardzooooo krótki muszę iść do gina a on na pewno się zapyta o test.

Maggi ostatnio @ pojawiła się zamiast w 26 to w 27 dc. Trwała praktycznie jeden dzień a później były plamienia jak chodziłam. A leżałam bo dziwacznie wysoką temperaturę miałam. Kilka razy wstałam to parę plamień było i wszystko minęło. Teraz pojawiła się w 20 dc a właściwie jakieś plamienie było w 19 dc. I tak coś sobie poplamiłam troszkę, że nawet podpaski nie trzeba. Dla mnie to dziwne. Choćby ze względu na to, że teraz cykl był bardzooooo krótki muszę iść do gina a on na pewno się zapyta o test.

Jeżeli tempka wysoka i plamienie to mi to na zagnieżdżanie by wyglądało. No ale czyżby niepokalane poczęcie. Zgwałciłaś tego swojego małża wkońcu? A jak tak to w którym dniu cyklu?

Puuustki więc nic tu po mnie - Kolorowych

Ostatnia edycja:
czesc laski

dzis zrobilam testa dla pewnosci ze nie ma tam nic w koncu byl bez owulki a ustawilam cykl na 38 dni bo po 32 sie @ nie pojawil.. w kazdym razie jutro chyba pojde do gina niech mnie wybada a jak nie to niech cos przepisze na wywolanie..

na Twoim miejscu ja bym niezwłocznie zrobiła testa... moze to plamienie implantacyjne albo juz jestes w 6-7 tygodniu ciazy

A ja tylko wpadam się przywitać - CZESC KOBIETKI-
caly tydzien zapracowana jestem:eek: mam popoludniowe zmiany:sorry: a przed praca male porzadki przed swietami. kochane wiecie jaki dzis dzien ?
dzis jest 4 rocznica smierci Jana Pawla II pomudlmy sie do niego:tak:
papapa

Witam wiosennie Staraczki ! ;-)
Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić,że od samego rana takie piękne słoneczko za oknem. Ptaszki ćwierkają aż żyćsię chce. Problem tylko jeden. Do pracy na popołudnie. :-( Ale sobota wolna więc sobie odbiję. :-D Miłego dnia wszystkim życzę!!!!!!

Hey Kochane chciałam się przywitać z rana:-D byłam dzis u fotografa, żeby wywołać ten kolaż co wymyśliłam, ale jakiś tam jest problem z tym, na szczęście pracuje tam mój kolega i postara mi się to zrobić tak żebym do czwartku go miała, żeby niespodzianka dla Narzeczonka wypaliła:tak: myślę, że będzie dobrze:-D jak tam samopoczucie Dziewczyny w taki piękny i słoneczny dzionek????

page 9.jpg

[quote=maggie_f;3458784]Jeeestem :-)He he to cały harem go przywita :-) Ale sie ucieszy :-) Kurcze, Ty go na święta już będziesz miała w domku - ale suuuuper[/quote]

Nawet nie wiesz jak ja się cieszę na ten następny czwartek:tak: haha a z odwiedzin chyba nici, bo Narzeczonek powiedział, że chce szybko śmigać do domku, żeby jeszcze w nocy zahaczyć o baraszkowo:-p

Śmieje się z mojego M, że w tym roku to jednak będzie miał duże bicepsy. Bo tak przemyśleć sprawę to jak chodzi o tych kulach i podpiera sie rękami to pracują niemal wszystkie mięśnie klatki piersiowej. Chodząc o kulach wyrobi sobie mięśnie. Paradoksalnie śmieszne:-D

A tak w ogóle, pamiętacie jak pisałam w ostatnim cyklu że @ jakoś skróciła się nagle, uciekła po jednym dniu, później myślałam, że to od choroby, miałam problemy z pęcherzem i bardzo wysoką temperaturę. Teraz @ przyszła o wiele za wcześnie i jest taka skąpa, a właściwie to nie @ tylko delikatne plamienia bez podpaski. temperatura też taka jak bez owulki a dzisiaj np jest 37.4
Jak do piątku będzie bez zmian to kupuje test ciążowy i jak przez weekend nic się nie zmieni to w poniedziałek czekajcie na wieści.

No kochana to będziesz miała mięśniaka:-p będziemy czekać na wiadomości, oczywiście te pozytywne, z niecierpliwością:-D

czesc laski

dzis zrobilam testa dla pewnosci ze nie ma tam nic w koncu byl bez owulki a ustawilam cykl na 38 dni bo po 32 sie @ nie pojawil.. w kazdym razie jutro chyba pojde do gina niech mnie wybada a jak nie to niech cos przepisze na wywolanie..

Czekamy na informacje od ginka:-) trzymam kciuki:tak:

A ja tylko wpadam się przywitać - CZESC KOBIETKI-
caly tydzien zapracowana jestem:eek: mam popoludniowe zmiany:sorry: a przed praca male porzadki przed swietami. kochane wiecie jaki dzis dzien ?
dzis jest 4 rocznica smierci Jana Pawla II pomudlmy sie do niego:tak:
papapa

Dołączam się do modlitwy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry