maggie_f
Fanka BB :)
No rzeczywiście, nieźle się porobiło - chyba że on nie będzie chciał chodzić o kulach i będziesz musiała wszystko przynosić, podawać i wogóle.Śmieje się z mojego M, że w tym roku to jednak będzie miał duże bicepsy. Bo tak przemyśleć sprawę to jak chodzi o tych kulach i podpiera sie rękami to pracują niemal wszystkie mięśnie klatki piersiowej. Chodząc o kulach wyrobi sobie mięśnie. Paradoksalnie śmieszne
A tak w ogóle, pamiętacie jak pisałam w ostatnim cyklu że @ jakoś skróciła się nagle, uciekła po jednym dniu, później myślałam, że to od choroby, miałam problemy z pęcherzem i bardzo wysoką temperaturę. Teraz @ przyszła o wiele za wcześnie i jest taka skąpa, a właściwie to nie @ tylko delikatne plamienia bez podpaski. temperatura też taka jak bez owulki a dzisiaj np jest 37.4
Jak do piątku będzie bez zmian to kupuje test ciążowy i jak przez weekend nic się nie zmieni to w poniedziałek czekajcie na wieści.
Niunia a w którym dniu cyklu to plamienie a la @? I jak długi masz? Może to zagnieżdżanie albo może Ty już dawno bociana dorwałaś??