reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Śmieje się z mojego M, że w tym roku to jednak będzie miał duże bicepsy. Bo tak przemyśleć sprawę to jak chodzi o tych kulach i podpiera sie rękami to pracują niemal wszystkie mięśnie klatki piersiowej. Chodząc o kulach wyrobi sobie mięśnie. Paradoksalnie śmieszne:-D

A tak w ogóle, pamiętacie jak pisałam w ostatnim cyklu że @ jakoś skróciła się nagle, uciekła po jednym dniu, później myślałam, że to od choroby, miałam problemy z pęcherzem i bardzo wysoką temperaturę. Teraz @ przyszła o wiele za wcześnie i jest taka skąpa, a właściwie to nie @ tylko delikatne plamienia bez podpaski. temperatura też taka jak bez owulki a dzisiaj np jest 37.4
Jak do piątku będzie bez zmian to kupuje test ciążowy i jak przez weekend nic się nie zmieni to w poniedziałek czekajcie na wieści.
No rzeczywiście, nieźle się porobiło - chyba że on nie będzie chciał chodzić o kulach i będziesz musiała wszystko przynosić, podawać i wogóle.

Niunia a w którym dniu cyklu to plamienie a la @? I jak długi masz? Może to zagnieżdżanie albo może Ty już dawno bociana dorwałaś?? :-D

reklama
Maggi ostatnio @ pojawiła się zamiast w 26 to w 27 dc. Trwała praktycznie jeden dzień a później były plamienia jak chodziłam. A leżałam bo dziwacznie wysoką temperaturę miałam. Kilka razy wstałam to parę plamień było i wszystko minęło. Teraz pojawiła się w 20 dc a właściwie jakieś plamienie było w 19 dc. I tak coś sobie poplamiłam troszkę, że nawet podpaski nie trzeba. Dla mnie to dziwne. Choćby ze względu na to, że teraz cykl był bardzooooo krótki muszę iść do gina a on na pewno się zapyta o test.

Maggi ostatnio @ pojawiła się zamiast w 26 to w 27 dc. Trwała praktycznie jeden dzień a później były plamienia jak chodziłam. A leżałam bo dziwacznie wysoką temperaturę miałam. Kilka razy wstałam to parę plamień było i wszystko minęło. Teraz pojawiła się w 20 dc a właściwie jakieś plamienie było w 19 dc. I tak coś sobie poplamiłam troszkę, że nawet podpaski nie trzeba. Dla mnie to dziwne. Choćby ze względu na to, że teraz cykl był bardzooooo krótki muszę iść do gina a on na pewno się zapyta o test.

Jeżeli tempka wysoka i plamienie to mi to na zagnieżdżanie by wyglądało. No ale czyżby niepokalane poczęcie. Zgwałciłaś tego swojego małża wkońcu? A jak tak to w którym dniu cyklu?

Puuustki więc nic tu po mnie - Kolorowych

Ostatnia edycja:
czesc laski

dzis zrobilam testa dla pewnosci ze nie ma tam nic w koncu byl bez owulki a ustawilam cykl na 38 dni bo po 32 sie @ nie pojawil.. w kazdym razie jutro chyba pojde do gina niech mnie wybada a jak nie to niech cos przepisze na wywolanie..

na Twoim miejscu ja bym niezwłocznie zrobiła testa... moze to plamienie implantacyjne albo juz jestes w 6-7 tygodniu ciazy

A ja tylko wpadam się przywitać - CZESC KOBIETKI-
caly tydzien zapracowana jestem:eek: mam popoludniowe zmiany:sorry: a przed praca male porzadki przed swietami. kochane wiecie jaki dzis dzien ?
dzis jest 4 rocznica smierci Jana Pawla II pomudlmy sie do niego:tak:
papapa

Witam wiosennie Staraczki ! ;-)
Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić,że od samego rana takie piękne słoneczko za oknem. Ptaszki ćwierkają aż żyćsię chce. Problem tylko jeden. Do pracy na popołudnie. :-( Ale sobota wolna więc sobie odbiję. :-D Miłego dnia wszystkim życzę!!!!!!

Hey Kochane chciałam się przywitać z rana:-D byłam dzis u fotografa, żeby wywołać ten kolaż co wymyśliłam, ale jakiś tam jest problem z tym, na szczęście pracuje tam mój kolega i postara mi się to zrobić tak żebym do czwartku go miała, żeby niespodzianka dla Narzeczonka wypaliła:tak: myślę, że będzie dobrze:-D jak tam samopoczucie Dziewczyny w taki piękny i słoneczny dzionek????

page 9.jpg

[quote=maggie_f;3458784]Jeeestem :-)He he to cały harem go przywita :-) Ale sie ucieszy :-) Kurcze, Ty go na święta już będziesz miała w domku - ale suuuuper[/quote]

Nawet nie wiesz jak ja się cieszę na ten następny czwartek:tak: haha a z odwiedzin chyba nici, bo Narzeczonek powiedział, że chce szybko śmigać do domku, żeby jeszcze w nocy zahaczyć o baraszkowo:-p

Śmieje się z mojego M, że w tym roku to jednak będzie miał duże bicepsy. Bo tak przemyśleć sprawę to jak chodzi o tych kulach i podpiera sie rękami to pracują niemal wszystkie mięśnie klatki piersiowej. Chodząc o kulach wyrobi sobie mięśnie. Paradoksalnie śmieszne:-D

A tak w ogóle, pamiętacie jak pisałam w ostatnim cyklu że @ jakoś skróciła się nagle, uciekła po jednym dniu, później myślałam, że to od choroby, miałam problemy z pęcherzem i bardzo wysoką temperaturę. Teraz @ przyszła o wiele za wcześnie i jest taka skąpa, a właściwie to nie @ tylko delikatne plamienia bez podpaski. temperatura też taka jak bez owulki a dzisiaj np jest 37.4
Jak do piątku będzie bez zmian to kupuje test ciążowy i jak przez weekend nic się nie zmieni to w poniedziałek czekajcie na wieści.

No kochana to będziesz miała mięśniaka:-p będziemy czekać na wiadomości, oczywiście te pozytywne, z niecierpliwością:-D

czesc laski

dzis zrobilam testa dla pewnosci ze nie ma tam nic w koncu byl bez owulki a ustawilam cykl na 38 dni bo po 32 sie @ nie pojawil.. w kazdym razie jutro chyba pojde do gina niech mnie wybada a jak nie to niech cos przepisze na wywolanie..

Czekamy na informacje od ginka:-) trzymam kciuki:tak:

A ja tylko wpadam się przywitać - CZESC KOBIETKI-
caly tydzien zapracowana jestem:eek: mam popoludniowe zmiany:sorry: a przed praca male porzadki przed swietami. kochane wiecie jaki dzis dzien ?
dzis jest 4 rocznica smierci Jana Pawla II pomudlmy sie do niego:tak:
papapa

Dołączam się do modlitwy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry