reklama
Przyszła_mamusia dziękuje bardzo,lece porobić może mi wyjdzie )
wyjdzie, wyjdzie - trzymam kciuki:-)
Madziaas
Już jesteś:)
wyjdzie, wyjdzie - trzymam kciuki:-)[/quoteUdało sie!! Dzięki wielkie
Madziaas
Madziu fajny bąbelek
Dziękuje ) Lece narazie.Buźka
Mama Stacha
&Franka&Janka
Cześć dziewczęta, jak humorki?
Ja odpoczywam po myciu okna kuchennego.
Mimo 15 dc nie czuję nic co wskazywałoby na owulację.
Też się muszę postrać o suwaczek cyklowy. Lecę kombinować.
Też się muszę postrać o suwaczek cyklowy. Lecę kombinować.
Madziaas
Cześć dziewczęta, jak humorki?
Też się muszę postrać o suwaczek cyklowy. Lecę kombinować/Heej.Ja dzisiaj poszalałam troche w kuchni i też odpoczywam Super pogoda,oby już tak zostało
Mama Stacha
&Franka&Janka
No i wykombinowałam. Jest :-)
Maggie_f z jakiego miasta jesteś? Chyba gdzieś w pobliżu mnie, tak?
Maggie_f z jakiego miasta jesteś? Chyba gdzieś w pobliżu mnie, tak?
reklama
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Czesc dziewczyny, znow mnie nie bylo 3 dni a tu tyle komentarzy, ze chyba nigdy nie dam rady was poznac... Dzis ja poszukam sobie suwaczkow, zeby moje wypowiedzi byly tak kolorowe jak wasze
Ja dzis przechodze kryzys, bo od poludnia jakas lekka biegunka mnie meczy, musialam sie czyms przytruc, bylam w aptece, ale nic mi nie dali, bo w ciazy sie tu (na wyspach) nic nie daje, kazali tylko pic wode i jesc banany.
Czas tak szybko leci, nawet nie ma kiedy na necie posiedziec.
Poza tym strasznie senna jestem ostatnio, po pracy wiec nie moge odmowic sobie drzemki.
No i znow, postaram sie wiecej i czesciej pisac, bo tak to nigdy nie nadrobie waszych komentarzy. Bardzo sie ciesze ze dolaczylam tutaj, bo dajecie sobie tyle ciepla, tyle radosci. Poza tym pozytywne jest, ze nie poddajecie sie i tak bardzo oczekujecie na swoje iskierki.
Zaraz sprbuje pogrzeba z tymi suwaczkami.
Ja dzis przechodze kryzys, bo od poludnia jakas lekka biegunka mnie meczy, musialam sie czyms przytruc, bylam w aptece, ale nic mi nie dali, bo w ciazy sie tu (na wyspach) nic nie daje, kazali tylko pic wode i jesc banany.
Czas tak szybko leci, nawet nie ma kiedy na necie posiedziec.
Poza tym strasznie senna jestem ostatnio, po pracy wiec nie moge odmowic sobie drzemki.
No i znow, postaram sie wiecej i czesciej pisac, bo tak to nigdy nie nadrobie waszych komentarzy. Bardzo sie ciesze ze dolaczylam tutaj, bo dajecie sobie tyle ciepla, tyle radosci. Poza tym pozytywne jest, ze nie poddajecie sie i tak bardzo oczekujecie na swoje iskierki.
Zaraz sprbuje pogrzeba z tymi suwaczkami.
Podziel się: