reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jej, niech ktoś das mi kopa w tyłek żebym sie do roboty wzieła, za chiny nie zrobię tego projektu na jutro...tak wszystko jest ważniejsze i ciekawsze niż praca :) :p

Mówisz masz: 36_2_440.gif Do roboty !!!!!! 36_2_490.gif

bo inaczej : 75.gif no już: Zobacz załącznik 125712

reklama
Hej Dziewczynki,

Ja już po pracy, jutro nie pracuje więc laba :-) Ech tylko porządki trzeba robić. Wrr ....
Dopiero zdążyłam zjeść śniadanie. Strasznie mi sie spać chce - chyba trzeba będzie strzelić kawke z bitą śmietanką :-D

Przyzwyczajaj się, przyzwyczajaj. Oby na święta również było ładnie. p.s. dzięki za komentarzyk :-)

Mama Sówka - no szkoda z tą kawką ale wybaczam bo wiem że dłuuuugo się nie widzieliście i napięcie w powietrzu będzie wisiało :-D:-D:-D A taki kolaż to super sprawa. ;-)

Nektarynko - Madziaas ma racje!!!! Idź do lekarza i nie szperaj po necie :tak:

Abrakadabra, czary mary, hokus pokus - małpiszonie odganiamy cie !!!!
A kiedy chcesz testnąć??

Poczekam do wieczora- jak nie dostane to jutro rano :)- stresik :tak:

Poczekam do wieczora- jak nie dostane to jutro rano :)- stresik :tak:

Eeee stresik, wyluzuj się i nie myśl o tym tyle. :-);-)

mocno trzymam kciuki !!!
dziękuję szalona kobieto, zacznę robić tą prezentację ale bedę zerkać na forum - zeby sie przypadkiem nie przepracowac..
He he he - uzależniła się jak nic - :-D:-D:-D nie dziękuj, nie dziękuj tylko pracuj :laugh2:

Madziaas - ;-):-)

Co do Mateuszka to znowu spadł na 3 miejsce - shit - nie rozumiem jak w ciągu doby można skołować jakieś 500 osób i kliknąć z różnych kompów - mi to jakimś przekrętem śmierdzi.

przyszła_mamusia - pewnie że jakiś nałóg trzeba mieć. Ja nie pije, nie pale więc odbijam sobie siedzeniem na BB. :-D a no i lubie czasem jakieś fotki porobić ale nałogiem to to chyba nie jest

reklama
Do góry