reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
chyba dopiero jutro sie wybiore do gina.. dzis dalej brak @.. wczoraj naczytalam sie o ciazy pozamacicznej.. boli mnie troszke brzuch juz chyba ponad tydzien.. tak tli..
///// Nektarynka nie czytaj takich rzeczy bo można sie nieźle wkręcić,jak sobie niedawno też pare rzeczy poczytałam i tak sie wkręciłam że nie mogłam przestać o tym myśleć,na szczęście w poniedziałek byłam u lekarza i sie okazało że wszystko jest oki,a to tylko moja psychika.Idź do lekarza i nie martw sie na zapas

Hej laseczki

U mnie wielki dzien dzisiaj, zobaczymy czy sie udalo. Zostala mi jeszcze godzina w pracy i mykam do domku, M ma nocki znowu, ale wypadam do kumpeli na kawusie.
Czarujcie zeby odgonic @ :):):)
Buziaczki

chyba dopiero jutro sie wybiore do gina.. dzis dalej brak @.. wczoraj naczytalam sie o ciazy pozamacicznej.. boli mnie troszke brzuch juz chyba ponad tydzien.. tak tli..

Nie myśl o takich rzeczach a tymbardziej nie czytaj!! Sama po sobie wiem że jak się czegoś naczytam to później sobie wkręcam..
Czekam na wieści po wizycie u gina :) Aż nie mogę się doczekać..

Kochana lepiej nie czytaj takich rzeczy tylko idź do lekarza i już będziesz wiedzieć co i jak:-) a ja oczywiście trzymam kciuki:-D

Hej laseczki

U mnie wielki dzien dzisiaj, zobaczymy czy sie udalo. Zostala mi jeszcze godzina w pracy i mykam do domku, M ma nocki znowu, ale wypadam do kumpeli na kawusie.
Buziaczki

Odganiam, odganiam:tak:

Hej Dziewczynki,

Ja już po pracy, jutro nie pracuje więc laba :-) Ech tylko porządki trzeba robić. Wrr ....
Dopiero zdążyłam zjeść śniadanie. Strasznie mi sie spać chce - chyba trzeba będzie strzelić kawke z bitą śmietanką :-D

Witam wiosennie Staraczki ! ;-)
Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić,że od samego rana takie piękne słoneczko za oknem. Ptaszki ćwierkają aż żyćsię chce. Problem tylko jeden. Do pracy na popołudnie. :-( Ale sobota wolna więc sobie odbiję. :-D Miłego dnia wszystkim życzę!!!!!!
Przyzwyczajaj się, przyzwyczajaj. Oby na święta również było ładnie. p.s. dzięki za komentarzyk :-)

Mama Sówka - no szkoda z tą kawką ale wybaczam bo wiem że dłuuuugo się nie widzieliście i napięcie w powietrzu będzie wisiało :-D:-D:-D A taki kolaż to super sprawa. ;-)

///// Nektarynka nie czytaj takich rzeczy bo można sie nieźle wkręcić,jak sobie niedawno też pare rzeczy poczytałam i tak sie wkręciłam że nie mogłam przestać o tym myśleć,na szczęście w poniedziałek byłam u lekarza i sie okazało że wszystko jest oki,a to tylko moja psychika.Idź do lekarza i nie martw sie na zapas
Nektarynko - Madziaas ma racje!!!! Idź do lekarza i nie szperaj po necie :tak:

Hej laseczki

Buziaczki
Abrakadabra, czary mary, hokus pokus - małpiszonie odganiamy cie !!!!
A kiedy chcesz testnąć??

reklama
jej, niech ktoś das mi kopa w tyłek żebym sie do roboty wzieła, za chiny nie zrobię tego projektu na jutro...tak wszystko jest ważniejsze i ciekawsze niż praca :) :p

Do góry