reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
chyba dopiero jutro sie wybiore do gina.. dzis dalej brak @.. wczoraj naczytalam sie o ciazy pozamacicznej.. boli mnie troszke brzuch juz chyba ponad tydzien.. tak tli..
///// Nektarynka nie czytaj takich rzeczy bo można sie nieźle wkręcić,jak sobie niedawno też pare rzeczy poczytałam i tak sie wkręciłam że nie mogłam przestać o tym myśleć,na szczęście w poniedziałek byłam u lekarza i sie okazało że wszystko jest oki,a to tylko moja psychika.Idź do lekarza i nie martw sie na zapas

Hej laseczki

U mnie wielki dzien dzisiaj, zobaczymy czy sie udalo. Zostala mi jeszcze godzina w pracy i mykam do domku, M ma nocki znowu, ale wypadam do kumpeli na kawusie.
Czarujcie zeby odgonic @ :):):)
Buziaczki

chyba dopiero jutro sie wybiore do gina.. dzis dalej brak @.. wczoraj naczytalam sie o ciazy pozamacicznej.. boli mnie troszke brzuch juz chyba ponad tydzien.. tak tli..

Nie myśl o takich rzeczach a tymbardziej nie czytaj!! Sama po sobie wiem że jak się czegoś naczytam to później sobie wkręcam..
Czekam na wieści po wizycie u gina :) Aż nie mogę się doczekać..

Kochana lepiej nie czytaj takich rzeczy tylko idź do lekarza i już będziesz wiedzieć co i jak:-) a ja oczywiście trzymam kciuki:-D

Hej laseczki

U mnie wielki dzien dzisiaj, zobaczymy czy sie udalo. Zostala mi jeszcze godzina w pracy i mykam do domku, M ma nocki znowu, ale wypadam do kumpeli na kawusie.
Buziaczki

Odganiam, odganiam:tak:

Hej Dziewczynki,

Ja już po pracy, jutro nie pracuje więc laba :-) Ech tylko porządki trzeba robić. Wrr ....
Dopiero zdążyłam zjeść śniadanie. Strasznie mi sie spać chce - chyba trzeba będzie strzelić kawke z bitą śmietanką :-D

Witam wiosennie Staraczki ! ;-)
Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić,że od samego rana takie piękne słoneczko za oknem. Ptaszki ćwierkają aż żyćsię chce. Problem tylko jeden. Do pracy na popołudnie. :-( Ale sobota wolna więc sobie odbiję. :-D Miłego dnia wszystkim życzę!!!!!!
Przyzwyczajaj się, przyzwyczajaj. Oby na święta również było ładnie. p.s. dzięki za komentarzyk :-)

Mama Sówka - no szkoda z tą kawką ale wybaczam bo wiem że dłuuuugo się nie widzieliście i napięcie w powietrzu będzie wisiało :-D:-D:-D A taki kolaż to super sprawa. ;-)

///// Nektarynka nie czytaj takich rzeczy bo można sie nieźle wkręcić,jak sobie niedawno też pare rzeczy poczytałam i tak sie wkręciłam że nie mogłam przestać o tym myśleć,na szczęście w poniedziałek byłam u lekarza i sie okazało że wszystko jest oki,a to tylko moja psychika.Idź do lekarza i nie martw sie na zapas
Nektarynko - Madziaas ma racje!!!! Idź do lekarza i nie szperaj po necie :tak:

Hej laseczki

Buziaczki
Abrakadabra, czary mary, hokus pokus - małpiszonie odganiamy cie !!!!
A kiedy chcesz testnąć??

reklama
jej, niech ktoś das mi kopa w tyłek żebym sie do roboty wzieła, za chiny nie zrobię tego projektu na jutro...tak wszystko jest ważniejsze i ciekawsze niż praca :) :p

Do góry