reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczęta, jak humorki?

Ja odpoczywam po myciu okna kuchennego.
Mimo 15 dc nie czuję nic co wskazywałoby na owulację.
Też się muszę postrać o suwaczek cyklowy. Lecę kombinować.

Fajny suwaczek :)

A w ogóle to chciałam Ci powiedzieć, że mój promotor ma syneczka rocznego co się nazywa Stanisław i mówi o nim Stachu. W pierwszym momencie jak zobaczyłam Twój nick to myślałam że jesteś żoną mojego promotora, tylko miasto się nie zgadzało.

reklama
Dziewczyny,wiem ze to juz pewnie bylo 100 razy przerabiane, ale powiedzcie raz jeszcze, jak sie wkleja suwaczki. Kombinuje i kombinuje, i nic nie idzie.
Ehhh....

Maggie gdzie się podziewasz? ;-) Ja czekam na Twoją galerię ze zdjęciami Kochana!
Ahh kochane moje mnie dzisiaj znowu bardzo delikatnie pobolewa brzuch. A teraz wieczorem to leci ze mnie jak diabli.Nie, nie @. :-D Taki biały śluzik. Heh!

Dziewczyny,wiem ze to juz pewnie bylo 100 razy przerabiane, ale powiedzcie raz jeszcze, jak sie wkleja suwaczki. Kombinuje i kombinuje, i nic nie idzie.
Ehhh....

Kochanie przede wszystkim musisz stworzyć swój suwaczek na stronie do tego odpowiedniej. :-p Jak już to zrobisz to wtedy kopiujesz ten suwaczek i wchodzisz w ustawienia (jak jesteś zalogowana u góry w lewym rogu), później jeśli dobrze pamiętam to z lewej strony (ciut niżej) jest edytuj sygnaturę. Otwiera się okienko,w które wklejasz ów suwaczek skopiowany wcześniej. Mam nadzieję,że choć trochę wiesz o co mi chodziło. :-D Pozdrawiam gorąco!

Ehhh....

masz juz wygenerowany kod z jakiejs strony z suwaczkami?
taki kod zaczynajacy się od [URL...

wchodzisz w USTAWIENIA..potem po lewej stronie masz TWÓJ PANEL KONTROLNY...tam znajdujesz EDYTUJ SYGNATURE..klikasz to i w okienko ktore ci sie pojawi wklejasz wlasnie ten KOD i zatwierdzasz..

Jeeestem :-)
Kochana to będzie 9 kwietnia:-D Wacek ma być o 19 na Okęciu, ale ja kończę o 15, więc nie wiem czy zdążę:-p najwyżej poczeka:-p ale postaram się troszkę zwolnić z pracy i wcześniej wyjechać, żeby biedny tam i zmęczony nie musiał czekać:-D aha i siostry dwie ze mną jadą, żeby mi było raźniej:-D
He he to cały harem go przywita :-) Ale sie ucieszy :-) Kurcze, Ty go na święta już będziesz miała w domku - ale suuuuper :tak:
Maggie to trzeba odwiedzić Wrocław :))
Chętnie, chętnie, może kiedyś się uda :-)

Cześć dziewczęta, jak humorki?
Maggie_f z jakiego miasta jesteś? Chyba gdzieś w pobliżu mnie, tak?
Ja z Warszawki :-)
Maggie gdzie się podziewasz? ;-) Ja czekam na Twoją galerię ze zdjęciami Kochana!
Ahh kochane moje mnie dzisiaj znowu bardzo delikatnie pobolewa brzuch. A teraz wieczorem to leci ze mnie jak diabli.Nie, nie @. :-D Taki biały śluzik. Heh!
Na moje zdjęcia - o matko, ja tylko Madziaasowi chciałam pomóc. Ale coś tam zaczęłam wrzucać wcześniej to może cosik jeszcze dodam :-)

Dziewczyny, przyznać mi się tu która brała Oeparol? Jestem ciekawa czy po owu jak sie go przestaje brać to duuuużo śluzu jest takiego białego?

Kochane niestety nie mogę Wam pomóc, bo nic na ten temat nie wiem:baffled:

Niunia jesteś niesamowita:-D niezłe ciało:-D Narzeczonek takiego nie ma, ale kocham go takiego jakim jest:-)

Śmieje się z mojego M, że w tym roku to jednak będzie miał duże bicepsy. Bo tak przemyśleć sprawę to jak chodzi o tych kulach i podpiera sie rękami to pracują niemal wszystkie mięśnie klatki piersiowej. Chodząc o kulach wyrobi sobie mięśnie. Paradoksalnie śmieszne:-D

A tak w ogóle, pamiętacie jak pisałam w ostatnim cyklu że @ jakoś skróciła się nagle, uciekła po jednym dniu, później myślałam, że to od choroby, miałam problemy z pęcherzem i bardzo wysoką temperaturę. Teraz @ przyszła o wiele za wcześnie i jest taka skąpa, a właściwie to nie @ tylko delikatne plamienia bez podpaski. temperatura też taka jak bez owulki a dzisiaj np jest 37.4
Jak do piątku będzie bez zmian to kupuje test ciążowy i jak przez weekend nic się nie zmieni to w poniedziałek czekajcie na wieści.

reklama
Fajny suwaczek :)

A w ogóle to chciałam Ci powiedzieć, że mój promotor ma syneczka rocznego co się nazywa Stanisław i mówi o nim Stachu. W pierwszym momencie jak zobaczyłam Twój nick to myślałam że jesteś żoną mojego promotora, tylko miasto się nie zgadzało.

Ha ha ha! Dobre! Mój Stach ma już 3 lata, zauważyłam, że to bardzo popularne imię ostatnio. Następny będzie Franek, oby już w styczniu.
Ten cykl chyba odpuszczam.

Do góry