reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A jednak nie umiem :)) Ale ja ciemna jestem,myślałam że tam sie da jakoś zdjęcie wkleić ale tam coś jest jakieś BB code czy coś takiego

Kochana może skorzystam skoro zapraszasz:-D ale ostrzegam, że będzie nas więcej:-p
Nie ma problemy, im więcej tym lepiej. A kiedy to będzie - to może już wodę zaczne gotować???
p.s. widze że plusiki działają - zdolniacha

Dziewczyny to ja Was zapraszam do siebie na kawke i babeczki do Wrocławia :))

A jednak nie umiem :)) Ale ja ciemna jestem,myślałam że tam sie da jakoś zdjęcie wkleić ale tam coś jest jakieś BB code czy coś takiego
Wiesz co, ja albumu jeszcze nie robiłam więc nie wiem co i jak ale jak wróce z zajęć to spróbuje to jakoś ogarnąć i pomóc. :-)

A co do kawki to ja chętnie kiedyś skorzystam bo wstyd się przyznać ale we Wrocławiu nigdy nie byłam. :sorry:

Dobra, lece do pracki bo mnie wywalą. Bedę koło 21 :-)

Ostatnia edycja:
USTAWIENIA po lewej stronie masz TWÓJ PANEL KONTROLNY a tam troszkę w dół taka kategorię jak OBRAZKI I ALBUMY..klikasz DODAJ ALBUM..potem pojawi Ci się okienko DODAJ ALBUM, wpisujesz nazwę albumu, jakiś opis co do zawartości albumu i wybierasz jaki to ma byc TYP ALBUMU:PUBLICZNY, PRYWATNY lub PROFIL. Pojawi Ci się juz okienko z albumem a na dole będzie napis KLIKNIJ TUTAJ ABY DODAC OBRAZKI, pojawi Ci się okienko do wgrywania obrazków z komputera, wybierasz co chcesz i dodajesz klikając DODAJ OBRAZKI. Pojawi Ci się okienko EDYTUJ OBRAZKI, klikasz ZAPISZ ZMIANY...i gotowe!

reklama
Nie ma problemy, im więcej tym lepiej. A kiedy to będzie - to może już wodę zaczne gotować???
p.s. widze że plusiki działają - zdolniacha

Kochana to będzie 9 kwietnia:-D Wacek ma być o 19 na Okęciu, ale ja kończę o 15, więc nie wiem czy zdążę:-p najwyżej poczeka:-p ale postaram się troszkę zwolnić z pracy i wcześniej wyjechać, żeby biedny tam i zmęczony nie musiał czekać:-D aha i siostry dwie ze mną jadą, żeby mi było raźniej:-D

Do góry