reklama
Maggie mówiłaś ostatnio o zdjęciach z usg,dodałam do swojego profilu ( mam nadzieje że mi sie to udało)
sliczny bobasek
maggie_f
Fanka BB :)
Nie ma problemy, im więcej tym lepiej. A kiedy to będzie - to może już wodę zaczne gotować???Kochana może skorzystam skoro zapraszasz ale ostrzegam, że będzie nas więcej
p.s. widze że plusiki działają - zdolniacha
Wiesz co, ja albumu jeszcze nie robiłam więc nie wiem co i jak ale jak wróce z zajęć to spróbuje to jakoś ogarnąć i pomóc. :-)Dziewczyny to ja Was zapraszam do siebie na kawke i babeczki do Wrocławia )
A jednak nie umiem ) Ale ja ciemna jestem,myślałam że tam sie da jakoś zdjęcie wkleić ale tam coś jest jakieś BB code czy coś takiego
A co do kawki to ja chętnie kiedyś skorzystam bo wstyd się przyznać ale we Wrocławiu nigdy nie byłam.
Dobra, lece do pracki bo mnie wywalą. Bedę koło 21 :-)
Ostatnia edycja:
A jednak nie umiem ) Ale ja ciemna jestem,myślałam że tam sie da jakoś zdjęcie wkleić ale tam coś jest jakieś BB code czy coś takiego
chcesz to sprawdze jak sie dodaje zdjecie i ci podam krok po kroku bo ja dodawałam juz do albumu..
USTAWIENIA po lewej stronie masz TWÓJ PANEL KONTROLNY a tam troszkę w dół taka kategorię jak OBRAZKI I ALBUMY..klikasz DODAJ ALBUM..potem pojawi Ci się okienko DODAJ ALBUM, wpisujesz nazwę albumu, jakiś opis co do zawartości albumu i wybierasz jaki to ma byc TYP ALBUMU:PUBLICZNY, PRYWATNY lub PROFIL. Pojawi Ci się juz okienko z albumem a na dole będzie napis KLIKNIJ TUTAJ ABY DODAC OBRAZKI, pojawi Ci się okienko do wgrywania obrazków z komputera, wybierasz co chcesz i dodajesz klikając DODAJ OBRAZKI. Pojawi Ci się okienko EDYTUJ OBRAZKI, klikasz ZAPISZ ZMIANY...i gotowe!
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Nie ma problemy, im więcej tym lepiej. A kiedy to będzie - to może już wodę zaczne gotować???
p.s. widze że plusiki działają - zdolniacha
Kochana to będzie 9 kwietnia Wacek ma być o 19 na Okęciu, ale ja kończę o 15, więc nie wiem czy zdążę najwyżej poczeka ale postaram się troszkę zwolnić z pracy i wcześniej wyjechać, żeby biedny tam i zmęczony nie musiał czekać aha i siostry dwie ze mną jadą, żeby mi było raźniej
Podziel się: