reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja staram się głosować codziennie,ale przyznaję,że nie zawsze o tym pamiętam. :zawstydzona/y:
Kochane moje widzę,że tu ciągle się coś dzieje. Dobrze,że Maggie jest z nami to chociaż Ona wszystko ogarnia. :tak: Witam nowe forumowiczki i zafasolkowanym ogromne gratulacje przesyłam.
Zrobiłam dzisiaj knedle z truskawkami. Mniam! Pycha, mówię Wam! :-D

reklama
Ostatnia edycja:
jejku..knedle...z truskawkami - jej..umrę z głodu chyba..

właśnie staram się jakieś suwaczki wkleić w swój profilek, tak żeby już tak do końca się zadomowić u was :)

w ogole dzisiaj jakiś taki "blondynkowaty" dzień mam, próbowałam rozszyfrować ten program KARTA OBSERWACJI CYKLU..no masakra - zirytowałam sie i poszłam na spacer żeby przewietrzyć głowę bo z najprostszymi rzeczami miałam problem..mam nadzieję że jutro będzie normalniejszy dzień..

o i widzę że suwaczki mi się udało wstawić :)

przyszła-mamusia - :-) to się uśmiałam z tego "blondynkowatego" dnia. Ja też tak czasem mam - he he a że jestem blondynką to już wogóle.

Śliczne suwaczki :tak::-):-):-)

p.s. nie ma za co ;-)

A ja sobie właśnie siknełam na testa owulacyjnego i dwa piękne grubasy wyszły + jajnik prawy napierdziela więc jutro trzeba będzie celować na prawo ;-):-D:-D:-D (która pamięta ile po teście jest owulka bo ja już się zakręciłam) Geez ale się cieszę z tych kreseczek i jaka dumna jestem :-) Może to ten castangus zadziałał chociaż to dopiero 1 cykl z nim. No ale w poprzednim cyklu takiej pięknej kreseczki nie było więc albo lewy jajnik nie ogarnia albo mnie prolaktyna blokowała. Tylko cholera śluz lipny - a kiedyś dawno temu był taki extra. Dziewczyny jak to jest z tym śluzem. Czemu może go nie być takiego jak trzeba???

Ostatnia edycja:
Pozostaje mi tylko pogratulować tych 2 grubych kresek na teście owulacyjnym! :-D Ja nigdy takich testów nie robiłam więc nie wiem jak to jest z owulacją. Ale przyznaję,że trochę dałaś mi do myślenia. Powiedzcie mi czy w momencie kiedy boli jajnik (w moim przypadku też prawy) to właśnie wtedy jest owulacja czy później. Bolał mnie w piątek wieczorem i to tak,że musiałam leżeć bo nie dałam rady stać. Wczoraj jeszcze troszkę od czasu do czasu dał znać o sobie,ale bardzo delikatnie. Jak to jest z tą owulacją?

ja też jestem blondynką w związku z "blondynkowatymi dniami" troche się usprawiedliwiam :)

mam nadzieję, że już niedługo do swoich suwaczków dostawie ten odliczający czas do porodu :)

maggie_f to czekam na wieści o kreskach na teście ale nie owulacyjnym :))

Karpatkę już zjedliśmy z M lody zjedzone. Czerwona kur....a @ wredna przyszła w 19 dniu cyklu.

M we wtorek ma zakładane pełnego gipsu. Mają mu dać wysoki but. Mam nadzieje, że lekarz pozwoli chociaż odrobinę chodzić.

reklama
kasiulek - ja Ci mogę napisać jak to jest u mnie. Wczoraj i przedwczoraj też sobie siknęłam na te owu i były 2 kreseczki ale bladziochy takie. no a dziś w porównaniu do wczorajszego to piękne. Jest szansa że jutro może wyjść jeszcze mocniejsza ale mam przeczucie że to już szczyt. A jajnik wczoraj mnie zabolał pare razy delikatnie, troszke jak się przytulaliśmy no a dziś już cały dzień. Czyli jeżeli testy są ok to jajnik boli przed owulką bo ten pozytywny test to niby na ileś tam godzin przed owu wychodzi. :-)

Do góry