reklama
Cześć dziewczyny!
Dawno nie pisałam, ale często was czytam. U mnie to już 5 miesiąc starań. Dziś mam 24 dc, a cykle mam 30-dniowe. Na razie nie mam żadnych objawów, ale coś czuję że w tym cyklu się nie uda, by6 za mało staranek.
Dawno nie pisałam, ale często was czytam. U mnie to już 5 miesiąc starań. Dziś mam 24 dc, a cykle mam 30-dniowe. Na razie nie mam żadnych objawów, ale coś czuję że w tym cyklu się nie uda, by6 za mało staranek.
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Hej!
My wlasnie staramy sie o dzidzie od 13 m-cy i nici ztego.Niby wszystkie wyniki sa ok a tu nadal nic.Napiszcie prosze moze jakie pozycje sa skuteczne albo cos wiecej bo ja juz w glowe zachodze.
Julka, najwazniejsze to nie popadac w stres. Wiem, ze to niemozliwe jesli tyle czasu probujecie, ale to jest natura i wszystko lezy tam, w silach wyzszych. Jesli chodzi o nas, o ciaze staralismy sie tylko jeden miesiac, cudem sie udalo i dzis zaczyna sie moj 6ty tydzien ciazy. Kochalismy sie 4 razy w czasie moich dni plodnych, jednak nie sprawdzalam terminu owulacji, nie robilam zadnych testow ani pomiarow temperatury. Kochalismy sie w roznych pozycjach, bo zazwyczaj zmianiamy kilka razy w trakcie No a ''po'' trzymalam kilka minut nogi w gorze. Daj sobie wiec czas ''po'', nie idz sie od razu umyc, poprzytulaj sie do ukochanego i odstresuj.
Czytalam tez, ze plemniczki lubia cieplo, niektore dzewczyny stosuja termofon ''po'' wygrzewajac sie przez 5 minut po stosunku. Osobiscie nie probowalam, ale to ci nie zaszkodzi.
Powodzenia.
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Cześć dziewczyny!
Kochana trzeba wierzyć i mieć nadzieję i wtedy się uda
Ja zmykam do cioci na imieninki buziaczki odezwę się wieczorkiem:-)
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Kochane!
Otóż mam do Was takie intymne pytanie. Jestem w ciąży i od jakiegoś czasu mam brudną bielizne jest to żółty śluz albo i czasem brązowy. Czy to normalne na początku ciąży???
Cukiereczku,
Ja zaczynam wlasnie 6ty tydzien mojej ciazy, rowniez wydzielam lekko-woltawy sluz, nie jest klejacy, ale czasem czuje sie ''mokro''. To jest normalne, poczytaj wypowiedzi lekarzy, to sie upewnisz. Najwazniejsze, ze nie ma plamien, ani krwawienia, to dobrze swiadczy. W macicy wydziela sie taki sluz, nie moze byc tam calkiem sucho, musi byc jakas bariera ochronna.
P.s. w ktorym tygodniu jestes?
Witam Was w niedzielne popołudnie :-)
nie wytrzymałam i pognałam męża nad ranem do nocnej apteki po test. Wynik taki sam jak na tych poprzednich, czyli cień drugiej kreseczki. Testy z dwóch różnych firm pokazujące ten sam wynik chyba się nie mylą, co?
nie wytrzymałam i pognałam męża nad ranem do nocnej apteki po test. Wynik taki sam jak na tych poprzednich, czyli cień drugiej kreseczki. Testy z dwóch różnych firm pokazujące ten sam wynik chyba się nie mylą, co?
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Witam Was w niedzielne popołudnie :-)
MamaK,
Najlepiej pojdz do lekarza potwierdzic. Ja niestety, nie mialam takiej mozliwosci, bo mieszkam na wyspach a tu lekarze nie potwierdzaja badaniem krwi, tylko poga probke moczu wyslac, co jedna daje ten sam rezultat co test zrobiony w domu. Ja zrobilam 3 testy, na kazdym bardzo wyrazne dwie krechy.
Zalezy tez, jak regularne mialas @. Ja mialam zawsze co 29 lub 30 dni, nigdy mi sie nie spoznialy, niegdy nie mialam tez problemow z janikami. Nie bralam tez zadnych lekow w ciagu ostatnich 3 m-cy, nie jest wiec mozliwe zeby test wskazal pozytywny wynik i sie mylil.
Jesli wiec nie bralas zadnych lekow ostatnio (antybiotykow), masz zawsze regularnie i spoznia ci sie min. 3 dni (bo ze stresu mozesz sobie sama nieswiadomie opoznic @), na tescie widzisz dwie kreseczki to jestes w ciazy. Jesli drugiej kreski nie ma, ale wciaz masz watpliwosci, idz do lekarza ktory potwierdzi ciaze.
Zycze powodzenia.
Hej Dziewczynki:-)
Trochę mnie nie było bo się działo;-)najpierw staranka a od wczoraj mój luby kochany wymyślił sobie remoncik w domciu-a skoro ma zapał i coś robi to nie ma sprzeciwów bo drugi raz może mu się nie zachciećno więc musiałam dwa pokoje spakować w kartonyłatwo nie było ale daliśmy radęteraz przaz jakiś tydzień nie będę mieć w domu internetu niestety więc niewiem jak to będzie z pisaniem do Was chwilowo. Jak tylko będę mogła to się odezwę:-)Sporo zajęć będę mieć-to dobrze przynajmniej nie będę nadmiernie myślę o efektach staranka:-)ale powiem Wam że póki co to mam same dobre przeczuciano niewiem skąd mi się to wzieło po prostu:-):-):-)
buziaki i miłego popołudnia
Trochę mnie nie było bo się działo;-)najpierw staranka a od wczoraj mój luby kochany wymyślił sobie remoncik w domciu-a skoro ma zapał i coś robi to nie ma sprzeciwów bo drugi raz może mu się nie zachciećno więc musiałam dwa pokoje spakować w kartonyłatwo nie było ale daliśmy radęteraz przaz jakiś tydzień nie będę mieć w domu internetu niestety więc niewiem jak to będzie z pisaniem do Was chwilowo. Jak tylko będę mogła to się odezwę:-)Sporo zajęć będę mieć-to dobrze przynajmniej nie będę nadmiernie myślę o efektach staranka:-)ale powiem Wam że póki co to mam same dobre przeczuciano niewiem skąd mi się to wzieło po prostu:-):-):-)
buziaki i miłego popołudnia
reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
MamoK.. podejrzewam ze sie nie myla.. jak juz to drugi test no to gratulacje.. kiedy powinnaś dostac @?? w piatym tygodniu od poczecia widac juz na usg zasolke wiec mozesz wyliczyc mniej wiecej i udac sie do lekarza
u mnie kobitki bez zmian.. @ dalej nie ma.. jest u mnie w srodlu wilgotno sluz biały.. a leci ze mnie ten sluz juz którys dzien.. a tempka niska..
u mnie kobitki bez zmian.. @ dalej nie ma.. jest u mnie w srodlu wilgotno sluz biały.. a leci ze mnie ten sluz juz którys dzien.. a tempka niska..
Podziel się: