reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

mamaK - Chyba nie :-)
Nieśmiało, ale chyba można Ci gratulować.

A mnie się dziś śniło, że robiłam test i wyszły dwie wyraźne krechy.
Szkoda, że to tylko sen :-(

Ciągle się waham czy odpuścić sobie ten cykl. Biorę Macmirror (narazie 2 globulki), ale już czuję się lepiej. Mam cichą nadzieję, że może jak się nastawiłam, że cykl stracony to jakiś pęcherzyk mi tam dojrzeje. Szkoda mi zmarnować.
Poradźcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje bardzo za odp.,wiem,ze stres i to ciagle myslenie o dziecku swoje robi,ale postaram sie wyluzowac i mam nadzieje,ze juz wkrótce bede mogla byc tak szczesliwa jak Ty.
Pozdrawiam goraco:)

Mama Sówka - Imprezowiczko Ty nasza, chciałaś Wiosnę więc czary-mary specjalnie dla Ciebie:

ST830268.jpg
ST830275.jpg
ST830281.jpg
ST830278.jpg

:-):-):-)

Hej Dziewczynki:-)
Trochę mnie nie było bo się działo;-)najpierw staranka a od wczoraj mój luby kochany wymyślił sobie remoncik w domciu-a skoro ma zapał i coś robi to nie ma sprzeciwów bo drugi raz może mu się nie zachcieć:-Dno więc musiałam dwa pokoje spakować w kartony:szok:łatwo nie było ale daliśmy radę:-Dteraz przaz jakiś tydzień nie będę mieć w domu internetu niestety więc niewiem jak to będzie z pisaniem do Was chwilowo. Jak tylko będę mogła to się odezwę:-)Sporo zajęć będę mieć-to dobrze przynajmniej nie będę nadmiernie myślę o efektach staranka:-)ale powiem Wam że póki co to mam same dobre przeczucia:tak:no niewiem skąd mi się to wzieło po prostu:-):-):-)
buziaki i miłego popołudnia:happy2:
Aniu - już normalnie za Tobą tęsknię, mam nadzieję że dasz radę jednak coś skrobnąś. Ale to bardzo dobrze że masz duuużo zajęć. Ja właśnie postanowiłam że poszukam drugiej pracy i poza tym wybieram się na kurs pedagogiczny tak więc jak dobrze pójdzie to będę zabiegana nieźle. Ale forum nie opuszczam - uzależniłam się już :-)

julia1 - napewno niedługo zostaniesz mamusią. Ja w to wierzę więc Ty tym bardziej powinnaś. Tylko się nie nakręcaj za bardzo a będzie dobrze.

Nektarynka - wow ale wykresik, Ty musisz być niesamowita w tych obserwacjach - jestem pod wrażeniem :tak:

MamaStacha - jeżeli lepiej się czujesz to działaj i tyle.

Hey Dziewczynki ze mna psychicznie lepiej...odetchnelam w weekend, byli goscie 3 dni wiec nie mialam czasu myslec, 2 dzieci, pies, my ... = wariatkowo :-) Dzis zaczelam 5 mc, powolutku odliczam do 22 tyg., jutro jade do szpitala wiec prosze trzymac kciuki....

Co do cieni II kresek ja mialam cien 5/6 dni przed @ i teraz moj cien ma 15 cm i kopie mamusi brzuszek :tak:

Kroptusiu Kochanie. Pomodlę się wieczorkiem żeby wszystko było dobrze. Cieszę się bardzo że troszke odetchnełaś. A może jutro będzie już widać czy to chłopiec czy dziewczynka? W każdym bądź razie jestem z Tobą, bądź silna i przekaż maluszkowi buziaki od e-cioci. :-)

Hej dziewczynki popołudniową porą....
Kroptusiu - oczywiście że będziemy trzymać kciuki...daj znać zaraz po...
Mamak - no też chyba zacznę gratulować - cieszę się że się udało...
Aniau - miłego remonciku - i cierpliwości...
maggie - widzę, że ruch w interesie - dopiero obrona a Ty już pełna werwy i gotowa do pracy - brawo...

podziwiam was, od dwóch dni obserwuje ten wątek i jestem niesamowicie zaskoczona ilością ciepła, które tu sobie dajecie, obcym osobom i całkiem bezinteresownie..

cześć dziewczyny dawno mnie nie bylo , musialam odpocząć mam nadzieję że wiecie o co chodzi.:) mam pytanko czy któraś z was miala już hsg roione bo mnie czeka to badanko i trochę się boję dodam że będę miala je robione w angli i trochę się boję;(

reklama
Hej dziewczynki popołudniową porą....
Kroptusiu - oczywiście że będziemy trzymać kciuki...daj znać zaraz po...
Mamak - no też chyba zacznę gratulować - cieszę się że się udało...
Aniau - miłego remonciku - i cierpliwości...
maggie - widzę, że ruch w interesie - dopiero obrona a Ty już pełna werwy i gotowa do pracy - brawo...
gosia - pewnie, pewnie - póki mogę to będę pracować a jak zafasolkuje to będę się obijać :-D:-D:-D

podziwiam was, od dwóch dni obserwuje ten wątek i jestem niesamowicie zaskoczona ilością ciepła, które tu sobie dajecie, obcym osobom i całkiem bezinteresownie..
Dziękuję w imieniu wszystkich za miłe słowa :-) I Kochana, nie podziwiaj tylko się przyłączaj. Ja zauważyłam że kobiety którą walczą o to samo potrafią się zjednoczyć i wspierać (chłopy raczej nie) :-)

cześć dziewczyny dawno mnie nie bylo , musialam odpocząć mam nadzieję że wiecie o co chodzi.:) mam pytanko czy któraś z was miala już hsg roione bo mnie czeka to badanko i trochę się boję dodam że będę miala je robione w angli i trochę się boję;(
mola - ja nie miałam chociaż lekarz coś mi tam wspominał że jak tak dalej pójdzie a raczej nie pójdzie to trzeba będzie zrobić. Pamiętam że któraś dziewczyna miała kiedyś robione i niestety nabawiła się jakiegoś zapalenia po. Dziewczyny która coś wie - pisać :tak:

Dziewczynki - głosujecie na Mateuszka??? Wyszedł znów na prowadzenie co mnie bardzo cieszy - pamiętajcie o klikaniu raz dziennie. Głosowanie z tego co pamiętam trwa do 20 kwietnia więc mobilizacja sił musi trwać !!!!

Ostatnia edycja:
Do góry