reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja też jestem blondynką w związku z "blondynkowatymi dniami" troche się usprawiedliwiam :)

mam nadzieję, że już niedługo do swoich suwaczków dostawie ten odliczający czas do porodu :)

maggie_f to czekam na wieści o kreskach na teście ale nie owulacyjnym :))
:-) Wiesz co nie podejrzewałam się o taką radochę z kresek na teście owu więc w przypadku testu ciążowego z dwoma grubaskami chyba ze szczęścia oszaleje. :-):-):-) A tego kolejnego suwaczka szczerze Ci życzę. :tak: A w którym dniu cyklu jesteś i jak długie masz bo suwaczka nie widze takiego.?
Karpatkę już zjedliśmy z M lody zjedzone. Czerwona kur....a @ wredna przyszła w 19 dniu cyklu.

M we wtorek ma zakładane pełnego gipsu. Mają mu dać wysoki but. Mam nadzieje, że lekarz pozwoli chociaż odrobinę chodzić.
o kurcze, jaki wredny ten małpiszon. Niunia - Ty chyba coś z hormonkami masz nie tak??? Napisałaś o tych lodach i mi się przypomniało że dziś zakupiłam i zaraz sie na nie rzuce - a miałam już nic nie jeść :-D:-D

reklama
dziewczyny ja przepraszam może ja tak nie w temacie ale jak zmienić ten napis pod nickiem?żeby nie było tego POCZĄTKUJĄCA?

*zaraz pokombinuje z suwaczkiem cyklowym :)

Ostatnia edycja:
Wiesz co, szukałam szukałam i znalazłam w profilu zakładkę: Edytuj swój profil i tam można wpisać swój własny tekst który będzie pod avatarem :-) Co dwie blondynki to nie jedna ;-)

Mama Sówka - Imprezowiczko Ty nasza, chciałaś Wiosnę więc czary-mary specjalnie dla Ciebie:
:-):-):-)

Dziękuję Ci Kochana:-D od razu mi lepiej i już czuję wiosenkę w duszy i ciele:-D aha i gratuluję Pani Magister, bo wcześniej zapomniałam napisać;-) u cioci było super, cała rodzinka się zjechała:-D uśmialiśmy się na maxa:-) kuzynka była z 6-letnim synkiem Stasiem i 10-miesięczną córeczką Hanią:tak: ze Stasiem rozmawiałam oczywiście o F1 i Kubicy, bo on jest fanem:tak: a Hanulka jak to dziecko -> cudowna;-)

MamaK. myślę, że spokojnie można Ci już zacząć gratulować:-D

Aniau ja po świętach też będę miała remont, więc wiem co to znaczy:-) trzymaj się i nie denerwuj, bo czasem to już jest wkurzające, że chciałoby się już skończyć:-p

Nektarynka trzymam kciuki, by @ nie nadeszła:-)

Mama Stacha miejmy nadzieję, że ten sen był proroczy:tak:

Kroptusiu nadal trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo:-)

Przyszła_mamusiu rzeczywiście to forum jest niesamowite, a wiadomo, że w kupie raźniej, więc trzymaj sie z nami:-D

Niunia27 przykro mi z powodu tej nieszczęsnej @:baffled: oby to była ostatnia:-D a co do M, wiem jak to jest mieć gips, więc nie zazdroszę:baffled:

o kurcze, jaki wredny ten małpiszon. Niunia - Ty chyba coś z hormonkami masz nie tak??? Napisałaś o tych lodach i mi się przypomniało że dziś zakupiłam i zaraz sie na nie rzuce - a miałam już nic nie jeść :-D:-D

Hormony miałam robione ale teraz to to wszystko po prostu zaczęło mnie rozp.....

maggie_f chyba się udało i ze zmianą statusu i z suwaczkiem cyklowym :)

Mama_Sówka:) tu naprawde jest wspaniale, jestem zachwycona, mój M chyba też, bo mówi że jakaś radosna przed laptopem siedzę :)

Hormony miałam robione ale teraz to to wszystko po prostu zaczęło mnie rozp.....

Współczuje Ci Słońce ... kurde no ... ale to czasami dziwne akcje się dzieją.

Mama Sówka - super że było tak fajnie :-) No i ciesze się że wiosenka się podoba - to z ogródka rodziców - cały dzień dziś polowałam - w parku wiosny nie znalazłam ale w skalniaczku rodziców już ją dorwałam. :-):-):-D:-D DZIĘKUJĘ

A teraz coś dla pośmiania się, mianowicie jak się zmianiły loga firm po kryzysie:
(oczywiście poprawność polityczna musi być zachowana więc zaznaczam że to tylko żarty i nie mam zamiaru nikogo urazić itp.)

image002.jpg

image003.jpg

image004.jpg

image006.jpg

image007.jpg

image008.jpg

image014.jpg

image013.jpg

image010.jpg

image012.jpg

przyszła_mamusia - udało się, widzisz blondynki górą ;-)Ale zdolniacha z Ciebie ;-) he he, pozdrów małża :-) oooo, i widze że będziemy "ewoluowały" w tym samym czasie.

kinga - hop hop - powróciłaś już z wojaży???

Ostatnia edycja:
no chyba już minął bo normalnie czego się nie dotkniesz to działa. Kochana łap małża w obroty i bierzcie się za przytulanki bo coś czuje że chyba to dobry czas :-D:tak::tak::tak:

Dziewczyny musze się przyznać że myślałam że forum nam podupadnie - ostatnio straszne pustki tu zagościły. No ale chyba się jednak rozkręci :tak::tak::tak: Zaraz stuknie nam 500 stron - yuppi :-)

reklama
wszyscy stukając starają się jak mogą, małż ogląda swoje seriale (wzór, kości ), później zabieram go sprzed TV na przytulanki..także jeszcze zostaje tu na troszkę :)

Do góry