Witajcie dziewczyny.Jestem w 25 dniu cyklu. 13 I 14 dnia cylku robiłam sobie test owulacyjny i wyszedł mi pozytywny. Moje piersi zrobiły sie jakies takie tkliwe, bolą na dole i po bokach. Do wczoraj nie zauważyłam żadnych upławów ani nie podobnego za to wieczorem pojawiło sie odrobinke zabarwiony upław ale naprawde nie dużo. Dzisiaj od rna jest tego troche więcej ale nie widze żadnej krwi ,poprostu kleiste cos różowawe a może delikatnp brązowe. Jasny gwint aż trudno opisac. Brzuch od czasu do czasu zaboli jak na @.
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
wszyscy stukając starają się jak mogą, małż ogląda swoje seriale (wzór, kości ), później zabieram go sprzed TV na przytulanki..także jeszcze zostaje tu na troszkę
Hehe my z Narzeczonkiem też oglądamy te seriale, bo akurat takie lubimy i wiesz mój Narzeczonek też się cieszy, że piszę na BB, bo widzi, że mi to pomaga, no a zresztą możemy pogadać o wszystkim, ale on nie wszystko zrozumie, no bo przecież nie jest kobietą i nigdy nie będzie przeżywał tego co my w ten sposób co my heh ale mi filozofia wyszła
Maggie_f Ty to masz pomysły te loga są niezłe:-) a o forum się nie martw nie damy mu zginąć;-)
maggie_f
Fanka BB :)
A jak długie masz cykle???Witajcie dziewczyny.Jestem w 25 dniu cyklu. 13 I 14 dnia cylku robiłam sobie test owulacyjny i wyszedł mi pozytywny. Moje piersi zrobiły sie jakies takie tkliwe, bolą na dole i po bokach. Do wczoraj nie zauważyłam żadnych upławów ani nie podobnego za to wieczorem pojawiło sie odrobinke zabarwiony upław ale naprawde nie dużo. Dzisiaj od rna jest tego troche więcej ale nie widze żadnej krwi ,poprostu kleiste cos różowawe a może delikatnp brązowe. Jasny gwint aż trudno opisac. Brzuch od czasu do czasu zaboli jak na @.
Mój też wie że tu skrobie ale nawet nie podgląda bo mu się w głowie nie mieści że obce sobie kobity rozmawiają na "taaaaaaaakie" tematy :-) Ale się cieszy że BB jest bo zamiast zawracać mu głowę, zawracam WamHehe my z Narzeczonkiem też oglądamy te seriale, bo akurat takie lubimy i wiesz mój Narzeczonek też się cieszy, że piszę na BB, bo widzi, że mi to pomaga, no a zresztą możemy pogadać o wszystkim, ale on nie wszystko zrozumie, no bo przecież nie jest kobietą i nigdy nie będzie przeżywał tego co my w ten sposób co my heh ale mi filozofia wyszła
Maggie_f Ty to masz pomysły te loga są niezłe:-) a o forum się nie martw nie damy mu zginąć;-)
No i jestem już spokojniejsza o żywot forum. Ja jakoś tak się przyzwyczaiłam że bardzo by mi było smutno jakby podupadło.
ja znad laptusia też zerkam w TV, bo akurat WZÓR leci, ale jakos chyba bardziej sie na forum wciągam bo nie mam zielonego pojęcia o co w tym odcinku chodzi...
kot mi sie władował na kolana i ani mysli zejsc, robi tylko głupią minę jak mowie do niej ZŁAŹ..
kot mi sie władował na kolana i ani mysli zejsc, robi tylko głupią minę jak mowie do niej ZŁAŹ..
Sowinka
Kochane ja czekam do 22:30, żeby zażyć antybiotyk i mykam nyny, bo rano przed pracą muszę jeszcze jechać złożyć wniosek o paszport bo będzie mi niedługo potrzebny Wacek też już poszedł spać, ale u niego jest godzinka później, więc się nie dziwię, a poza tym byli dziś na jakiejś całodniowej wycieczce, bo wolne, więc padnięty
Przyszła_mamusia dziękuję za zaproszenie
Przyszła_mamusia dziękuję za zaproszenie
Sowinka
chyba wszyscy spać poszli..
Ja jeszcze jestem, ale też już zmykam Buziaczki Kochane i do juterka:-) kolorowych snów
reklama
Podziel się: