reklama
Julko, podejrzewam, że problem tkwi w Twojej podświadomości. Tak bardzo chcesz zajść w ciążę, że blokujesz się. To takie moje skromne zdanie.
A jeżeli chodzi o techniczne sprawy, hmm...? Nogi trzymać u góry jak najwyżej i najdłużej
A jeżeli chodzi o techniczne sprawy, hmm...? Nogi trzymać u góry jak najwyżej i najdłużej
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Kochana napisz prosze jak dlugo sie staraliscie my juz od 13 m-cy i nadal nic.Jaka pozycja jest skuteczna?
Hej Słoneczko ja też myślę, że to może być kwestia psychiki...niestety tak już jest, że im bardziej się chce to wtedy nie idzie mam taką koleżankę, która przez 1,5 roku nie mogła mieć Dzidziusia...jej mąż był płodny, bo już miał Dziecko, no i w sumie nie wiadomo od czego to było...wszystkiego próbowali, robili badania i wszystko było w porządku...i w końcu odpuścili sobie i udało się może w tym tkwi problem, ale nie wiem:-)
Sowinka
Kochane jakoś tu puściutko...ja już zmykam spać, bo spałam tylko 4 godzinki, a od 6 jestem na nogach buziaki, kolorowych snów i do juterka:-)
Sowinka
P.S. Nie zapomnijcie przestawić czasu
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja też myślę, że psychika ma tu ogromne znaczenie. Ja starałam się półtora roku i wszyscy naokoło opowiadali mi żebym o tym nie myślała.
Przyjaciółka zaszła w pierwszym cyklu. Zapytałam jak? W okolicach owulacji 10 dni przytulanek bez odpuszczania. Spróbowałam i mam 2 m-ce młodszego synka.
Z moich obliczeń wynikało, że zaszłam ostatniego dnia starań, kiedy myślałam, że jestem już dawno po owulacji i wyluzowałam.
Ten cykl sobie odpuszczam, ale w przyszłym chyba zastosuję tę metodę ponownie.
Przyjaciółka zaszła w pierwszym cyklu. Zapytałam jak? W okolicach owulacji 10 dni przytulanek bez odpuszczania. Spróbowałam i mam 2 m-ce młodszego synka.
Z moich obliczeń wynikało, że zaszłam ostatniego dnia starań, kiedy myślałam, że jestem już dawno po owulacji i wyluzowałam.
reklama
Czekamy zatem na efekty
Pozdrawiam:-)
Podziel się: