reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

emma - a jesteś pewna że jutro dostaniesz? A może to się fasolka zagnieżdża? Jeżeli to jednak @ to powinnaś zbadać hormonki bo coś tam jest nie tak.

Dziewczyny a ja się urwałam ze spotkania przy piwku bo nie mogłam wysiedzieć w dymie papierosowym. Gardło tak mnie drapie i boli że szok. No i śmierdze cała fajkami. Bleeeeeeeeee[/quote]

MAGGIE F
jeśli to jest spowodowane zagnieżdzaniem fasolki to ja naprawde niechce, juz raz przerabiałam plamienia w ciazy i wiem jak to sie skonczylo niechcialabym tego na nowo przerabiac:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
oj nie:-:)-(

reklama
Witam kobitki,

Kroptusia trzymam kciuki i nie załamuj się. Złe myśli przyciągają złą materię, tak więc musisz pozytywnie myśleć. :happy:

A ja to jednak głupia jestem. Jutro teoretycznie powinnam dostać @. Dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobiłam test - nawet dwa. :hmm: Dwie kreseczki są , ale ta druga to taka słabiuteńka, że ho ho. Nie wiem co o tym sądzić. Drugi test z takim samym wynikiem. Cycuchy bolą tzn. bardziej sutki. Powiedzcie coś - robić już sobie nadzieję - cieszyć się ???

MAMA K

wklejaj kochana tescik ocenimy go wspolnie:-)
a ktory to cykl staranek???

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, muszę spytać. . . co z tym wiesiołkiem?
Pytam nie bez kozery bo to moje panieńskie nazwisko :-) ale że ma coś wspólnego ze starankami to nie wiedziałam.

Byłam u ginekolożki, mam zapalenie jak ta lala. Dziś 10 dc. Powiedziała, żebym się wstrzymała aż się wyleczę, 12 globulek i potem lactovaginal. Czyli cykl stracony.
Co radzicie? Posłuchać czy starać się?

Ale sobie ulżyłam przed @:-)
Zjadłam dużą paczkę chipsów,:-D czekoladę nadziewaną, duże opakowanie wafelków w czekoladzie.:-D Dawno nie zjadłam tyle słodyczy i chipsów :-Da ostatnio nie ma tego u mnie w diecie.:-D

DOBRANOC

Dziewczyny, muszę spytać. . . co z tym wiesiołkiem?
Pytam nie bez kozery bo to moje panieńskie nazwisko :-) ale że ma coś wspólnego ze starankami to nie wiedziałam.

Byłam u ginekolożki, mam zapalenie jak ta lala. Dziś 10 dc. Powiedziała, żebym się wstrzymała aż się wyleczę, 12 globulek i potem lactovaginal. Czyli cykl stracony.
Co radzicie? Posłuchać czy starać się?
heh... to mnie teraz rozbawilas:-D:-D:-D:-D:-D
wiesiolek to takie tabletki ktore poprawiaja sluz
pozdrawiam

emma - Kochana, z tym plamieniem przy zagnieżdżaniu to normalka. Wiele dziewczyn pisało o plamieniach przed @ i to bylo zagnieżdżanie się fasolki w macicy. Plamienia w tym momencie są zupełnie normalne i nie są niczym groźnym więc nie powinnaś się martwić.

niunia - ale się objadłaś , a kiedy @ powinna się pojawić?

Mama Stacha - wiesiołek a dokładniej olejek z wiesiołka pomaga na poprawę śluzu. Bierze się go do owulacji. Można kupić w aptece np. Oeparol.
Co do ginki to ja bym posłuchała. Cyklu szkoda ale staranka mogą pogorszyć sprawę i byłoby niemiło gdyby Ci się pogorszyło jeszcze.

Idę spać. Dobrej nocki i do juterka :-)

emma - Kochana, z tym plamieniem przy zagnieżdżaniu to normalka. Wiele dziewczyn pisało o plamieniach przed @ i to bylo zagnieżdżanie się fasolki w macicy. Plamienia w tym momencie są zupełnie normalne i nie są niczym groźnym więc nie powinnaś się martwić.

niunia - ale się objadłaś , a kiedy @ powinna się pojawić?

Mama Stacha - wiesiołek a dokładniej olejek z wiesiołka pomaga na poprawę śluzu. Bierze się go do owulacji. Można kupić w aptece np. Oeparol.
Co do ginki to ja bym posłuchała. Cyklu szkoda ale staranka mogą pogorszyć sprawę i byłoby niemiło gdyby Ci się pogorszyło jeszcze.

Idę spać. Dobrej nocki i do juterka :-)
a to nie wiedziałam
po moich przezyciach plamienia kojarzą mi sie zle:dry:
pa maggie f

reklama
Do góry