reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam kobitki,

Kroptusia trzymam kciuki i nie załamuj się. Złe myśli przyciągają złą materię, tak więc musisz pozytywnie myśleć. :happy:

A ja to jednak głupia jestem. Jutro teoretycznie powinnam dostać @. Dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobiłam test - nawet dwa. :hmm: Dwie kreseczki są , ale ta druga to taka słabiuteńka, że ho ho. Nie wiem co o tym sądzić. Drugi test z takim samym wynikiem. Cycuchy bolą tzn. bardziej sutki. Powiedzcie coś - robić już sobie nadzieję - cieszyć się ???

Kochana GRATULUJĘ:-) hehe nie dziwie Ci się, że co chwilkę, byś robiła test, bo ja miałam tak samo:-p i zrobiłam 3:-p ale wiesz ja nie jestem ekspertem, więc Ci nie powiem, ale myślę, że jak już teraz wyszły Ci dwie kreseczki to raczej będziesz MAMĄ:-D

reklama
mamaK - powtórz sobie teścik nawet jutro z porannego moczu np. Bobo Testem niebieskim - ma wysoką czułość.

A jak nie możesz uwierzyć to leć na betkę.

I wiesz co:

GRATULUJĘ :-)

p.s. ja spadam na pizze z psiapsiółami - wpadne później sprawdzić co słychać :-)

A zrobię zrobię, mam troszkę tych testów w domu, to co mi tam ;) Nie wiem tylko czy jakoś testów z allegro jest porównywalna do takich kupionych z apteki. Hmm...? No nic. Zobacymy jutro z ranka co to tam się dzieje w moim brzuszku. :)

Dzięki dziewczynki za gratulacjeKurcze jak ja bym chciała, żeby były uzasadnione :)

hej heej moje koleżanki drogie i jak staranka???;-):-)
ja wpadam się pożegnać bo już sie pakujemy i jutro rano jedziemy do Gdańska imprezwac

odezwe sie po powrocie:)
buziaki

Kochane ja już się żegnam z Wami, bo zaraz zmykam na spotkanko z kumpelami z liceum:-D lubię te spotkania, bo widzimy się raz na pół roku, albo nawet rzadziej:baffled: Buziaczki i do juterka:-D

czesc kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!
KROPTUSIU- jestem z Tobą trzymam mocno kciuki,na pewno wszystko okaże sie ok:tak:

sluchajcie dziewczyny mam problem:
pisalam wczoraj ze do @ mam jakies 7 dni a tu od dzisiaj zaczely mi sie plamienia takie jak dostaje tuz przed @ czyli pewnie jutro zawita:no: strasznie sie zmartwiłam bo jestem tak rozregulowana , czym to moze byc spowodowane? co sie ze mna dzieje ? mialam tak reguralne cykle nawet co do godziny! a teraz? masakra wszystko zaczeło sie od ostatniego cyklu bo przedtem wszystko bylo ok. ostatnia @ skonczyla mi sie 7 marca i znowu sie wprasza. poradzcie mi bo juz naprawde niewiem:-(

czesc kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!
KROPTUSIU- jestem z Tobą trzymam mocno kciuki,na pewno wszystko okaże sie ok:tak:

sluchajcie dziewczyny mam problem:
pisalam wczoraj ze do @ mam jakies 7 dni a tu od dzisiaj zaczely mi sie plamienia takie jak dostaje tuz przed @ czyli pewnie jutro zawita:no: strasznie sie zmartwiłam bo jestem tak rozregulowana , czym to moze byc spowodowane? co sie ze mna dzieje ? mialam tak reguralne cykle nawet co do godziny! a teraz? masakra wszystko zaczeło sie od ostatniego cyklu bo przedtem wszystko bylo ok. ostatnia @ skonczyla mi sie 7 marca i znowu sie wprasza. poradzcie mi bo juz naprawde niewiem:-(

Emma ja bym nie była taka pewna czy przyjdzie jutro @ bo ja np. od 2 miesięcy przed okresem około7 dni plamienia a potem nap 3-4 dni normalnej @. Tylko, że ja chyba podejrzewam czym się tak rozregulowałam.

MamoK gratuluję serdecznie :-)

Wróciłam,

Kinga - udanego imprezowania, Mama Sówka - mam nadziję że spotkanko fajne i zdasz relacje

MamaK - to testuj, testuj bo pewnie za każdym razem radość taka sama :-)

emma - a jesteś pewna że jutro dostaniesz? A może to się fasolka zagnieżdża? Jeżeli to jednak @ to powinnaś zbadać hormonki bo coś tam jest nie tak.

Dziewczyny a ja się urwałam ze spotkania przy piwku bo nie mogłam wysiedzieć w dymie papierosowym. Gardło tak mnie drapie i boli że szok. No i śmierdze cała fajkami. Bleeeeeeeeee

reklama
Do góry