reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no właśnie - nie ma się co zamartwiać na zapas - wszystko będzie dobrze. Moja koleżanka w styczniu urodziła dzidzię w 26 tc. Mała jest jeszcze w szpitalu ale jest coraz silniejsza...
Pozdrawiam wszystkie staraczki nowe i zasiedziałe...
Mnie do testowania został 1dzień ale chyba pokuszę się o test dopiero w poniedziałek bo nie chcę się niepotrzebnie nakręcać...

Trzymam kciuki Kochana:-) oczywiście za pozytywny test:-D

Hehe prorok jakiś czy co???? U mnie wyszło właśnie piękne słoneczko:cool2:, a jak u Was???

reklama
Witam kobitki,

Kroptusia trzymam kciuki i nie załamuj się. Złe myśli przyciągają złą materię, tak więc musisz pozytywnie myśleć. :happy:

A ja to jednak głupia jestem. Jutro teoretycznie powinnam dostać @. Dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobiłam test - nawet dwa. :hmm: Dwie kreseczki są , ale ta druga to taka słabiuteńka, że ho ho. Nie wiem co o tym sądzić. Drugi test z takim samym wynikiem. Cycuchy bolą tzn. bardziej sutki. Powiedzcie coś - robić już sobie nadzieję - cieszyć się ???

Witam kobitki,

Kroptusia trzymam kciuki i nie załamuj się. Złe myśli przyciągają złą materię, tak więc musisz pozytywnie myśleć. :happy:

A ja to jednak głupia jestem. Jutro teoretycznie powinnam dostać @. Dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobiłam test - nawet dwa. :hmm: Dwie kreseczki są , ale ta druga to taka słabiuteńka, że ho ho. Nie wiem co o tym sądzić. Drugi test z takim samym wynikiem. Cycuchy bolą tzn. bardziej sutki. Powiedzcie coś - robić już sobie nadzieję - cieszyć się ???
no,ja mysle,ze nie wazne,ze slabiutenka,wazne,ze jest:) GRATULUJE!

U mnie na zmianę pada deszcz i grzeje słoneczko. Godzina tak, godzinę tak.
Udało mi sie dzisiaj M dorwać. Kur....a przerwa najdłuższa odkąd pamiętam i to już na 7 dni przed @ a w dodatku boli mnie brzuch i po przytulanku już są plamienia.
Do kur....y z taką @.
My baby to się mamy do du....y z takim życiem.

Hej Laseczki,

Naskrobałam, naskrobałam i wszystko zeżarło.

Wrrr.....

Witam Was kobitki! :-D U mnie od samego rana ból brzucha i ta okropna @ nadeszła. :wściekła/y: No ale od następnego cyklu znów staranka!:-)
Super podejście, nowy cykl i nowa nadzieja. Ja się już tak nie załamuje jak @ przychodzi. Troszke przykro ale wiosna dobrze na mnie działa. :tak:

Ja 1 Kwietnia (jak nie przyjdzie @) robie tescik. Ale mam złe przeczucia ze ta wstreciucha przyjdzie bo juz mnie bola cycuszki a zawsze mniej wiecej tydzien przed mnie bola takze chyba znow nic z tego :no: Zaczynam sie powoli łamac :wściekła/y:

Buziaki dla Was Wszystkich ;-)
No to czekamy żeby nie przyszła. :-) Nie łam się, myśl pozytywnie ale się nie nakręcaj.

Kroptusiu kochana jestem z Tobą całym serduszkiem i milionem pozytywnych myśli:-) Wierzę, że wszystko będzie w porządku i będziesz mieć zdrowe śliczne dzieciątko:-) Pamiętaj, że Twoje Maleństwo jest silne siłą Twojej miłości do Niego a ona jest niepokonana:happy2: Pogłaskaj brzuszek i powiedz Maleństwu, że wszystkie internetowe ciocie bardzo je kochają, przesyłają mu buziaka, życzą zdrówka i bardzo chcą je powitać na świecie ale jeszcze nie teraz-niech rośnie w siłę i spokojnie czeka conajmniej do 36 tyg. Trzymaj się cieplutko:-)
Pięknie napisane. Myśle tak samo.
Aniu - podziwiam Twojego małża - super że się przejął.

mamaK - no chyba możesz się zacząć cieszyć. Wklej nam teścik to ocenimy te kreseczki :-)

cieszyć się bo mi tez slabiutkie wyszły na początku takie że ledwo widać było a mój facet pukał się w czoło, że on tam nic nie widzi:-D

reklama
Do góry