Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Fiu fiu troszkę tego było, ale udało mi się nadrobić:-) hehe wszystkiego nie zapamiętam, ale już mi będzie łatwiej ok zmykam z pracy do domku i potem się odezwę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
odzywaj się, odzywaj... tu się dużo dzieje i to nie tylko na tym wątku:-):-):-)Fiu fiu troszkę tego było, ale udało mi się nadrobić:-) hehe wszystkiego nie zapamiętam, ale już mi będzie łatwiej ok zmykam z pracy do domku i potem się odezwę
gratuluje kochana.. spokojnych 9 miesiecy zyczeCzesc dziewczyny,
Niestety, nie mialam czasu odpisac wczoraj, wczorajszy test wyszedl tez pozytywny, dwie bardzo wyrazne kreski, no i wciaz brak @ a zawsze mialam bardzo regularnie. Niestety, do lekarza moge isc dopiero jutro, bo dzie w pracy urwanie glowy dzien caly i nie dam rady sie urwac.
Powiedzialam wczoraj mezowi, kupilam komplecik spieszek i mu pokazalam, a on nie mogl uwierzyc, wszyscy nam mowili ze minimum rok, bo mieszkamy na wyspach, a tu jedzenie sztuczne, zabiegany tryb zycia i kupa stresu, ale udalo sie za pierwszym razem. Probowalismy 4 razy w ciagu moich dni plodnych. bez pomiaru temperatury i testow owulacyjnych bo ustalilismy, ze pierwsze pol roku nie damy sie zwariowac. No i teraz taki szok.
Trzymam kciuki za was wszystkie, zwlaszcz te, ktore sie dlugo staraja, trzeba wierzyc, na pewno sie uda.
Milego dnia...
mam nadzieje ze wrocisz do zdrowia i bedziesz znow nogła w pelni sil zaczac na nowo sie atarac.. teraz pewnie przydałaby się dziewczynka?witam dziewczyny .
Od 9 cykli staramy sie z mężem o 3 dzidzie , troche nam pod górke wiec co miesiac zuzywałam po kilka testów , i zamówiłam w duzej ilosci . Poniewaz moje starania ze wzgledów zdrowotnych niestety musza sie zakończyć, mam do odsprzedania testy strumieniowe bobo-test niebieskie ...najwczesniej wskazujące ciąże bo na wątkach innych dziewczyny juz 7 dni po owu nimi testują . Gdyby któras potzrebowała to zapraszam . piszzcie na priv.
Zycze wam powodzenia w staraniach ...ja juz mogę liczyc jedynie na cud;(
witam koleżanki
u nas choróbsko w domu trwa:-(
Musze podzielic sie z wami taką oto nowiną że na jakis czas z mężem kończymy starania o dzidzie...
wznowimy je dopiero sierpien-wrzesien tak musi być...
bede was odwiedzała nie martwcie się!;-)