reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Fiu fiu troszkę tego było, ale udało mi się nadrobić:-) hehe wszystkiego nie zapamiętam, ale już mi będzie łatwiej:-D ok zmykam z pracy do domku i potem się odezwę:tak:

reklama
Kroptusiu Kochana, gdzie się podziewasz? Jak tam po wizycie?

Aniu - co z Tobą??? Czyżby się z miejsca przyjeli do pracy i trzymają Cie siłą??? Daj znak to przybędę z odsieczą :-):-)

zanka - ciąża to chyba jedyny okres kiedy można się objadać do woli i nikt nie ma prawa Ci nic zarzucić. Jak masz apetyt to sie nie ograniczaj tylko podjadaj do woli :-)

Kochane ja już dotarłam do domku:-D

Teraz najedzona rozmawiam na gg z Narzeczonkiem:-D

Jakoś kiepsko się czuję, bo ten katar mnie dopadł, a teraz jeszcze mnie boli głowa:baffled:
Ale mam nadzieję, że nie mam gorączki i szybko mi przejdzie, bo nie mam zamiaru iść zaś na L4, bo już się nasiedziałam w domu:-p

Aha dziewczyny, bo dzwoniłam dziś do mojej przychodni, żeby umówić się do lekarza, który mnie wysłał do szpitala na zabieg, bo powiedział, że jak odbiorę wyniki to mam przyjść na kontrolę, ale okazało się, że mam dzwonić dopiero w piątek, bo on jest na urlopie i będzie przyjmował w następnym tygodniu...ta babka mi powiedziała, że jak nic się nie dzieje to mogę poczekać...a ja się zastanawiam czy jutro nie iść prywatnie do lekarza, do którego też wcześniej chodziłam, żeby już wiedzieć czy wszystko jest ok?

Czesc Mamo Sowko:) ja mysle,ze jak sie dobrze czujesz to mozesz poczekac,przeszlam to samo co ty tylko,ze bez zabiegu chyba,ze jestes juz ciekawa wynikow to idzja bym poszla ale ja to niecierpliwa troche jestem;)

ANIOŁEK 31.05.08
[*]

Mama Sówka - Justyś ma rację. Jeżeli nie czujesz żeby się działo coś złego to możesz poczekać ale powiem szczerze że ja też bym poszła prywatnie żeby już wiedzieć. :-)

Skąd ja to znam :-) Kochana a jak przygotowania do ślubu - już wszystko pozałatwiane?? Twój narzeczony jest Polakiem jak rozumiem a w Turcji tylko w delegacji???

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny,
Niestety, nie mialam czasu odpisac wczoraj, wczorajszy test wyszedl tez pozytywny, dwie bardzo wyrazne kreski, no i wciaz brak @ a zawsze mialam bardzo regularnie. Niestety, do lekarza moge isc dopiero jutro, bo dzie w pracy urwanie glowy dzien caly i nie dam rady sie urwac.
Powiedzialam wczoraj mezowi, kupilam komplecik spieszek i mu pokazalam, a on nie mogl uwierzyc, wszyscy nam mowili ze minimum rok, bo mieszkamy na wyspach, a tu jedzenie sztuczne, zabiegany tryb zycia i kupa stresu, ale udalo sie za pierwszym razem. Probowalismy 4 razy w ciagu moich dni plodnych. bez pomiaru temperatury i testow owulacyjnych bo ustalilismy, ze pierwsze pol roku nie damy sie zwariowac. No i teraz taki szok.
Trzymam kciuki za was wszystkie, zwlaszcz te, ktore sie dlugo staraja, trzeba wierzyc, na pewno sie uda.

Milego dnia...
gratuluje kochana.. spokojnych 9 miesiecy zycze
witam dziewczyny .
Od 9 cykli staramy sie z mężem o 3 dzidzie :) , troche nam pod górke wiec co miesiac zuzywałam po kilka testów , i zamówiłam w duzej ilosci . Poniewaz moje starania ze wzgledów zdrowotnych niestety musza sie zakończyć, mam do odsprzedania testy strumieniowe bobo-test niebieskie ...najwczesniej wskazujące ciąże bo na wątkach innych dziewczyny juz 7 dni po owu nimi testują . Gdyby któras potzrebowała to zapraszam . piszzcie na priv.

Zycze wam powodzenia w staraniach ...ja juz mogę liczyc jedynie na cud;(
mam nadzieje ze wrocisz do zdrowia i bedziesz znow nogła w pelni sil zaczac na nowo sie atarac.. teraz pewnie przydałaby się dziewczynka?
witam koleżanki
u nas choróbsko w domu trwa:dry::-(
Musze podzielic sie z wami taką oto nowiną że na jakis czas z mężem kończymy starania o dzidzie...
wznowimy je dopiero sierpien-wrzesien:nerd: tak musi być...

bede was odwiedzała nie martwcie się!:tak:;-)

zycze przede wszystkim zdrówka.. dobrych wyników badań i dobrego powrotu do staranek..

Do góry