reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam wszystkie straczki ;)

po raz pierwszy do Was piszę, ale to nie znaczy, ze Was nie znam;) Śledziłam Wasze posty, czego mam nadzieje nie macie mi za złe. Oboje z mężem staramy się o rodzeństwo dla naszego 5-letniego Kubusia dopiero od dwóch cykli, tzn. teraz jest drugi. Zaczynam juz fiksować, a to dopiero początek:) Odkrywam w sobie tyle pierwszych oznak ciąży, że głowa mała :) Ostatnią @ miałam 4 marca więc mam jeszcze troszkę czasu do zrobienia testu. Dobrze wiem, że to wszystko dzieje się tylko w mojej głowie, no ale cóż... naiwność i chęć bycia w ciąży jest o wiele silniejsza. Póki co nie pozostaje mi nic innego jak czekać cierpliwie, ale to jest takie trudne....

Pozdrawiam Was cieplutko i prawie wiosennie:-)

trzymam kciuki i zecze samych owulacyjnych cyklów :-)

reklama
hejka
miłego dnia dziewczyny wam życzę.
U mnie ok, byłam dziś umówic sie z fryzjerem na cięcie i czesanie. W sobote idę i potem od razu jedziemy na impreze do gdańska:)

Czesc laseczki!!!!!!!!!!
Ale nam przybylo nowych forumowiczek,witam was serdecznie na naszym przesympatycznym forum:tak:
wiosna przyszla,slonko wyszlo to i staraczek o fasolki przybylo:-p a ja bidula w lozku leze na L4 jestem mam zapalenie oskrzeli:dry: u mnie do @ jakies 7 dni moze nie przyjdzie;-) chociaż nie nastawiam sie w tym cyklu na fosolke moim zdaniem za mało prob bylo:sorry2: chociaz kto wie,pozyjemy zobaczymy:-D
pozdrawiam goraco:-)

Hihi już postanowione:-) urywam się dziś wcześniej z pracy, żeby zająć sobie kolejkę u ginka, bo on przyjmuje od 18, ale nie ma zapisów i zawsze jest pełno ludzi i przyjmuje do ostatniej pacjentki, więc żebym nie musiała tam siedzieć do nocy to muszę pojechać wcześniej:-D w życiu bym nie wytrzymała do następnego tygodnia:-p

Kroptusia co tam u Ciebie słychać po wizycie??? Mam nadzieję, że Ty czujesz się dobrze, a Dzidzia rośnie zdrowo:-D pamiętam Cię z Wrześniówek 2009:-)

Pogoda za oknem u mnie się niestety nie zmieniła, ale przynajmniej nie pada śnieg:-)

Hej Kochane,

Ja już po pracy i po poszukiwaniach wiosny.
Oto efekty: ST830227.jpg ST830249.jpg

Witam Dziewczyny w ten piękny słoneczny poranek:-)

Maggie i jak plamienie? mam nadzieję,że przeszło.
Podanie złożyłam i nawet później jeszcze drugie zupełnie przez przypadek wracając do domu się natknęłam na ofertę,zobaczymy co z tego wyniknie.
A wczoraj już popołudniu i wieczorem nie wchodziłam na forum bo zajęci byliśmy;-)robieniem dzidziusia:happy2::happy2::happy2:
jakby efekty miały dorównać stopniem radości do wczorajszego staranka to by musiały być chyba pięcioraczki conajmniej:-D:-D:-D Dziś mój luby pojechał sobie do pracy ale spoko spoko jutro wraca i jeszcze nad tym popracujemy:tak:
Aniu - ciągle coś tam się dzieje ale ponieważ oprócz tego żadnych dolegliwości nie ma to czekam. Trzymam kciuki za prace :-) I za pięcioraczki oczywiście :-D

Witam wszystkie straczki ;)

po raz pierwszy do Was piszę, ale to nie znaczy, ze Was nie znam;) Śledziłam Wasze posty, czego mam nadzieje nie macie mi za złe. Oboje z mężem staramy się o rodzeństwo dla naszego 5-letniego Kubusia dopiero od dwóch cykli, tzn. teraz jest drugi. Zaczynam juz fiksować, a to dopiero początek:) Odkrywam w sobie tyle pierwszych oznak ciąży, że głowa mała :) Ostatnią @ miałam 4 marca więc mam jeszcze troszkę czasu do zrobienia testu. Dobrze wiem, że to wszystko dzieje się tylko w mojej głowie, no ale cóż... naiwność i chęć bycia w ciąży jest o wiele silniejsza. Póki co nie pozostaje mi nic innego jak czekać cierpliwie, ale to jest takie trudne....

Pozdrawiam Was cieplutko i prawie wiosennie:-)
Witaj Kochana - oczywiście że nie mamy Ci za złe że nas podczytywałaś. Witamy w naszym gronie. Jak długie masz cykle??

hejka
miłego dnia dziewczyny wam życzę.
U mnie ok, byłam dziś umówic sie z fryzjerem na cięcie i czesanie. W sobote idę i potem od razu jedziemy na impreze do gdańska:)
Kinga to wklej nam foteczkę jak się wyfryzujesz? Co wogóle zamierzasz zrobić??
Czesc laseczki!!!!!!!!!!
Ale nam przybylo nowych forumowiczek,witam was serdecznie na naszym przesympatycznym forum:tak:
wiosna przyszla,slonko wyszlo to i staraczek o fasolki przybylo:-p a ja bidula w lozku leze na L4 jestem mam zapalenie oskrzeli:dry: u mnie do @ jakies 7 dni moze nie przyjdzie;-) chociaż nie nastawiam sie w tym cyklu na fosolke moim zdaniem za mało prob bylo:sorry2: chociaz kto wie,pozyjemy zobaczymy:-D
pozdrawiam goraco:-)
emma - to już zaczynam trzymać kciuki i odprawiać małe czary-mary ;-)
kroptusia co u ciebie ???
No właśnie, Kroptusiu Kochanie - co z Tobą????

Hihi już postanowione:-) urywam się dziś wcześniej z pracy, żeby zająć sobie kolejkę u ginka, bo on przyjmuje od 18, ale nie ma zapisów i zawsze jest pełno ludzi i przyjmuje do ostatniej pacjentki, więc żebym nie musiała tam siedzieć do nocy to muszę pojechać wcześniej:-D w życiu bym nie wytrzymała do następnego tygodnia:-p

Kroptusia co tam u Ciebie słychać po wizycie??? Mam nadzieję, że Ty czujesz się dobrze, a Dzidzia rośnie zdrowo:-D pamiętam Cię z Wrześniówek 2009:-)

Pogoda za oknem u mnie się niestety nie zmieniła, ale przynajmniej nie pada śnieg:-)
Mama Sówka - to trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żeby gin dał Ci zielone światełko. Daj znać co i jak. Buziaki :-)

no własnie co z kroptusia?? czekamy tu na ciebie slonce;-)
a ja sobie tak troche sledziłam pocz:confused:ątki tego forum pare stron tylko bo potem wymieklam:shocked2: jestem ciekawa co sie dzieje z LUSESITOM zalozycielkom staraczek2009????? na dzisiaj koncze musze odd:shocked2:ać laptopa nachalnemu bratu

Dziewczyny,

Poszukałam Kroptusi na innym forum i podczytałam że dobrze nie jest. Są problemy z łożyskiem - jest niezbyt dobrze. Nie będę pisać więcej bo nie wiem czy Kroptusia sobie by tego życzyła. Mam tylko do Wszystkich Wielką Prośbę - trzymanie kciuków swoją drogą ale proszę Was - pomódlcie się za jej maleństwo i za nią. Ja jestem wierząca choć nie praktykująca i choć nie modlę się co dzień to dziś napewno to zrobię - i nie tylko dziś.

reklama
Do góry