K
Kinga85
Gość
gosia jasne ze bede was odwiedzała
kroptusia trzymam kciuki!;-)
kroptusia trzymam kciuki!;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zanka - czas leci, dzidzia rośnie jak na drożdżach. Dbaj o Was i daj znać jak już poznasz płeć. No i oczywiście odwiedzaj nas. Buziaki :-)hej dziewczynki
jak tam Wam idzie staranie? 3mam kciuki za was wszystkie
a u mnie odkad Wam powiedzialm o fasolce mijaja 4 miesiace..ale zlecialo....
Dzisiaj bylam na usg, niestety jeszcze za wczesnie zeby cos o plci powiedziec
ale dzidzia jest sliczna, i Wam tez takich malenstw zycze :] :*
a tu wklejam fotki z usg :]
Biednia niunia - trzymaj się KochanaDobranoc kobietki.
Zmęczenie opieką nad M daje się we znaki
Aniu i jak - złożyłaś??? Ja trzymam kciuki i nie wiem czy już mogę puścić a leniwe chciałam robić na obiad (co do tego plamienia to mam nadal i zaczynam się martwić :-()Hej Dziewczyny:-)
Życzę wszystkim miłego dnia:-)Niewiem jak u Was ale u mnie piękne słońce dziś
Cudowny mam nastrój Lecę za chwilkę złożyć podanie o pracę,trzymajcie kciukasy
Maggie co do castagnusa to niewiem bo nie brałam tego nigdy ale oeparol brałam i dodatkowo piłam len-żadnych plamień nie miałam ani po jednym ani po drugim. A jadeity napotkałam przypadkiem-byłam z przyjaciółką w sklepie z tapetami i po drodze wstąpiłyśmy do takiej jednej galerii a tam opisy na co jaki minerał działa:-) Z jadeitów były bransoletki i wisiorek Dziś mój luby wraca do domciu po paru dniach pracy na wyjeździe to jadeity będą miały okazję się wykazać swoją magiczną mocą;-);-);-)
Pozdrawiam serdecznie:-) Ania
Ola - dziękuje za gratki :-) I kończ z tym czarnowidztwem. Jajeczko było i już - tak trzeba myśleć. A słuchaj tam nie możesz sobie prywatnie zrobić hormonów??? - nie robią czy tak drogo???Witajcie Kochane
Mnie juz stresik zrzera, cos mam zle przeczucia ze sie nie udalo. A tak bym juz chciala. Biore tabletki na alergie z przerwami, wiec wygladam co dwa dni jak po ciezkiej imprezie. Czekam na odpowiedz od lekarki na temat szczepionki. Wydaje mi sie ze owulacja byla w poniedzialek, bo mnie kulo po lewej stronie a i szyjka byla bardzo otwarta. Wczoraj juz byla duuuuzo mniej otwarta, wiec pytanie pozostaje czy bylo jajeczko.Tak sie stresuje, bo tutaj lekarze to nic nie chca pomogac tabletkami, tylko 12 miesiecy i potem odrazu in vitro bo 2 pierwsze proby sa za darmo. Chcialabym zabadac sie czy hormony w normie ale czuje ze chyba sie nie doczekam. Jak do maja sie nie uda to pojde i zazadam badan i juz .
Maggie f- gratulki Pani MGR
Pianistka- szczesciaro- gratulacje
Odwiedzaj, odwiedzaj i wiesz co, na przekór wszystkiemu w czasie tej przerwy życzę Ci wpadki :-) he hewitam koleżanki
u nas choróbsko w domu trwa:-(
Musze podzielic sie z wami taką oto nowiną że na jakis czas z mężem kończymy starania o dzidzie...
wznowimy je dopiero sierpien-wrzesien tak musi być...
bede was odwiedzała nie martwcie się!;-)
aguniak - dzięki, teraz jeszcze tylko fasolki mi do szczęścia brakuje :-) I bywaj u nas częściej skoro się ogarnęłaś :-)Hej Dzewczynki !!!!
Nie zagladałam tu dawno bo troszke miałam pracy ale juz sie ogarnełam i postaram sie bywac czesciej :-)
Maggie Wielkie Gratulacje no i Tobie Pianistko również Szcześciaro jedna
Witam Dziewczyny:-)
Chciałam się do Was przyłączyć...miałam zabieg 5 marca, bo się okazało, że w 10 tc mam pusty pęcherzyk, a do tego jakiś krwiak się utowrzył, więc trzeba było to usunąć, żebym nie miała żadnych problemów...Narzeczonek od stycznia jest w Turcji na delegacji, ale na szczęście zaraz po zabiegu przyleciał i był ze mną tydzień:-) a teraz wraca przed świetami i już go nigdzie nie puszczę
Dużo rozmawialiśmy o stracie Naszego Maleństwa i oczywiści chcemy mieć dzieci, ale teraz to musimy troszkę poczekać, bo jeszcze nie byłam na kontroli u lekarza, bo w czwartek odebrałam wyniki ze szpitala, ale nie mogę się dostac do żadnego lekarza, więc czekam...jak powie, że wszystko jest ok to pewnie odczekamy troszkę i zaś zaczniemy się starać jesteśmy młodzi, więc nie możemy się załamywać niepowodzeniami tylko musimy iść na przód:-) choć powiem, że jest to sytuacja, której nie chciałbym jeszcze raz przeżywać, ale jeśli będzie trzeba to cóż takie życie...
Teraz jesteś my skupieni na remoncie sypialni, ślubie i weselu, podróży poślubnej i zaś remoncie łazienki i kuchni...
Gratuluję wszystkim dziewczynom zafasolkowanym
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie i będę mogła tutaj się u Was zadomowić:-) i zapytać o radę
Buziaczki
Hey Dziewczynki,
Prosze dzis trzymac kciuki bo mam wizyte a miesiac nie byl dla mnie laskawy: skurcze, l4, skurcze, szpital, l4, skurcze i tak w kolko :-( do tego b. slabo odczuwam jakiekolwiek ruchy prawie wcale nie czuje babelkow...mam nadzieje ze sie odwrocil poprostu. Siedze z mala bo ma zapalenie pluc w domu i od myslenia czlowiek dostaje swira, za robote by sie zajac wziac sie nie moge bo gin zabronil wiec dupa blad Wy mi zostajecie:-) pozdrawiam serdecznie i jak bedzie ok przesle swierze fluidki dla mojego forum ktore mimo fasolki nadal wciaga
hehe wiesz ja w takie cudy nie wierze ale dziekuje za te słowa;-)Odwiedzaj, odwiedzaj i wiesz co, na przekór wszystkiemu w czasie tej przerwy życzę Ci wpadki :-) he he
Hej kobitki!
Jestem tu nowa i bardzo miło jest mi dołączyc do waszego grona ;-) Z moim TŻ ślubujemy w sierpniu ale starania o nasze maleństwo planujemy zacząc od czerwca. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona i że będę mogła niedługo napisac cos wiecej. Zakupiłam już testy oulacyjne które mam nadzieje pomogą nam w naszych staraniach bo cykle mam nieregularne 24-27 dni.Biorę już kwas foliowy od jakiegos czasu a po @ wybieram się do gina na badania.pozdrawiam wszystkie forumki.calusy:-)
Kochanie szczerze mówiąc to nie wiem czy zawsze się bierze clo. Z tego co wiem od dziewczyn z forów to przeważnie właśnie dostają właśnie ten lek. Najlepiej zapytaj swojego lekarza, może być tak,że owulację masz tylko trochę później. Powodzenia!
Czesc dziewczyny,
Niestety, nie mialam czasu odpisac wczoraj, wczorajszy test wyszedl tez pozytywny, dwie bardzo wyrazne kreski, no i wciaz brak @ a zawsze mialam bardzo regularnie. Niestety, do lekarza moge isc dopiero jutro, bo dzie w pracy urwanie glowy dzien caly i nie dam rady sie urwac.
Powiedzialam wczoraj mezowi, kupilam komplecik spieszek i mu pokazalam, a on nie mogl uwierzyc, wszyscy nam mowili ze minimum rok, bo mieszkamy na wyspach, a tu jedzenie sztuczne, zabiegany tryb zycia i kupa stresu, ale udalo sie za pierwszym razem. Probowalismy 4 razy w ciagu moich dni plodnych. bez pomiaru temperatury i testow owulacyjnych bo ustalilismy, ze pierwsze pol roku nie damy sie zwariowac. No i teraz taki szok.
Trzymam kciuki za was wszystkie, zwlaszcz te, ktore sie dlugo staraja, trzeba wierzyc, na pewno sie uda.
Milego dnia...
Hej Dziewczyny:-)
Życzę wszystkim miłego dnia:-)Niewiem jak u Was ale u mnie piękne słońce dziś
Cudowny mam nastrój Lecę za chwilkę złożyć podanie o pracę,trzymajcie kciukasy
Maggie co do castagnusa to niewiem bo nie brałam tego nigdy ale oeparol brałam i dodatkowo piłam len-żadnych plamień nie miałam ani po jednym ani po drugim. A jadeity napotkałam przypadkiem-byłam z przyjaciółką w sklepie z tapetami i po drodze wstąpiłyśmy do takiej jednej galerii a tam opisy na co jaki minerał działa:-) Z jadeitów były bransoletki i wisiorek Dziś mój luby wraca do domciu po paru dniach pracy na wyjeździe to jadeity będą miały okazję się wykazać swoją magiczną mocą;-);-);-)
Pozdrawiam serdecznie:-) Ania
witam koleżanki
u nas choróbsko w domu trwa:-(
Musze podzielic sie z wami taką oto nowiną że na jakis czas z mężem kończymy starania o dzidzie...
wznowimy je dopiero sierpien-wrzesien tak musi być...
bede was odwiedzała nie martwcie się!;-)
Witam Dziewczyny:-)
Chciałam się do Was przyłączyć...miałam zabieg 5 marca, bo się okazało, że w 10 tc mam pusty pęcherzyk, a do tego jakiś krwiak się utowrzył, więc trzeba było to usunąć, żebym nie miała żadnych problemów...Narzeczonek od stycznia jest w Turcji na delegacji, ale na szczęście zaraz po zabiegu przyleciał i był ze mną tydzień:-) a teraz wraca przed świetami i już go nigdzie nie puszczę
Dużo rozmawialiśmy o stracie Naszego Maleństwa i oczywiści chcemy mieć dzieci, ale teraz to musimy troszkę poczekać, bo jeszcze nie byłam na kontroli u lekarza, bo w czwartek odebrałam wyniki ze szpitala, ale nie mogę się dostac do żadnego lekarza, więc czekam...jak powie, że wszystko jest ok to pewnie odczekamy troszkę i zaś zaczniemy się starać jesteśmy młodzi, więc nie możemy się załamywać niepowodzeniami tylko musimy iść na przód:-) choć powiem, że jest to sytuacja, której nie chciałbym jeszcze raz przeżywać, ale jeśli będzie trzeba to cóż takie życie...
Teraz jesteś my skupieni na remoncie sypialni, ślubie i weselu, podróży poślubnej i zaś remoncie łazienki i kuchni...
Gratuluję wszystkim dziewczynom zafasolkowanym
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie i będę mogła tutaj się u Was zadomowić:-) i zapytać o radę
Buziaczki
Hey Dziewczynki,
Prosze dzis trzymac kciuki bo mam wizyte a miesiac nie byl dla mnie laskawy: skurcze, l4, skurcze, szpital, l4, skurcze i tak w kolko :-( do tego b. slabo odczuwam jakiekolwiek ruchy prawie wcale nie czuje babelkow...mam nadzieje ze sie odwrocil poprostu. Siedze z mala bo ma zapalenie pluc w domu i od myslenia czlowiek dostaje swira, za robote by sie zajac wziac sie nie moge bo gin zabronil wiec dupa blad Wy mi zostajecie:-) pozdrawiam serdecznie i jak bedzie ok przesle swierze fluidki dla mojego forum ktore mimo fasolki nadal wciaga
Kroptusiu trzymam kciuki!! Napewno wszystko będzie dobrze