reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dobranoc kobietki.

Zmęczenie opieką nad M daje się we znaki:dry:
biedna jesteś... przytulam cię:happy::happy:
Czesc dziewczyny,
Niestety, nie mialam czasu odpisac wczoraj, wczorajszy test wyszedl tez pozytywny, dwie bardzo wyrazne kreski, no i wciaz brak @ a zawsze mialam bardzo regularnie. Niestety, do lekarza moge isc dopiero jutro, bo dzie w pracy urwanie glowy dzien caly i nie dam rady sie urwac.
Powiedzialam wczoraj mezowi, kupilam komplecik spieszek i mu pokazalam, a on nie mogl uwierzyc, wszyscy nam mowili ze minimum rok, bo mieszkamy na wyspach, a tu jedzenie sztuczne, zabiegany tryb zycia i kupa stresu, ale udalo sie za pierwszym razem. Probowalismy 4 razy w ciagu moich dni plodnych. bez pomiaru temperatury i testow owulacyjnych bo ustalilismy, ze pierwsze pol roku nie damy sie zwariowac. No i teraz taki szok.
Trzymam kciuki za was wszystkie, zwlaszcz te, ktore sie dlugo staraja, trzeba wierzyc, na pewno sie uda.

Milego dnia...
jeszcze raz Ci gratuluję - szczęściaro jedna... dbaj o siebie i wypoczywaj dużo....
witam dziewczyny .
Od 9 cykli staramy sie z mężem o 3 dzidzie :) , troche nam pod górke wiec co miesiac zuzywałam po kilka testów , i zamówiłam w duzej ilosci . Poniewaz moje starania ze wzgledów zdrowotnych niestety musza sie zakończyć, mam do odsprzedania testy strumieniowe bobo-test niebieskie ...najwczesniej wskazujące ciąże bo na wątkach innych dziewczyny juz 7 dni po owu nimi testują . Gdyby któras potzrebowała to zapraszam . piszzcie na priv.

Zycze wam powodzenia w staraniach ...ja juz mogę liczyc jedynie na cud;(
strasznie mi przykro - mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia i staranek...trzymam kciuki...

reklama
Witajcie Kochane

Mnie juz stresik zrzera, cos mam zle przeczucia ze sie nie udalo. A tak bym juz chciala. Biore tabletki na alergie z przerwami, wiec wygladam co dwa dni jak po ciezkiej imprezie. Czekam na odpowiedz od lekarki na temat szczepionki. Wydaje mi sie ze owulacja byla w poniedzialek, bo mnie kulo po lewej stronie a i szyjka byla bardzo otwarta. Wczoraj juz byla duuuuzo mniej otwarta, wiec pytanie pozostaje czy bylo jajeczko.Tak sie stresuje, bo tutaj lekarze to nic nie chca pomogac tabletkami, tylko 12 miesiecy i potem odrazu in vitro bo 2 pierwsze proby sa za darmo. Chcialabym zabadac sie czy hormony w normie ale czuje ze chyba sie nie doczekam. Jak do maja sie nie uda to pojde i zazadam badan i juz :(.

Maggie f- gratulki Pani MGR :):):):):)

Pianistka- szczesciaro- gratulacje

witam koleżanki
u nas choróbsko w domu trwa:dry::-(
Musze podzielic sie z wami taką oto nowiną że na jakis czas z mężem kończymy starania o dzidzie...
wznowimy je dopiero sierpien-wrzesien:nerd: tak musi być...

bede was odwiedzała nie martwcie się!:tak:;-)

witam koleżanki
u nas choróbsko w domu trwa:dry::-(
Musze podzielic sie z wami taką oto nowiną że na jakis czas z mężem kończymy starania o dzidzie...
wznowimy je dopiero sierpien-wrzesien:nerd: tak musi być...

bede was odwiedzała nie martwcie się!:tak:;-)
ale jest jakiś konkretny powód czy dajecie sobie odpocząć?? pozdrowienia od również rekonwalescentki...:-):-):-)

Hej Dzewczynki !!!!

Nie zagladałam tu dawno bo troszke miałam pracy ale juz sie ogarnełam i postaram sie bywac czesciej :-)
Maggie Wielkie Gratulacje no i Tobie Pianistko również Szcześciaro jedna :tak:

Witam Dziewczyny:-)

Chciałam się do Was przyłączyć...miałam zabieg 5 marca, bo się okazało, że w 10 tc mam pusty pęcherzyk, a do tego jakiś krwiak się utowrzył, więc trzeba było to usunąć, żebym nie miała żadnych problemów...Narzeczonek od stycznia jest w Turcji na delegacji, ale na szczęście zaraz po zabiegu przyleciał i był ze mną tydzień:-) a teraz wraca przed świetami i już go nigdzie nie puszczę:-p

Dużo rozmawialiśmy o stracie Naszego Maleństwa i oczywiści chcemy mieć dzieci, ale teraz to musimy troszkę poczekać, bo jeszcze nie byłam na kontroli u lekarza, bo w czwartek odebrałam wyniki ze szpitala, ale nie mogę się dostac do żadnego lekarza, więc czekam...jak powie, że wszystko jest ok to pewnie odczekamy troszkę i zaś zaczniemy się starać:-D jesteśmy młodzi, więc nie możemy się załamywać niepowodzeniami tylko musimy iść na przód:-) choć powiem, że jest to sytuacja, której nie chciałbym jeszcze raz przeżywać, ale jeśli będzie trzeba to cóż takie życie...

Teraz jesteś my skupieni na remoncie sypialni, ślubie i weselu, podróży poślubnej i zaś remoncie łazienki i kuchni...
Gratuluję wszystkim dziewczynom zafasolkowanym :)

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie i będę mogła tutaj się u Was zadomowić:-) i zapytać o radę:-D

Buziaczki:-D

ale jest jakiś konkretny powód czy dajecie sobie odpocząć?? pozdrowienia od również rekonwalescentki...:-):-):-)
dajemy troche sobie na luz.
Ja musze w koncu wybrać sie na badania bo już 9cykl starań i nic.. wiec może jakieś wspomagacze bedą potrzebne.
A po drugie to.... mamy troche planów na wiosnę lato i przypuszczam że moja ewentualna ciąża mogła by nam w tym przeszkodzić...
No ale co sie odwlecze to nie uciesze bo dzidzia predzej czy pozniej sie pojawi o ile Bozia pozwoli ;)

Pozdrawiam!:happy:
I TRZYMAM ZA WAS KCIUKI

dajemy troche sobie na luz.
Ja musze w koncu wybrać sie na badania bo już 9cykl starań i nic.. wiec może jakieś wspomagacze bedą potrzebne.
A po drugie to.... mamy troche planów na wiosnę lato i przypuszczam że moja ewentualna ciąża mogła by nam w tym przeszkodzić...
No ale co sie odwlecze to nie uciesze bo dzidzia predzej czy pozniej sie pojawi o ile Bozia pozwoli ;)

Pozdrawiam!:happy:
I TRZYMAM ZA WAS KCIUKI
dzięki i ja też trzymam kciuki - pewnie, że tak... ja już po4 m-cach starań poleciałam do gina po wspomagacze... porób sobie badania i odwiedź gina żeby wszystko było jasne...odwiedzaj nas często odlicaczając czas do kolejnych staranek:-):-)

Hey Dziewczynki,

Prosze dzis trzymac kciuki bo mam wizyte a miesiac nie byl dla mnie laskawy: skurcze, l4, skurcze, szpital, l4, skurcze i tak w kolko :-( do tego b. slabo odczuwam jakiekolwiek ruchy prawie wcale nie czuje babelkow...mam nadzieje ze sie odwrocil poprostu. Siedze z mala bo ma zapalenie pluc w domu i od myslenia czlowiek dostaje swira, za robote by sie zajac wziac sie nie moge bo gin zabronil wiec dupa blad Wy mi zostajecie:-) pozdrawiam serdecznie i jak bedzie ok przesle swierze fluidki dla mojego forum ktore mimo fasolki nadal wciaga:-p:-p

reklama
Do góry