reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

:-):-):-) Cześć Dziewczyny,

Wszystkim Wam razem i każdej z osobna dziękuję za gratulacje - super mieć to już za sobą - chociaż nie czuję się inaczej z tym tytułem :-):-):-)

Wczoraj zaszalałam i poległam a dzis od rana wpadłam w zakupowy szał - brzydka pogoda więc humorek sobie trzeba było poprawić. :-) (kupiłam super butki, 2 torebki, kiecke, jakieś bluzki i troche kosmetyków). Zaraz lece do pracki, ale dziś tylko 2 godzinki :-)

emma - bidulo, to co Ty robisz że nocami pracujesz???

kinga - kurujcie się

pianistka - powtórzyłaś teścik, byłaś u lekarza???

smartka - witaj, mam nadzieję że będziesz teraz częściej zaglądać :-)

Lece powalczyć, znaczy popracować - wpadne wieczorkiem :-)

reklama
witam
jestem pierwszy raz na tym forum, fajnie że takie istnieje.
My z mężem staramy się od 5 miesięcy o dzidzie i nic. ostatnio zrobiłam badania i wyszło że mam wysoki poziom prolaktyny i lekarz zapisał mi bromergon, może ktoś już zażywał ten lek i wie jakie są po nim efekty??? Pozdrawiam

Hej hej Dziewczyny:-)

U mnie też śnieżyca na całego, ale mi to nie przeszkadza:-)taki bajkowo biały krajobrazik się zrobił:-Dpięknie:-)

A ja dziś dostałam super prezent- bransoletkę z jadeitu a do niej przyczepiona karteczka "SZCZĘŚCIE" koi pragnienia i namiętności, harmonizuje i umacnia związki, otwiera drogę do poznania samego siebie usuwając podświadome blokady, doskonale wpływa na nerki i zwiększa płodność:tak:Czyli magii ciąg dalszy w tym cyklu:happy:"wszechświat" mi ostatnio sprzyja;-)

witam
jestem pierwszy raz na tym forum, fajnie że takie istnieje.
My z mężem staramy się od 5 miesięcy o dzidzie i nic. ostatnio zrobiłam badania i wyszło że mam wysoki poziom prolaktyny i lekarz zapisał mi bromergon, może ktoś już zażywał ten lek i wie jakie są po nim efekty??? Pozdrawiam

Witaj na forum! ;-)
Ja też miałam za wysoki poziom prolaktyny i również dostałam bromergon na obniżenie. W tej chwili prolaktyna jest już obniżona i zaczęły występować u mnie bardziej regularne @. Do tego jest też owulacja. A na lepsze dojrzewanie pęcherzyków dostałam też clo. Pozdrawiam i nie martw się, będzie dobrze!

Maggie gratuluję Kochanie!!!!!! :tak:

Witam Was dziewczyny...
Czesc dziewczyny,
Ja rowniez zasilam konto staraczek 2009, dzis wyszedl mi pozytywny wynik testu, ale jakos mam watpliwosci czy to realne, zeby zafasolkowac juz w pierwszym miesiacu staran..
no to witaj serdecznie - jesteś we właściwym miejscu...
wpadam meldować tylko że u nas chorość
ja i synek:-(
dzis do lekarza.... ehh co za pech no...
pozdr!
ja już tak choruję od 4 miesięcy. Cały czas leczyłam się domowymi sposobami bo może zafasoklowałam i tak doprawiłam, że teraz jestem przez dwa tygodnie na antybiotyku i głos straciłam:)) Na razie nie liczę, że w tym cyklu uda mi się zafasolkować przez to choróbsko choć z suwaczka wynika że za kilka dni testowanko:happy::happy::happy:
Hej Maggie GRATULACJE!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Jest wśród Nas nowa Pani Magister:tak:
no i ja się przyłączam do gratulacji SERDECZNE GRATULACJE PANI MAGISTER
U mnie co chwile sypie śnieg,wieje, koszmarna pogoda.Widze że tu puściutko
U MNIE TOŻ SAMO - ŚNIEG I SŁOŃCE PRZEPLATANE WICHURAMI

Zaniepokojona - witaj również, obniżysz prolaktynę i zafasolkujesz. Zobaczysz że za niedługo przeniesiesz się do innego pokoju na tym forum - życzę ci tego z całego serca...

reklama
Witaj na forum! ;-)
Ja też miałam za wysoki poziom prolaktyny i również dostałam bromergon na obniżenie. W tej chwili prolaktyna jest już obniżona i zaczęły występować u mnie bardziej regularne @. Do tego jest też owulacja. A na lepsze dojrzewanie pęcherzyków dostałam też clo. Pozdrawiam i nie martw się, będzie dobrze!

Maggie gratuluję Kochanie!!!!!! :tak:

Kasiulek powiedz mi kochana czy zawsze jak brak jest owulacji to trzeba brać clo? Ja podejrzewam, że nie mam owulacji (robiłam w tym miesiącu testy owulacyjne i nic) i 16 kwietnia jadę do lekarza to potwierdzić. Nie chciałabym brać znów hormonów bo właśnie od brania lutenylu w nieodpowiednim czasie cyklu nie mam tej owulacji.

Do góry