reklama
papryczka_
Fanka BB :)
Przepraszam juz sie poprawiam
dzieki za info-własnie wyczytałam ze orzechy winko rybki dobrze wpłaywają na endo-zaczełam stosować ta "dietke" i jestem dobrej mysli
nie przypuszczałam ze za małe endometrium to moze byc taki problem z zajsciem w ciąże jak i utrzymaniem jej a czesto lekarze nie zwaracają na to uwagi przy badaniach usg
nie przypuszczałam ze za małe endometrium to moze byc taki problem z zajsciem w ciąże jak i utrzymaniem jej a czesto lekarze nie zwaracają na to uwagi przy badaniach usg
Nektarynka
Fanka BB :)
ale mi ochote na takiego drinka z prawdziwego zdarzenia narobiłyscie..
Maggi.. gratulacje pani Magister..
Maggi.. gratulacje pani Magister..
Hej Dziewoszki, witam po dłuuuuugiej przerwie!!!
Przeprowadzkę mam za sobą i cześciowo się odkopałam, więc jest dobrze...
Maggie Slońce moje- serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Pani magisterrrrr! Ale super, masz to już za sobą!!! Świetnie!
Nie zdążyłam jeszcze nadrobić zaległości, w czytaniu - Gratuluję wszystkim, którym się udało i noszą już w sobie Dzidzie! :-)
Przeprowadzkę mam za sobą i cześciowo się odkopałam, więc jest dobrze...
Maggie Slońce moje- serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Pani magisterrrrr! Ale super, masz to już za sobą!!! Świetnie!
Nie zdążyłam jeszcze nadrobić zaległości, w czytaniu - Gratuluję wszystkim, którym się udało i noszą już w sobie Dzidzie! :-)
reklama
Podziel się: