maggie_f
Fanka BB :)
Dzień dobry :-):-):-)
Miłego weekendziku życzę. Ja zaraz lecę do sklepu dokupić pare rzeczy i zabieram się za gotowanie
No to miałaś niezłą zabawę z taką czwóreczką.
W W-wie nieśmiało prześwituje słońce zza chmur więc może się jeszcze rozchula :-):-):-)
Miłego weekendziku życzę. Ja zaraz lecę do sklepu dokupić pare rzeczy i zabieram się za gotowanie
Dziewczyny, u mnie TORNADO przeszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat podrzucił mi trójkę swoich dzieci + mój świrus. Jeszcze ich nie opanowałam, ale już najedzeni czyści są w okolicach łóżka :-)
No to miałaś niezłą zabawę z taką czwóreczką.
Kroptusiu Kochana ja łapię, łapię .... Ale łobuziak z tego Twojego groszka - nie dał Mamusi pospaćHey Dziewczynki slonecznego weekendu Wam zycze i moze jakas fasolka sie ujawni :-) Idzie wiosna to tez licze na jakis wysyp wiec trzymam kciuki Buziaki i wiosenne fluidki sle od mojego groszka ktory mnie o 6 rano troszku pokopal i obudzil do zycia: **************************************
Justyś - sex to zdrowie, zbij mu po cichu gorączkę paracetamolem i jak oprzytomnieje to do dzieła. Był u lekarza - wiecie chociaż co go dopadło???hej:-) u mnie chyba cykl straconymąż chory od srody,a dzisiaj jeszcze gorzej,goraczka nadeszla,a wiecie,ze jak chlop chory to jak male dziecko;-),a do tego ta pogoda kiedy bedzie słońce
W W-wie nieśmiało prześwituje słońce zza chmur więc może się jeszcze rozchula :-):-):-)