reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Sorki, że nie zaglądam ale moja maruda teraz do końca kwietnia będzie pewno dzień w dzień okupywać kompa, więc nie mam dostępu do neta.

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara

Sorki, że nie zaglądam ale moja maruda teraz do końca kwietnia będzie pewno dzień w dzień okupywać kompa, więc nie mam dostępu do neta.

Niunia - powiedz mu że nagminne siedzenie przed kompem źle wpływa na proces leczenia. Powinien plackiem leżeć i nic nie robić. :-D:-D:-D

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara

Odmówię dziś tą modlitwę ale nie wiem czy Bóg wymienia modele bo już jeden mam na stanie:-)

:-D:-D:-D

coś z Okazji dzisiejszego Dnia:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2qhZLD1bjeQ"]YouTube - Skaldowie - Wszystko kwitnie w koło (WIOSNA)[/ame]

i troszkę bardziej powaznie ale równie pięknie:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Z_tk-AhlA1o"]YouTube - Antonio Vivaldi - Wiosna[/ame]

Ostatnia edycja:
Uciekam do łóżeczka. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam jutro na: pizze, sałatkę, śmietanowca i ciasteczka ryżowe. ;-):tak: Już mi ślinka cieknie - od rana będę pichciła. :-):-):-)

A narazie DOBRANOC i mediumk83d4g5548e43d30de69211000.jpg

Dziewczyny, u mnie TORNADO przeszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat podrzucił mi trójkę swoich dzieci + mój świrus. Jeszcze ich nie opanowałam, ale już najedzeni czyści są w okolicach łóżka :-)

Hey Dziewczynki slonecznego weekendu Wam zycze i moze jakas fasolka sie ujawni :-) Idzie wiosna to tez licze na jakis wysyp wiec trzymam kciuki :tak:Buziaki i wiosenne fluidki sle od mojego groszka ktory mnie o 6 rano troszku pokopal i obudzil do zycia: **************************************

reklama
hej:-) u mnie chyba cykl stracony:dry:mąż chory od srody,a dzisiaj jeszcze gorzej,goraczka nadeszla:wściekła/y:,a wiecie,ze jak chlop chory to jak male dziecko;-),a do tego ta pogoda kiedy bedzie słońce:confused::confused::confused:

Do góry