reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wlasnie u mnie po starankach :)- jedne moze jeszcze wieczorem bo ochota jest :) M kazal mi sie nie ruszac 'po' , tylko polezec i jeszcze pare razy powkladal :0 zeby chlopakom pomóc- tak sie przejal rola hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie u mnie po starankach :)- jedne moze jeszcze wieczorem bo ochota jest :) M kazal mi sie nie ruszac 'po' , tylko polezec i jeszcze pare razy powkladal :0 zeby chlopakom pomóc- tak sie przejal rola hihi

:-D:-D:-D dobre Ola dobre - fajnie że się małż przejął :-):tak: Wiesz co, jak tak sobie często poczynacie to spróbuj położyć się z raz na brzuchu. Nie wiem jak w Twoim przypadku jest ale ze mnie np. dużo uciekało po i gdzieś tam się doczytalam że przy przodo- albo tyło-zgięciu (????) to właśnie nie na plecach z nogami do góry ale na brzuchu trzeba poleżeć. Raz spróbowalam i nawet kropelka nie uciekła więc może to jest to ... :tak:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! Na prawdę dziś pusto tu strasznie. Ja zaraz jem kolacyjkę i potem jeszcze popiszę jeśli któraś się ujawni.

a boli mnie ostatnie 3 dni podbrzusze.. czekam na @ by zacząć nowy cykl.. coś mi sie wydaje ze @ przyjdzie wcześniej niz zwykle.. bo mam juz szyjke otwarta a od 4 miesiecy kilka dni wczesniej mnie brzuch pobolewa.. trzeba korzystac z przytulanek dopóki sie nie pojawi a potem nowy cykl nowa nadzieja:-)

kroczek - ja jestem i się ujawniam :-D:-D:-D

nektarynka - skoro piszesz że to na @ to ja Cie nakręcać nie będę ale trzymam kciuki żebyś się pozytywnie rozczarowała w tym cyklu

Ostatnia edycja:
eee nie jest źle.. ja po prostu wiem, że w tym cyklu nici z tego bo nie bylo owulki.. pecherzyk się cofnał.. także możesz puścic kciuki.. (miałam monitoring w tym cyklu)

eee nie jest źle.. ja po prostu wiem, że w tym cyklu nici z tego bo nie bylo owulki.. pecherzyk się cofnał.. także możesz puścic kciuki.. (miałam monitoring w tym cyklu)

Nektarynko no tak, jak owulki nie było to szans też nie ma. Ale dobrze że wiesz na czym stoisz i możesz działać. To będę trzymać kciuki żeby następny cykl był Twój :tak::tak::tak:

Ja dziewczyny umówiłam się do lekarza na kwiecień bo tak jak pisałam wcześniej podejrzewam brak owulacji... ale może jednak była bo mam 19dc i od kilku dni co jakiś czas czuję kłucia w podbrzuszu i jakoś tak dziwnie się dziś czuję. Może to ta pogoda a może nie :)

Ja dziewczyny umówiłam się do lekarza na kwiecień bo tak jak pisałam wcześniej podejrzewam brak owulacji... ale może jednak była bo mam 19dc i od kilku dni co jakiś czas czuję kłucia w podbrzuszu i jakoś tak dziwnie się dziś czuję. Może to ta pogoda a może nie :)

kroczek - może i pogoda ale szczerze mówiąc to o kłuciu podbrzusza przez pogodę nie słyszałam ale za to przez fasolkę tak ;-):tak:

reklama
:-D:-D:-D dobre Ola dobre - fajnie że się małż przejął :-):tak: Wiesz co, jak tak sobie często poczynacie to spróbuj położyć się z raz na brzuchu. Nie wiem jak w Twoim przypadku jest ale ze mnie np. dużo uciekało po i gdzieś tam się doczytalam że przy przodo- albo tyło-zgięciu (????) to właśnie nie na plecach z nogami do góry ale na brzuchu trzeba poleżeć. Raz spróbowalam i nawet kropelka nie uciekła więc może to jest to ... :tak:

Wiesz co, nie próbowalam, zawsze leze na plecach albo nogi troche do góry, oparte o lozko. Skorzystam z rady. Ja mam chyba tylo zgiecie, ale nie jestem pewna. Znowu zacznie sie dla mnie okres oczekiwania, mam troche pracy moze uda mi sie nie myslec.

Do góry