reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczyny ja się z wami żegnam na pare dni.
Zajrze to w poniedziałek:tak: Jedziemy teraz na urlop z mężem i synkiem do Hotelu Gołębiewskiego. Dobrze nam zrobi.. :blink:

Owocnych przytulanek i pozytywnych testów życzę!!:-)
pozdrawiam papaaa

Odpoczywaj Kochana i zrelaksuj się. Po powrocie czekamy na Ciebie. Buziaki!

reklama
Dziewczyny! Podpowiedzcie mi proszę czy po clo tak szybko zaczynają boleć jajniki? Dzisiaj mam 8 dzień cyklu i właśnie czuję,że coś mnie tam czasami zaboli jak przed @. Trochę czytałam na innym forum o tym i dziewczyny piszą,że rzeczywiście BARDZIEJ je bolą jajniki,ale o tym,że tak wcześnie nic nie było. Clo brałam pierwszy cykl, od 2 dnia do 6. Do tego biorę bromergon.

Dziewczyny! Podpowiedzcie mi proszę czy po clo tak szybko zaczynają boleć jajniki? Dzisiaj mam 8 dzień cyklu i właśnie czuję,że coś mnie tam czasami zaboli jak przed @. Trochę czytałam na innym forum o tym i dziewczyny piszą,że rzeczywiście BARDZIEJ je bolą jajniki,ale o tym,że tak wcześnie nic nie było. Clo brałam pierwszy cykl, od 2 dnia do 6. Do tego biorę bromergon.

mnie trzoszke bolało w trakcie brania..poza tym teraz tez mnie bolą.. a wczoraj jak wchodziłam do wanny bo myślałam ze mi podbrzusze rozsadzi..

Maggie! Gdzie się podziewasz? Robiłaś w końcu test? Może coś gdzieś przeoczyłam. Daj znać!
Dziękuję Nektarynko za odpowiedz.

Hej! czy któras z Was ma lub miała problemy z za małym endometrium? od tego cyklu przeprowadzam monitoring,wyszły problemy hormonalne po dłuuugim czasie starań.Na monitoringu w 12,14,17 dc był pecherzyk dominujacy ładny dorodny-ostatecznie osiągnął ponad 20mm i dzis w 19dc na usg gin mnie poinformował ze pękł:-)...chwile sie cieszyłam bo zaraz usłyszałam ze endometrium ma tylko 6,5 mm:wściekła/y: a powinno miedzy 8-14mm!
wiec nawet jakby doszło do zapłodnienia to są małe sznse na zagnieżdzenie sie zarodka a jak juz nawet by sie tak stało to moze dojsc do poronienia:-( a przez to juz przechodziłam niestety
Dziewczyny-czesto problem z utrzymaniem ciąży to własnie to holerne małe endometrium!
jak jest u Was? czy lekarz robiąc usg ocenia wasze endometrium?-PONOC TO BARDZO WAZNE!
co bierzecie na wzrost?
podzielcie sie z innymi

:happy: buziaczki papaaaa
Fajnie że bedziecie czekały na mnie jeszcze:-p;-)

Cześć dziewuszki!
Muszę się Wam pochwalić, że mój M dziś mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Wróciłam z pracy, zaglądam do kuchni żeby zobaczyć ile zmywania mi się nazbierało a tam na kuchence stoi ganek przepysznego barszczu białego z jajeczkiem. Wiedziała, że mój M dobrze gotuje ale nie za często się kwapi do gotowania a ja na prawdę uwielbiam jego potrawy. Zaskoczył mnie dziś strasznie miło:-).

Kingusiu wypoczywajcie sobie spokojnie i wracaj do nas szybciutko.

Elica czekam niecierpliwie na wyniki testu może akurat to Twój szczęśliwy czas.;-)

Ola gratuluję rzucenia palenia i trzymam kciuki za dalsze wytrwanie:-)

Cześć Dziewczynki,

Maggie! Gdzie się podziewasz? Robiłaś w końcu test? Może coś gdzieś przeoczyłam. Daj znać!

kasiulek Słońce - w pracy byłam. :tak:Cała pieprz.... wa-wa zakorkowana i 1,5 godziny wracałam (zwykle 30 minut). Testu nie robiłam i nie robie bo raczej nie ma po co. Nie pisałam ale od wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ i tak do dziś. chyba ze 100 razy latałam do kibelka bo myślałam że to już ale ta wredota nie przyłaziła. No i wreszcie z 10 minut temu byłam i sorki za opis - na papierze było troche takiej czystej krwi więc pewnie @ się niedługo rozkręci. Ale wiesz co, nie mam doła - chce mi się śmiać - jakaś głupia chyba jestem. :-D:-D:-D

A w poniedziałek trzymajcie za mnie kciuki - będę broniła mgr. :tak::tak::tak:

Hej! czy któras z Was ma lub miała problemy z za małym endometrium? od tego cyklu przeprowadzam monitoring,wyszły problemy hormonalne po dłuuugim czasie starań.Na monitoringu w 12,14,17 dc był pecherzyk dominujacy ładny d-ostatecznie osiągnął ponad 20mm i dzis w 19dc na usg gin mnie poinformował ze pękł...chwile sie cieszyłam bo zaraz usłyszałam ze endometrium ma tylko 6,5 mm:wściekła/y: a powinno miedzy 8-14mm!
wiec nawet jakby doszło do zapłodnienia to są małe szanse na zagnieżdzenie sie zarodka a jak juz nawet by sie tak stało to moze dojsc do poronienia:-( a przez to juz przechodziłam niestety
Dziewczyny-czesto problem z utrzymaniem ciąży to własnie to holerne małe endometrium!
jak jest u Was? czy lekarz robiąc usg ocenia wasze endometrium?-PONOC TO BARDZO WAZNE!

reklama
Powiem Ci szczerze Aga, że ja chyba nie miałam nigdy badanego endrometrium albo po prostu lekarz nigdy mi o tym nie wspomniał ale skoro to ważne to poproszę o zmierzenie przy następniej wizycie. Przykro mi, że nie mogę Ci pomóc.

Do góry