reklama
Hej dziewczyny
U mnie owulkowo w tym tygodniu (mam nadzieje). Maz ma wolne dwa dni wiec pasuje idealnie. Wczoraj lekko mnie kul prawy a dzisiaj lewy jajnik- czy to jakas oznaka pracy- nie wiem okaze sie. 3mam kciuki. Aaaa zapomnialam dodac ze minal 2 tydzien jak rzucilam palenie- strasznie jestem dumna z siebie lol
Elica69- podziwiam ze jeszcze testu nie zrobilas - zrób, bedziesz spokojniejsza
U mnie owulkowo w tym tygodniu (mam nadzieje). Maz ma wolne dwa dni wiec pasuje idealnie. Wczoraj lekko mnie kul prawy a dzisiaj lewy jajnik- czy to jakas oznaka pracy- nie wiem okaze sie. 3mam kciuki. Aaaa zapomnialam dodac ze minal 2 tydzien jak rzucilam palenie- strasznie jestem dumna z siebie lol
Elica69- podziwiam ze jeszcze testu nie zrobilas - zrób, bedziesz spokojniejsza
Ostatnia edycja:
Ola85 to życzę bardzo owocnych staranek.
Nie dziekuje :-), a Tobie II jak cegla
To moj 3 cykl staran a zuzylam juz lacznie 5 testów- haha uwierzycie . Zostal mi jeden- obiecalam sobie ze bedzie szczesliwy i nie kupuje juz wiecej. Mam nadzieje ze wytrwam. Zrobilam ostatnio badania na bakterie tzn z moczu, robia tu w UK, ale wyszlo pozytywnie wiec kamien mi spadl z serca.
Mykam, wpadne pozniej. Elica dawaj szybciutko znac- buziaczki
Ostatnia edycja:
reklama
K
Kinga85
Gość
Hej dziewczyny ja się z wami żegnam na pare dni.
Zajrze to w poniedziałek Jedziemy teraz na urlop z mężem i synkiem do Hotelu Gołębiewskiego. Dobrze nam zrobi..
Owocnych przytulanek i pozytywnych testów życzę!!:-)
pozdrawiam papaaa
Zajrze to w poniedziałek Jedziemy teraz na urlop z mężem i synkiem do Hotelu Gołębiewskiego. Dobrze nam zrobi..
Owocnych przytulanek i pozytywnych testów życzę!!:-)
pozdrawiam papaaa
Podziel się: