reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej dziewczyny

U mnie owulkowo w tym tygodniu (mam nadzieje). Maz ma wolne dwa dni wiec pasuje idealnie. Wczoraj lekko mnie kul prawy a dzisiaj lewy jajnik- czy to jakas oznaka pracy- nie wiem okaze sie. 3mam kciuki. Aaaa zapomnialam dodac ze minal 2 tydzien jak rzucilam palenie- strasznie jestem dumna z siebie :):):) lol

Elica69- podziwiam ze jeszcze testu nie zrobilas :)- zrób, bedziesz spokojniejsza

Ostatnia edycja:
Ola85 to życzę bardzo owocnych staranek.

Nie dziekuje :-), a Tobie II jak cegla :tak:

To moj 3 cykl staran a zuzylam juz lacznie 5 testów- haha uwierzycie :-p. Zostal mi jeden- obiecalam sobie ze bedzie szczesliwy i nie kupuje juz wiecej. Mam nadzieje ze wytrwam. Zrobilam ostatnio badania na bakterie tzn z moczu, robia tu w UK, ale wyszlo pozytywnie wiec kamien mi spadl z serca.

Mykam, wpadne pozniej. Elica dawaj szybciutko znac- buziaczki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ja się z wami żegnam na pare dni.
Zajrze to w poniedziałek:tak: Jedziemy teraz na urlop z mężem i synkiem do Hotelu Gołębiewskiego. Dobrze nam zrobi.. :blink:

Owocnych przytulanek i pozytywnych testów życzę!!:-)
pozdrawiam papaaa

Do góry