Hej hej Maggie:-) Dobry mam dziś dzień:-)Widzę że i Tobie dziś się zdarzają rzeczy magiczneByłam sobie w bibliotece wyporzyczyłam trochę książeczek o pozytywnym myśleniu-podobno może zdziałać cudajuż trochę poczytałam- w skrócie myśl pozytywnie, jasno precyzuj czego chcesz,bądź pewna że w 100% na to zasługujesz i nie dopuszczaj do siebie absolutnie żadnych wątpliwości i czarnych myślia dostaniesz to o czym marzysz szybciej niż się spodziewasz:-)
Tak sobie myślę że może za bardzo żyłam pod presją i w nerwach-bo wszyscy naokoło wypytują kiedy dzidzia itd a przecież ja chcę dziecko nie dlatego że babcia czy ciocia sobie tego życzą tylko dlatego że bardzo się kochamy z moim lubym i chcemy to miłość zmaterializować i pomnożyć żeby była radością dla nas i reszty świata
Tak sobie myślę że może za bardzo żyłam pod presją i w nerwach-bo wszyscy naokoło wypytują kiedy dzidzia itd a przecież ja chcę dziecko nie dlatego że babcia czy ciocia sobie tego życzą tylko dlatego że bardzo się kochamy z moim lubym i chcemy to miłość zmaterializować i pomnożyć żeby była radością dla nas i reszty świata