reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
u mnie bez zmian,wyluzowalam troche,bo ostatnio bylo ze mna nie zaciekawie,mijaly miesiace w ktorych mialam miec moja dzidzie i ciagle o tym myslalam,cykle mi sie powoli reguluja z czego sie ciesze:) przytulanki sa wtedy kiedy chcemy,a nie kiedy musialy by byc tak,ze co bedzie to bedzie moze w tym cyklu sie uda i bede miala prezent na swieta

Justys dobrze że takie masz podejscie:)
trzymam kciuki za ten cykl :tak:

No a ja własnie wróciłam z miasta..
i po chwili pojawiły sie pierwsze ślady @ :-(
tyle..

Przykro mi Kinga że ta wredna @ Cię dopadła:wściekła/y:
Ja jutro mam koniec @.
A właśnie się dowiedziałam jaki mój facet ma grafik na najbliższe dwa tygodnie i doszłam do wniosku że to przeznaczenie:-)cudny wręcz zbieg okoliczności:-)to musi coś znaczyć. On ma wyjazdową pracę-jest kierowcą i często niema go w domu kilka dni pod rząd a teraz będzie pracował w takie dni że przytulanki będą możliwe w 8, 12 i 14 dniu cyklu:tak:to się idealnie składa:tak:w dodatku moja nawiedzona koleżanka mi policzyła że 24 grudnia tego roku minie mi dokładnie 10 000 dni życia na tym naszym skomplikowanym świecie i według jakiś tam wierzeń jest to dzień absolutnie wyjątkowy w którym dzieją się rzeczy magiczne:-)a najlepsze jest to że gdybym w tym cylku zafasolkowała to termin przyjścia na świat dzidzi byłby właśnie na około 24 grudnia:tak:Odrazu mi się nastwienie poprawiło.Jestem dobrej myśli i czuję że to jest to i tak ma właśnie być:-)Co Wy na to dziewczyny?może to ta"magia" która się przewija tu przez nasze rozmowy:blink:

Mi jest rowniez Kingus przykro,ze @ sie pojawila dlaczego tak jest,ze Ci co chca to nie maja dzidzi,a Ci co nie chca to maja,niesprawiedliwe:no::no::no: ale musimy wierzyc,ze i nam sie uda:tak:

Przykro mi Kinga że ta wredna @ Cię dopadła:wściekła/y:
Ja jutro mam koniec @.
A właśnie się dowiedziałam jaki mój facet ma grafik na najbliższe dwa tygodnie i doszłam do wniosku że to przeznaczenie:-)cudny wręcz zbieg okoliczności:-)to musi coś znaczyć. On ma wyjazdową pracę-jest kierowcą i często niema go w domu kilka dni pod rząd a teraz będzie pracował w takie dni że przytulanki będą możliwe w 8, 12 i 14 dniu cyklu:tak:to się idealnie składa:tak:w dodatku moja nawiedzona koleżanka mi policzyła że 24 grudnia tego roku minie mi dokładnie 10 000 dni życia na tym naszym skomplikowanym świecie i według jakiś tam wierzeń jest to dzień absolutnie wyjątkowy w którym dzieją się rzeczy magiczne:-)a najlepsze jest to że gdybym w tym cylku zafasolkowała to termin przyjścia na świat dzidzi byłby właśnie na około 24 grudnia:tak:Odrazu mi się nastwienie poprawiło.Jestem dobrej myśli i czuję że to jest to i tak ma właśnie być:-)Co Wy na to dziewczyny?może to ta"magia" która się przewija tu przez nasze rozmowy:blink:
moze to jakis znak Aniu:) trzymam kciukasy !

reklama
Do góry