reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć Kochane! Mam wynik BETY!!!
Wynik bety to 19298,00 mlU/ml czyli który tydzień???
1-2 tyg 50-500
2-3tyg 100-5000
3-4tyg 500-10000
4-5tyg 1000-50000
5-6tyg 10000-100000
6-8tyg 15000-200000

A najlepsze jest to, że moja siostra blizniaczka tez się okazało z bety, że jest w ciąży ;-)

Cześć dziewczynki :))
cześć Kochana :-)

Cześć Kochane! Mam wynik BETY!!!

Wynik bety to 19298,00 mlU/ml czyli który tydzień???
1-2 tyg 50-500
2-3tyg 100-5000
3-4tyg 500-10000
4-5tyg 1000-50000
5-6tyg 10000-100000
6-8tyg 15000-200000

A najlepsze jest to, że moja siostra blizniaczka tez się okazało z bety, że jest w ciąży ;-)
Ty niedowiarku, uwierzyłaś już ??? :-):-) Jesteś jakoś w 5-6 tygodniu. Gratulacje jeszcze raz :-):tak: masz siostre bliźniaczke?? - to masz szanse na bliźniaki :-);-) I ona teraz też jest w ciąży?????

Cukiereczku serdeczne gratulacje dla Ciebie i dla Siostry:-) Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia:-)Dbajcie o siebie.
Ja nadal przed @.Żadnych objawów nie widzę...ani objawów fasolki ani objawów @, przeczuć też żadnych.
Oczywiście nie wytrzymałam w swoim cudownym postanowieniu nie robienia testu do dnia @ i zrobiłam wczoraj tj. w 24 dniu cyklu.Głupia jestem bo w sumie to zdaje sobie sprawę z tego,że to za wcześnie.No ale po załamce związanej z utratą pracy jakoś tak nie wytrzymałam.Dopatrzyłam się na tym teście tzw cienia drugiej kreski czy bardzo bladej kreski-jak kto woli to nazwać ale szczerze powiem,że nie wiążę zbytnich nadziei z tym. Cóż pozostaje czekanie...:no:

Cukiereczku serdeczne gratulacje dla Ciebie i dla Siostry:-) Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia:-)Dbajcie o siebie.
Ja nadal przed @.Żadnych objawów nie widzę...ani objawów fasolki ani objawów @, przeczuć też żadnych.
Oczywiście nie wytrzymałam w swoim cudownym postanowieniu nie robienia testu do dnia @ i zrobiłam wczoraj tj. w 24 dniu cyklu.Głupia jestem bo w sumie to zdaje sobie sprawę z tego,że to za wcześnie.No ale po załamce związanej z utratą pracy jakoś tak nie wytrzymałam.Dopatrzyłam się na tym teście tzw cienia drugiej kreski czy bardzo bladej kreski-jak kto woli to nazwać ale szczerze powiem,że nie wiążę zbytnich nadziei z tym. Cóż pozostaje czekanie...:no:

Aniu, Kochana, nie ta praca to inna - ich strata. Nie ma się czym załamywać. Wogóle to lubiłaś to co robiłaś? Jaka była atmosfera? jeżeli sprawiało Ci to frajdę to szukaj czegoś w tym samym kierunku. Zawsze w CV będziesz sobie mogła wpisać że tam pracowałaś - masz więc doswiadcznie a teraz to jest bardzo ważne.

A kiedy @ ma się pojawić? Bo jeżeli ta kreseczka była nawet b. blada to jednak coś tam się dzieje. :-) Poczarujemy troszkę i będzie dobrze :tak::tak::tak:

Głowa do góry, idzie wiosna, będzie słoneczko i więcej pozytywnych myśli dzięki temu. A zmiany są dobre więc z tą pracą może wyjść Ci na dobre :-)Ogarnij się i pokaż szefom z byłej już firmy kogo stracili - a co tam, niech im ciśnienie skoczy :-D:-)

reklama
Cukiereczku gratuluję bardzo fasoleczki! Dbaj teraz o siebie i o maleństwo.
Aniu maggie_f ma rację jak to się mówi "pół świata tego kwiata" na pewno znajdziesz inną pracę może nawet lepszą a poza tym może zafasolkujesz niedługo i to będzie dla Ciebie najważniejsze.

Dziewczyny nadal jestem chora ale pocieszam się bo już niedługo powinna pojawić się owulka więc znów będziemy starać się z M zafasolkować. Mam tylko nadzieję, że zdążę wyzdrowieć do tego czasu bo nie chciałabym zacząć ewentualną ciążę od leków i choroby.

Do góry