reklama
Cukiereczek_wwy
Fanka BB :)
Cześć Kochane! Mam wynik BETY!!!
Wynik bety to 19298,00 mlU/ml czyli który tydzień???
1-2 tyg 50-500
2-3tyg 100-5000
3-4tyg 500-10000
4-5tyg 1000-50000
5-6tyg 10000-100000
6-8tyg 15000-200000
A najlepsze jest to, że moja siostra blizniaczka tez się okazało z bety, że jest w ciąży ;-)
1-2 tyg 50-500
2-3tyg 100-5000
3-4tyg 500-10000
4-5tyg 1000-50000
5-6tyg 10000-100000
6-8tyg 15000-200000
A najlepsze jest to, że moja siostra blizniaczka tez się okazało z bety, że jest w ciąży ;-)
maggie_f
cześć Kochana :-)Cześć dziewczynki )
Ty niedowiarku, uwierzyłaś już ??? :-):-) Jesteś jakoś w 5-6 tygodniu. Gratulacje jeszcze raz :-) masz siostre bliźniaczke?? - to masz szanse na bliźniaki :-);-) I ona teraz też jest w ciąży?????Cześć Kochane! Mam wynik BETY!!!
Wynik bety to 19298,00 mlU/ml czyli który tydzień???
1-2 tyg 50-500
2-3tyg 100-5000
3-4tyg 500-10000
4-5tyg 1000-50000
5-6tyg 10000-100000
6-8tyg 15000-200000
Cukiereczek_wwy
Tak ona też jak się okazało z bety tez jest w ciazy. Pielęgniarki jak sie smiały hehe
maggie_f
Tak ona też jak się okazało z bety tez jest w ciazy. Pielęgniarki jak sie smiały hehe
Super, no to GRATULACJE dla Was obu :-)
Cukiereczku serdeczne gratulacje dla Ciebie i dla Siostry:-) Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia:-)Dbajcie o siebie.
Ja nadal przed @.Żadnych objawów nie widzę...ani objawów fasolki ani objawów @, przeczuć też żadnych.
Oczywiście nie wytrzymałam w swoim cudownym postanowieniu nie robienia testu do dnia @ i zrobiłam wczoraj tj. w 24 dniu cyklu.Głupia jestem bo w sumie to zdaje sobie sprawę z tego,że to za wcześnie.No ale po załamce związanej z utratą pracy jakoś tak nie wytrzymałam.Dopatrzyłam się na tym teście tzw cienia drugiej kreski czy bardzo bladej kreski-jak kto woli to nazwać ale szczerze powiem,że nie wiążę zbytnich nadziei z tym. Cóż pozostaje czekanie...
Ja nadal przed @.Żadnych objawów nie widzę...ani objawów fasolki ani objawów @, przeczuć też żadnych.
Oczywiście nie wytrzymałam w swoim cudownym postanowieniu nie robienia testu do dnia @ i zrobiłam wczoraj tj. w 24 dniu cyklu.Głupia jestem bo w sumie to zdaje sobie sprawę z tego,że to za wcześnie.No ale po załamce związanej z utratą pracy jakoś tak nie wytrzymałam.Dopatrzyłam się na tym teście tzw cienia drugiej kreski czy bardzo bladej kreski-jak kto woli to nazwać ale szczerze powiem,że nie wiążę zbytnich nadziei z tym. Cóż pozostaje czekanie...
maggie_f
Cukiereczku serdeczne gratulacje dla Ciebie i dla Siostry:-) Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia:-)Dbajcie o siebie.
Aniu, Kochana, nie ta praca to inna - ich strata. Nie ma się czym załamywać. Wogóle to lubiłaś to co robiłaś? Jaka była atmosfera? jeżeli sprawiało Ci to frajdę to szukaj czegoś w tym samym kierunku. Zawsze w CV będziesz sobie mogła wpisać że tam pracowałaś - masz więc doswiadcznie a teraz to jest bardzo ważne.
A kiedy @ ma się pojawić? Bo jeżeli ta kreseczka była nawet b. blada to jednak coś tam się dzieje. :-) Poczarujemy troszkę i będzie dobrze
Głowa do góry, idzie wiosna, będzie słoneczko i więcej pozytywnych myśli dzięki temu. A zmiany są dobre więc z tą pracą może wyjść Ci na dobre :-)Ogarnij się i pokaż szefom z byłej już firmy kogo stracili - a co tam, niech im ciśnienie skoczy :-)
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Cukiereczku gratuluję bardzo fasoleczki! Dbaj teraz o siebie i o maleństwo.
Aniu maggie_f ma rację jak to się mówi "pół świata tego kwiata" na pewno znajdziesz inną pracę może nawet lepszą a poza tym może zafasolkujesz niedługo i to będzie dla Ciebie najważniejsze.
Dziewczyny nadal jestem chora ale pocieszam się bo już niedługo powinna pojawić się owulka więc znów będziemy starać się z M zafasolkować. Mam tylko nadzieję, że zdążę wyzdrowieć do tego czasu bo nie chciałabym zacząć ewentualną ciążę od leków i choroby.
Aniu maggie_f ma rację jak to się mówi "pół świata tego kwiata" na pewno znajdziesz inną pracę może nawet lepszą a poza tym może zafasolkujesz niedługo i to będzie dla Ciebie najważniejsze.
Dziewczyny nadal jestem chora ale pocieszam się bo już niedługo powinna pojawić się owulka więc znów będziemy starać się z M zafasolkować. Mam tylko nadzieję, że zdążę wyzdrowieć do tego czasu bo nie chciałabym zacząć ewentualną ciążę od leków i choroby.
Podziel się: