reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziołchy!
Mam dylemat. Kto pomoże?
Robię sobie od kilku dni testy owulacyjne. powinnam mieć dziś, albo wczoraj owulację a tu kreseczki na teście bledziutkie, prawie nie widać. Dobre testy, z apteki. Tymi samymi się testowałam miesiąc temu i krechy były porządne... co jest grane. Biorę od 2 cykli clo na jajeczkowanie. Czyżby cykl bezowulacyjny? Co to tym myślicie?:confused:

reklama
Cześć dziołchy!
Mam dylemat. Kto pomoże?
Robię sobie od kilku dni testy owulacyjne. powinnam mieć dziś, albo wczoraj owulację a tu kreseczki na teście bledziutkie, prawie nie widać. Dobre testy, z apteki. Tymi samymi się testowałam miesiąc temu i krechy były porządne... co jest grane. Biorę od 2 cykli clo na jajeczkowanie. Czyżby cykl bezowulacyjny? Co to tym myślicie?:confused:

kochana ja tez bralam clo.. mialam miec owulke w poniedzialek 13dc i jeszcze dzis jej nie mama.. tzn 15dc.. pecherzyk dopiero 18mm a w poniedzialek byl 17mm akze spokojna głowa bedzie owulka ale potem.. ja spodziewam sie jutro pojutrze takze 16-17dc..

Ej dziewczyny, czytałyście ten wątek o dziewczynie, która, że tak powiem, sama się zapłodniła, pt "Możliwe???"
Niezła historia.
czytałam to niedawno... aż mi sie wierzyć nie chce hehe
nieźle...
ale dla mnie to takie nie do końca prawdziwe i nie pełne bo przecież stosunku nie było.. :sorry2::baffled: ja bym sie do takiego czegoś nie posunęła:no:
Ciekawe jak ona sie z tym teraz czuje...

mi się wydaje że to trochę ściema, bo przecież zafasolkować to nie takie proste, a poza tym ona w ciągu paru minut zrobiła test??? czyżby miała go pod ręką??? trudno uwierzyć :))

reklama
No i moje drogie dupa!!! Dupa, dupa, dupa! Dostałam @! :-( No cóż, nie moja kolej jeszcze. Zaraz poczytam o tym co piszecie. A słyszałyście w dzisiejszych wiadomościach o 13-letniej matce?????? Aż się popłakałam. My kur.... chcemy i to bardzo i się nie udaje,a taka smarkula raz się pu..... i już jest matką! No szlag mnie trafia!

Do góry