reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No i moje drogie dupa!!! Dupa, dupa, dupa! Dostałam @! :-( No cóż, nie moja kolej jeszcze. Zaraz poczytam o tym co piszecie. A słyszałyście w dzisiejszych wiadomościach o 13-letniej matce?????? Aż się popłakałam. My kur.... chcemy i to bardzo i się nie udaje,a taka smarkula raz się pu..... i już jest matką! No szlag mnie trafia!

Kasiu, Kasiu, Kasiuleńko, zmróź, że oczko, nie płacz już, starczy ej złości już.
Przyłóż główkę do poduszki, niech się przyśni Ci Twoje słoneczko.:blink:

reklama
Hej hej, witam się wieczornie :-)

Stęskniłyście się??? :-D:-D:-D Pewnie nawet żadna nie zauważyła że mnie nie było caaałą dobę :-D:-D:-D

A oto przepiękna historia miłosna do podusi:

Po pracowitej nocy zmęczona Komarzyca wracała do domu.
Marzyła tylko o jednym: Przysiąść w spokoju i przetrawić krwistą kolację, za którą musiała się tyle nalatać.
Pracowity Kornik rył kolejne tunele i drążył przez cały dzień.
Zleceń napływało mnóstwo, nie miał nawet chwili wytchnienia.
Postanowił zrobić sobie przerwę na papierosa i wyszedł na zewnątrz.

I wtedy się spotkali.
Kornik patrzył na ponętne ciało Komarzycy, a ta, obrzucała zaciekawionym spojrzeniem jego muskularne ciało:
- Bzzz bzzz... - szepnęła Komarzyca.
- Bezy bezy -odparł Kornik.
To była miłość od pierwszego bzyknięcia.
Kochali się jak szaleni, nie przejmując się niczym.
Plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po łące.
I wtedy zaczęły się trudności. Świat stanął im naprzeciw.
Postanowili zalegalizować związek.
Rodziny odwróciły się od nich, a znajomi nie chcieli już ich znać. Zostali wyklęci, odrzuceni od reszty społeczeństwa.
Niedługo pózniej urodziło się dziecko...
Potwór zrodzony z krwiopijcy Komarzycy i niestrudzonego drążyciela Kornika. Poczwara, przed którą wszyscy będą uciekać.
- Dziecko, które tylko rodzice będą kochać...
Z kołyski swymi złośliwymi oczkami spoglądał na rodziców...
Tak narodził się ..... KOMORNIK

:-):-):-) he he

Ide się pucować :-)

Załączniki

• 36_2_570.gif
    36_2_570.gif
    47,9 KB · Wyświetleń: 95
Maggie f fajniutka ta Twoja historyjka:biggrin2:
Kasiulka82 nie martw się Słoneczko głowa do góry.Ja też wkur... jak oglądał ostatnio program Drzyzgi o gimnazjalistkach w ciąży:wściekła/y:

Maggie f fajniutka ta Twoja historyjka:biggrin2:
Kasiulka82 nie martw się Słoneczko głowa do góry.Ja też wkur... jak oglądał ostatnio program Drzyzgi o gimnazjalistkach w ciąży:wściekła/y:
Tez to oglądałam. Masakra! Najlepsze były te: mamusia urodziła córkę w wieku 14 lat,a jej córa teraz mając 15 lat ma już bliźniaki! No we łbie mi się nie mieści! Drażnią mnie takie tematy! Ale co tam! koniec już z tym! Oby im się te dzieci dobrze rozwijały i były zdrowe.
Maggie oczywiście,że zauważyłyśmy,że Cię nie ma,ale chyba wczoraj pisałaś,że Cię nie będzie więc się nie martwiłam. :-) Ale dobrze,że już jesteś nasza Dobra Duszyczko!

reklama
Do góry