reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczyny.Od jakiegoś czasu podczytuje Wasze posty i dziś postanowiłam się przyłączyć.Ja z moim M się staramy już prawie 2 lata o dzidzię.Biorę drugi cykl clo i czekam teraz na reakcje.A wstrętna @ ma się pojawić 16 marca.MIŁEGO DZIONKA !!

Witaj Elica! Życzę Ci żeby @ już się nie pokazała. No może za ponad rok. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Siostry! :-D:-D:-D
Widzę,że mały bunt Kingi i Niuni nastąpił. Z jednej strony wcale Im się nie dziwię bo to forum rzeczywiście bardzo nakręca,ale z drugiej jest tu zawsze tyle fajnych informacji,że aż żal nie zajrzeć. :tak:
Kochane moje! Znowu nie wiem co się ze mną dzieje. @ nadal brak, to już 36 d.c., owulka (przypominam) w 22 d.c. Mam straszne humory. Mój M powiedział mi nawet ostatnio w rozmowie na temat kredytu,że, cytuję: "no tak,z Tobą to i tak nie można normalnie o niczym ostatnio porozmawiać bo tylko krzyczysz" koniec cytatu :-) Jakiś tydzień tamu czułam, że @ się pojawi lada dzień. Dziś nawet mnie brzuch nie boli. :-( Leżę jeszcze w łóżku i chyba dzisiaj z niego nie wylezę. Ciągle bym płakała,a za chwilę już się śmieję. My baby to mamy prze...rane. :-D Aha! Mierzyłam niby oststnio temperaturę,ale był to pierwszy cykl i dopiero po owulacji. Temp. wahała się od 36,7 do 37. Dzisiaj 36,6. Nie wiem już sama. Może w końcu @ się pojawi. Ehh... Niestety. Przepraszam,że Was zanudziłam. Pozdrawiam!
Kasiulka82 a może to fasolka :-) i dlatego masz takie humorki. Tego Ci życzę.
mam pytanie dlaczego 22dc jak zrobiłam badanie progesteronu po podaniu pregnylu to miałam strasznie niski a mianowicie 0,334 ng/ml?

Widzę,że mały bunt Kingi i Niuni nastąpił. Z jednej strony wcale Im się nie dziwię bo to forum rzeczywiście bardzo nakręca,ale z drugiej jest tu zawsze tyle fajnych informacji,że aż żal nie zajrzeć. :tak:
Kochane moje! Znowu nie wiem co się ze mną dzieje. @ nadal brak, to już 36 d.c., owulka (przypominam) w 22 d.c. Mam straszne humory. Mój M powiedział mi nawet ostatnio w rozmowie na temat kredytu,że, cytuję: "no tak,z Tobą to i tak nie można normalnie o niczym ostatnio porozmawiać bo tylko krzyczysz" koniec cytatu :-) Jakiś tydzień tamu czułam, że @ się pojawi lada dzień. Dziś nawet mnie brzuch nie boli. :-( Leżę jeszcze w łóżku i chyba dzisiaj z niego nie wylezę. Ciągle bym płakała,a za chwilę już się śmieję. My baby to mamy prze...rane. :-D Aha! Mierzyłam niby oststnio temperaturę,ale był to pierwszy cykl i dopiero po owulacji. Temp. wahała się od 36,7 do 37. Dzisiaj 36,6. Nie wiem już sama. Może w końcu @ się pojawi. Ehh... Niestety. Przepraszam,że Was zanudziłam. Pozdrawiam!
hola hola ja sie nie buntuje!:-D;-)
kasia a może może fasoleczka się gnieździ.. :tak: oby!

Milego dnia!
ja też ostatnio mam z byle powodu mokre oczy..:sorry2: ale to pewnie przed @.. :dry:

Cześć Dziewczyny
No a ja zdolinowana wczorajszym faktem dołączenia do grona bezrobotnych nie wytrzymałam i zrobiłam teścik dziś rano-jedna krecha oczywiście:wściekła/y:
W sumie powinnam robić najwcześniej w przyszłą sobotę ale dopadła mnie chwila słabości... Kurcze myślicie ,że za wcześnie? Ja nie chcę@:angry:jakby tu zaczarować żeby nie przyszła...?ehh no i żeby ta druga kreseczka była:tak:.
Żadnych objawów, które by mogły świadczyć o fasolce jakoś specjalnie nie widzę:-(no jedyna różnica to taka, że jeszcze chyba nigdy w życiu nie miałam tak ładnej cery na parę dni przed @.

Tez mam nadzieje ze to fasolinka :)- 3mam kciuki- badz dzielna

U mnie jeszcze troche do owulki (jezeli wogóle jest) i staranka na nowo, tak sobie myslalam i postanowilam ze kupie testy owulacyjne jesli nie uda sie w tym cyklu, po kolezankach kraza wiadomosci jakie to piekne uczucie jak dzidzia rusza sie w brzuszku, k...a, ch....ra musze sie powydzierac i powkurzac zeby system oczyscic bo M nawet nie porusza ze mna tego tematu i jak ja zaczynam to tylko powtarza- nam tez sie uda zobaczysz, to jeszcze wczesnie- a ja mu zawsze- dobra zamknij sie - taka niedobra jestem ostatnio, ale co tam kocha to poznosi humory :) - mam jakos takie skoki- pare dni nie mysle a potem znowu mi smutasno- bo juz mam wózio upatrzony i fajnie by bylo go powozic :), ale trudno trza czekac

Jesteście kochane! :-) Tylko,że ja już przestałam wierzyć,że to może być fasolka. Okaże się w czwartek. Idę wtedy do gin...

reklama
Do góry