reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,

Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!

Podczymuję "czary"

i ja również :)

Witaj Dorotko ;-) my się już znamy :-)

Witam również wszystkie staraczki, my również staramy sie od jakiegoś czasu o drugą dzidzie :) Mamy synka Kacperka, który w grudniu skończył 3 latka :) Kacperek bardzo chciałby mieć brata ;) w przeciwieństwie do mamy która chciałaby córeczkę :) ale nie ważne co będzie, najważniejsze żeby było zdrowe.

Także przyłączam się do Waszego grona :) i zarówno za siebie jak i za Was mocno trzymam kciuki!!!!!

gie-oska moje największe gratulacje! Szczęściara! :-)

Ściskam Paula

czesc dziewczyny ja 13-14 lat LECZENIA i jak zostawilam lekarzy kuracje itd to mam syna 1.5 roku a ja mam 36 lat !! lekarze tylko udaja ze wiedza co nam jest a to w d... prawda na mnie wytestowali wszystko zastrzyki tabl zaplodnienia stracilam majatek i nie bylo warto !!! bez ich pomocy mam Mikolaja i jestem przesczseliwa jeszcze drugie dziecko chce szybko bo juz wiek nie ten:no:

Zycze wam duuuuzo sily i spokoju marzenia sie spelniaja w najmniej oczekiwanym momencie tak jak u mnie bylo jak sie skapnelam ze cos nie tak to myslalam ze to grypa w zyciu bym sie nie spodziewala ze jestem w ciazy a byl to juz 13 tydzien!

i ja również :)

Witaj Dorotko ;-) my się już znamy :-)

Witam również wszystkie staraczki, my również staramy sie od jakiegoś czasu o drugą dzidzie :) Mamy synka Kacperka, który w grudniu skończył 3 latka :) Kacperek bardzo chciałby mieć brata ;) w przeciwieństwie do mamy która chciałaby córeczkę :) ale nie ważne co będzie, najważniejsze żeby było zdrowe.

Także przyłączam się do Waszego grona :) i zarówno za siebie jak i za Was mocno trzymam kciuki!!!!!

Witamy w gronie :)

hej dziewcyzny!dzis zrobilam tesciora i wyszly dwie kreseczki wprawdzie druga bledsza ale jest hehe...
dziewczyny nie lamcie sie uda wam sie w koncu zafasolkowac:)

Gratulacje- mnie sie jakos wydaje ze do maja to cykle beda dla nas szczesliwe- damy rade Kochane- buziaczki

Witaj Paula ;)

Zawsze w modlitwie pamiętam o wszystich dziewczynach, które pragną urodzić zdrowe maleństwa, niech te kruszynki szybko zamieszkają w Waszych brzuszkach :)

Witajcie moje kochane:) @ nadeszla i to z takim bolem brzucha,ze szok ale na szczescie troche mi juz przeszlo jeszcze zdazylismy wczoraj pobaraszkowac;),no i z jednej strony sie ciesze,ze przyszla,bo oznacza to,ze mi sie chyba reguluje cykl i nie bede musiala brac zadnych hormonow,a z drugiej strony troche chwycilam dołka,bo znowu sie nie udalo:((
przynajmniej jakies plusy są ze teraz ja juz w miare sie reguluje, poobserwuj swoje ciało w tym cylku może się uda i gwiazdkowy prezent jak znalazł..

hej dziewcyzny!dzis zrobilam tesciora i wyszly dwie kreseczki wprawdzie druga bledsza ale jest hehe...
dziewczyny nie lamcie sie uda wam sie w koncu zafasolkowac:)
czekamy na fluidki kochana.. gratulacje i spokojnych 9 miesiecy..

kasiulek widze,ze ty pelna optymizmu mi jakos z dniem dzisiejszym optymizm odszedl:(((zalamka
zobaczysz za kilka dni tylko @ przejdzie znów będziesz pałać optynizmem..

ja też czaruje na ten cykl...

@ zła, @ zła – niech stąd szybko ucieka!!!!!
My Cie @ już nie chcemy,

Spadaj, znikaj – My w tym cyklu fasolkujemy!!!!!
;) fajne- te czary;-)

reklama
Do góry