reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny pomóżcie.:zawstydzona/y:.. mam teraz taki dylemat zrobiłam dwa testy tzn wczoraj rano i dzisiaj o czyłości 10 Mlu , zrobiłam je rano ,ponieważ wczoraj nic od razu nic sie nie pojawiło położyłam na szafkę nocną połozyłam sie spać i obudziłam po 2 godz. no i zobaczyłam jakby cień cienia 2 kreski, pomyslałam,że mi sie zdaje bo to bardzo czułe testy i pewnie mi się wydaje.Dzisiaj znowu rano o 6 zrobiłam test i znowu cień cienia.Nie mam żadnych objawów i nie spodziewam sie fasoleczki, gdyz te kreski sa na prawdę bardzo blade jak pytałam się M to odpowiedziła,że widzi 2 a potem jak zaczęłam poł godziny patyrzec na Nią przy oknie to stwierdził ,że to chyba jednak jedna kreska:angry:.Nie wiem co myśleć ....

mozę lepiej kochana zrobić sobie badanie krwi na obecność hcg, wtedy bedziesz miała 100% pewności
3mam kciuki:tak:

reklama
gdybym dawno wiedziała ze jest tu takie forum z tak fajowymi staraczkami już dawno bym się wpisała:tak:
jeteście najlepsze:-)

mozę lepiej kochana zrobić sobie badanie krwi na obecność hcg, wtedy bedziesz miała 100% pewności
3mam kciuki:tak:
Ja boję sie strasznie igieł:))) Jednak wydaje mi sie ,że to nie to...niby widze dwie kreski ,ale takie bladziuchne ,że pewnie fabrycznie;-)

Ale kochanae to prawda,taka ekipa musi trzymac sie razem:):-)!!!

Zgadza się Gosiu, więc, Martuśka, czekamy cierpliwie razem!! -:tak:--:tak:/

A ja trzymam kciuki :-):tak:

popieram w całej rozciągłości... nie ma to jak wespół zespół - razem raźniej i weselej jak się okazuje...

Święte słowa :-):-):-)

Dziewczyny, miłego wieczoru życzę. Ja się chyba dziś wcześniej położę bo jakoś oczy się kleją a jutro na 7 rano mam zajęcia. Buziaki i kolorowych (jak już potkniecie się o łóżka) :-):tak::-D

Hej dziewczyny- nadrobilam znowu czytanie i widze duuuzo sie dzieje, u mnie jeszcze troszke do @, pobolewa mnie no i wysypalo mnie tradzikiem, wiec przyjdzie wredota pewnie. Mecze sie wlasnie z alergia, caly dzien mnie trzyma- kichanie ze smarkaniem na przemian, efekt przestania brania leków- ze wzgledu na staranka. Wczoraj na poprawe humorku- wyparzylam z kumpela na zakupy- bagaznik pelen toreb ale za to pomoglo. Pozdrawiam wszystkie

A ja trzymam kciuki :-):tak:

Święte słowa :-):-):-)

Dziewczyny, miłego wieczoru życzę. Ja się chyba dziś wcześniej położę bo jakoś oczy się kleją a jutro na 7 rano mam zajęcia. Buziaki i kolorowych (jak już potkniecie się o łóżka) :-):tak::-D

I ja się dziś już pożegnam, bo głowa mnie na dodatek rozbolała, a jutro długi, trudny dzień, bo pierwszy po urlopie.... Udanego wieczorku i dobrego startu w nowy tydzień roboczy. No i kolorowych snów, oczywiście! :-)

Maggie jeśli będzie tak jak mówisz... -uwierzą w czary! Ale wtedy pozwól mi zostać Twoim menagerem:-);-)
Życzę wszystkim spokojnej nocy, dobrego tygodnia...i też lece "się wypasować" na jutro i nastroić do pracy po 2 tygodniach odpoczynku:-);-)
Śpijcie smacznie Kochane! - Niech Wam się przyśnią natarczywe boćki..... - to cudownie nastraja:-):-)

reklama
a ja mam znowu doła:sorry2::sorry2:
tak wierzyłam w to ze w tym cyklu napewno zafasolkuje,i sie przeliczyłam:-(
trafiłam na owul(tak mi sie wydaje)a po przytulanku trzymałam nogi wysoko jakies 30 min i nicc.i znowu czekać cały dłuuuuugaśny miesiąc:no: tylko czemu @ przyszła aż 4 dni za wcześnie:szok: a w pracy taka nie ciekawa sytuacja, kryzys itp:baffled:

dobranoc kochane papatki:blink:

Do góry