reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam się z wieczorka :-):-):-)

Maggie ale zrobiłaś babeczki,mniam mniam aż ślinka leci :))
:-) I oto chodziło :-):-):-)

przepysznie te babeczki wyglądają... zaraz zrobię sobie kaffkę i pochłonę kilka:-D:-D:-D
a tak co do poprawy wszystkiego w naszym organiźmie to znalazłam
Naturalne wspomagacze płodności - Niepłodność - Adonai.pl
są tam proste rady - nie sądzę, żeby zaszkodziły a jak mogą pomóc to czemu nie??
Bardzo ciekawy artykuł, zwięźle i na temat. Dzięki za linka :-):-):-)
jak tu dzisiaj slodko:) u mnie dalej bez zmian,bol brzucha,strzaszny bol piersi,@ brak,no i wogole dziwnie sie czuje ale moze do jutra @ przyjdzie z testem chce jeszcze poczekac,przy tych moich nieregularnych cyklach moze mi jeszcze nie wyjsc,a tak to mam super niedziele,ciagle sobie leze i podjadam choc to mi na dobre nie wyjdzie;)

Justyś no to jak @ nie ma to super. Trzymam kciuki :-):-):-)

Maggie - Pieronq, przez te Twoje babeczki zapylałam na 1,5 km po ciastka do kawy!!! :-):wściekła/y: Kurcze, tak mnie dziś wzięło na słodkosci, że nie mogłam niczym tego przytłumić..., szkoda - zawsze tak mam przed @ do której jeszcze 4 dni..., a takich "baloooonów" jak mam teraz to jeszcze chyba nie miałam, bolą, są wręcz opuchnięte i gorące - dziwne. Od kilku dni kłują mnie też jajniki, jeden na zmianę z drugim a potem coś w stylu pieczenia i ciepełka czuję tam w środeczku... - a "wścikom"się co chwilkę sama nie wiem o co, a potem znowu melancholia...hm, gdybym zażywała duphastonik i monitorowała cykl, jak 3 przedostatnie, - myślałabym, że to może efekt "udziobania przez boćka" - a tak, to raczej opisuję typowe objawy napięcia przedmiesiączkowego....:sorry2: Bo to raczej nie możliwe w tym miesiącu, po zapaleniu przyd., antybiotyku, męża prolaktynie, przewalaniu tobołków na przeprowadzkę i braku czasu na myslenie.... - jak myślicie?;-):blink:
A w ogóle to mam brzusio jak hipopotam...
buhaha, tylko 1,5 km???? Na Zdrowie Ci wyjdzie :-D:-D:-D
A co do twoich balonów itp. - to często tak jest że jak najmniej się tego spodziewamy to .... :tak:;-):-)

U mnie 11 dc i na razie testy są ujemne. Myslę że jest jeszcze za wcześnie na owu. Jutro idę do Giny, musze wyjaśnić z nia kilka wątpliwości. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam

U mnie 10dc i narazie też ujemne. A jak długie masz cykle???

witam koleżanki staraczki;-)
jejku ja was nigdy nie nadrobię.
widze że super sobie tutaj gawedzicie i ciesze się, ja niestety nie mam tak czasu na forum. Za wszystie was trzymam kciuki i mam nadzieję że wy za mnie też troche;-):-)
Pozdrawiam
miłego wieczorku
Kinga, no pewnie że trzymamy kciuki - ja na 1000% - codziennie wypatruje czy coś skrobniesz :-):-):-)
O nie! To ja w pracy dzisiaj użeram się z klientami od 10 do 18 a Ty tutaj takie cuda robisz? :wściekła/y::-D Dawaj szybko przepis na te pyszności bo zaraz będę lizać laptopa :-D:-D:-D
kasiulek - przykro mi ale przepis to chroniona rodzinna tajemnica. Jest bezcenny więc sama rozumiesz ....

A ja znowu przez Was monitor obśliniłam:-D i czekolada poszła w ruch:zawstydzona/y:
:-D:-D:-D buha ha ha

Dziewczyny pomóżcie.:zawstydzona/y:.. mam teraz taki dylemat zrobiłam dwa testy tzn wczoraj rano i dzisiaj o czyłości 10 Mlu , zrobiłam je rano ,ponieważ wczoraj nic od razu nic sie nie pojawiło położyłam na szafkę nocną połozyłam sie spać i obudziłam po 2 godz. no i zobaczyłam jakby cień cienia 2 kreski, pomyslałam,że mi sie zdaje bo to bardzo czułe testy i pewnie mi się wydaje.Dzisiaj znowu rano o 6 zrobiłam test i znowu cień cienia.Nie mam żadnych objawów i nie spodziewam sie fasoleczki, gdyz te kreski sa na prawdę bardzo blade jak pytałam się M to odpowiedziła,że widzi 2 a potem jak zaczęłam poł godziny patyrzec na Nią przy oknie to stwierdził ,że to chyba jednak jedna kreska:angry:.Nie wiem co myśleć ....

Dziewczyny pomóżcie.:zawstydzona/y:.. mam teraz taki dylemat zrobiłam dwa testy tzn wczoraj rano i dzisiaj o czyłości 10 Mlu , zrobiłam je rano ,ponieważ wczoraj nic od razu nic sie nie pojawiło położyłam na szafkę nocną połozyłam sie spać i obudziłam po 2 godz. no i zobaczyłam jakby cień cienia 2 kreski, pomyslałam,że mi sie zdaje bo to bardzo czułe testy i pewnie mi się wydaje.Dzisiaj znowu rano o 6 zrobiłam test i znowu cień cienia.Nie mam żadnych objawów i nie spodziewam sie fasoleczki, gdyz te kreski sa na prawdę bardzo blade jak pytałam się M to odpowiedziła,że widzi 2 a potem jak zaczęłam poł godziny patyrzec na Nią przy oknie to stwierdził ,że to chyba jednak jedna kreska:angry:.Nie wiem co myśleć ....

Ja też mam mieszane uczucia (dziś rano zrobiłam test (pre-test) i po 15 min. pojawił się włąsnie taki "cień cienia 2 kreski" i zgłupiałam. Mój M. raczej widział jedna I, ale... No, właśnie jest to ALE i nie ma nadal @. Dlatego będę znów testować, ale na innym teście.

No dobra, żartowałam z tym przepisem :-):-):-)

Już podaje, tylko na mnie nie krzyczcie :-D:-D:-D

Babeczki Czekoladowe:

1. Idziecie do sklepu

2. Szukacie babeczek czekoladowych dr.oetkera (różne smaki)

3. Kupujecie

4. Biegniecie do domku, nagrzewacie piekarnik do 175 st.

5. gotową mieszankę z torebki wsypujecie do miski, dodajecie 100 ml wody, 100 ml oleju i 2 jaja - miksujecie

6. ciasto wlewacie do foremek (są w zestawie) i do piekarnika na 20 minut

7. jak wystygną posypujecie cukrem pudrem

p.s. są pyyyyyyyyyyyyyyyyszne :-):-):-)

Ja też mam mieszane uczucia (dziś rano zrobiłam test (pre-test) i po 15 min. pojawił się włąsnie taki "cień cienia 2 kreski" i zgłupiałam. Mój M. raczej widział jedna I, ale... No, właśnie jest to ALE i nie ma nadal @. Dlatego będę znów testować, ale na innym teście.
HEHE to będziemy razem czekały:))) ja mam jeszcze do terminu @ 3-5 dni

reklama
Do góry