reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
jak tu dzisiaj slodko:) u mnie dalej bez zmian,bol brzucha,strzaszny bol piersi,@ brak,no i wogole dziwnie sie czuje ale moze do jutra @ przyjdzie z testem chce jeszcze poczekac,przy tych moich nieregularnych cyklach moze mi jeszcze nie wyjsc,a tak to mam super niedziele,ciagle sobie leze i podjadam choc to mi na dobre nie wyjdzie;)

Maggie - Pieronq, przez te Twoje babeczki zapylałam na 1,5 km po ciastka do kawy!!! :-):wściekła/y: Kurcze, tak mnie dziś wzięło na słodkosci, że nie mogłam niczym tego przytłumić..., szkoda - zawsze tak mam przed @ do której jeszcze 4 dni..., a takich "baloooonów" jak mam teraz to jeszcze chyba nie miałam, bolą, są wręcz opuchnięte i gorące - dziwne. Od kilku dni kłują mnie też jajniki, jeden na zmianę z drugim a potem coś w stylu pieczenia i ciepełka czuję tam w środeczku... - a "wścikom"się co chwilkę sama nie wiem o co, a potem znowu melancholia...hm, gdybym zażywała duphastonik i monitorowała cykl, jak 3 przedostatnie, - myślałabym, że to może efekt "udziobania przez boćka" - a tak, to raczej opisuję typowe objawy napięcia przedmiesiączkowego....:sorry2: Bo to raczej nie możliwe w tym miesiącu, po zapaleniu przyd., antybiotyku, męża prolaktynie, przewalaniu tobołków na przeprowadzkę i braku czasu na myslenie.... - jak myślicie?;-):blink:
A w ogóle to mam brzusio jak hipopotam...
Dziewczynki - dużo z Was stosuje tego wiesiołka? Ja nie wiem w ogole o co chodzi z nim...:zawstydzona/y:, TO DZIAŁA JAKOŚ? POMAGA? a testy owu stosowałam tylko raz i to jak się okazało, kiwdy miałam cykle bezowulacyjne.... -
EJ, JA CHYBA NIE WIEM JAK TO SIĘ ROBI........

Hej, ja brałam wiesiołka i poprawił mi się śluz, a testy owu tez u mnie zadziałały, przynajmniej wiedziałam, ze nie byl to cykl bezowulacyjny. Mysle, ze warto sobie pomóc i z nich skorzystać.
Pozdrowionka dla wszystkich.

Hej, ja brałam wiesiołka i poprawił mi się śluz, a testy owu tez u mnie zadziałały, przynajmniej wiedziałam, ze nie byl to cykl bezowulacyjny. Mysle, ze warto sobie pomóc i z nich skorzystać.
Pozdrowionka dla wszystkich.

U mnie 11 dc i na razie testy są ujemne. Myslę że jest jeszcze za wcześnie na owu. Jutro idę do Giny, musze wyjaśnić z nia kilka wątpliwości. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam

reklama
witam koleżanki staraczki;-)
jejku ja was nigdy nie nadrobię.
widze że super sobie tutaj gawedzicie i ciesze się, ja niestety nie mam tak czasu na forum. Za wszystie was trzymam kciuki i mam nadzieję że wy za mnie też troche;-):-)
Pozdrawiam
miłego wieczorku

Do góry